netbet 23.12.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img31.imageshack.us/img31/9357/rys2t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Netbet, widzę, że Twój talent rozkwita!Ja też życzę całej Zajefajnej Grupie Łódzkiej tylko sukcesów budowlanych, kasiory na zmagania z materią i cierpliwości. No i trzeźwego Mikołaja.http://lh3.ggpht.com/_gKNnmRpf_WQ/TRPQlCXTt6I/AAAAAAAAAdY/JwgJtACirZA/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 24.12.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Noo to jak sami skreślą to luzik bo paru pozycji nie jestem pewien mimo iz szukałem. Noo to dobra wiadomość z tą uprzejma panią bo też będę składał w Zgierzu kowalc jak wygądała? albo w którym okienku byla? Nie pamiętam w którym okienku, ale później wzywany już byłem do pokoju 212, p. Jasimek. Wszystkim życzę kontaktu z takim urzędnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 25.12.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Z kilku niezależnych źródeł słyszałem, że od nowego roku zmieniają się zasady rozliczenia VATu. Kończy się wynegocjowany z UE okres przejściowy, w którym można było odliczyć różnicę pomiędzy 22 a 7% podatkiem na budownictwo mieszkaniowe. Od 2011 będzie można odliczać VAT 23 vs. 8% w budownictwie społecznym a to już całkiem inne zasady. Wiele wskazuje na to, że faktycznie został tydzień na zakupy ze zniżką. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 25.12.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Witajcie, Robił ktoś z Was wylewki anhydrytowe, możecie polecić dobrego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medesy 26.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Właśnie przerabiałem temat. Można raz w roku (oczywiście w granicach limitu). Teoretycznie możesz pierwszy wniosek złożyć 31 grugnia 2010 a kolejny już 1 stycznia 2011, tylko po co? Pozdrawiam. Witam ... a mnie się wydaje że jest jeszcze inaczej............. 30 czerwca .... to koniec roku podatkowego .... i jeżeli złożysz wniosek do 30 czerwca ........ to możesz złożyć drugi wniosek już 1 lipca i to jest bez sensu... ale jak np. do grudnia uzbierasz konkretne kwoty na fakturach ... to już wygląda inaczej .... ja także polecam samodzielnie rozliczenie............ każdy wymieniony materiał na fakturze to konkretne pieniążki .... pani księgowa może tego nie uwzględnić .... jak rozmawiam ze znajomymi to praktycznie każdy musiał pojawić się w US na korektę .... tak więc ja polecam samodzielne wykonanie ...a jak coś będzie nie tak ... to przy korekcie coś się wykreśli i tyle .... kary za to nie ma ..... my składaliśmy wniosek w Łodzi .... po dwóch tygodniach były pieniążki na koncie .... Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.12.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witam o co najmniej 2 kg cięzsza... poszukuję gazownika, który pyknie mi projekcik instalacji gaz w domu i powie co i jak. Najlepszy by był taki z gazowni chyba....A no i jeszcze wykonawcę tego projektu, gdyby byli w jednej osobie byłoby super Kurde, nie wyświetlają mi się odnośniki do Waszych dzienników ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 27.12.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 http://img31.imageshack.us/img31/9357/rys2t.jpg hahaha a my tak dlugo szukalismy wazonikow na zielone galazki, a tu prosze Heineken pasuje nawet kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 27.12.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witam o co najmniej 2 kg cięzsza... poszukuję gazownika, który pyknie mi projekcik instalacji gaz w domu i powie co i jak. Najlepszy by był taki z gazowni chyba....A no i jeszcze wykonawcę tego projektu, gdyby byli w jednej osobie byłoby super Kurde, nie wyświetlają mi się odnośniki do Waszych dzienników ! Podobno w gazowni maja listę uprawnionych. Może podeślą mailem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.12.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Podobno w gazowni maja listę uprawnionych. Może podeślą mailem? uuuu, że serio, serio? to by było nieźle...dzięki, już to sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 27.12.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Olga, wieczorem wyślę ci na priva namiar na gazownika.Nas kierował z pismami bo znał wszystkie procedury gazowni, robił instalacje zewnętrzną i wewnętrzną - bardzo solidny i na poziomie człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.12.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Olga, wieczorem wyślę ci na priva namiar na gazownika.Nas kierował z pismami bo znał wszystkie procedury gazowni, robił instalacje zewnętrzną i wewnętrzną - bardzo solidny i na poziomie człowiek. Dzięki Wam dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 28.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam,mam terrive w projekcie i chcę zmienić na monolit,może zna ktoś namiary na dobrego i niedrogiego konstruktora w Łodzi lub Zgierzu aby wykonał projekt stropu monolit,będę bardzo wdzieczny,[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 28.12.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Czy może ktoś polecić dobrego wykonawcę tynków strukturalnych? Szukam kogoś, kto nie zabije ceną. Mam w kilku miejscach do położenia Bucciato Ecorsona. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 28.12.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 uuuu, że serio, serio? to by było nieźle...dzięki, już to sprawdzam. No i jak Olga? bo taka informację sprzedał mi kolega i jesli klamal to juz ja jemu $%$#@%^^^$%&()&%$ oj nie bedzie miał lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_ja 28.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam, jestem tu zupelnie nowa i nawet nie wiem jeszcze gdzie jest tablica ogloszen i jak dolaczyc do was, ale mam jedno najwaznieksze dla mnie na tym etapie pytanie - potrzebujepoleconej firmy, ktora zbuduje dom pod klucz badz ekipy, ktora zbuduje do stanu surowego zamknietego. Bede baaardzo wdzieczna za kazda odpowiedz. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 29.12.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, jestem tu zupelnie nowa i nawet nie wiem jeszcze gdzie jest tablica ogloszen i jak dolaczyc do was, ale mam jedno najwaznieksze dla mnie na tym etapie pytanie - potrzebujepoleconej firmy, ktora zbuduje dom pod klucz badz ekipy, ktora zbuduje do stanu surowego zamknietego. Bede baaardzo wdzieczna za kazda odpowiedz. Dziekuje hej, a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 No i jak Olga? bo taka informację sprzedał mi kolega i jesli klamal to juz ja jemu $%$#@%^^^$%&()&%$ oj nie bedzie miał lekko Tam gdzie dzwoniłam, pani powiedziała, że ona oficjalnie listy nie ma...ale może mi polecić kilku gazowników, którzy z nimi "współpracują" myślę, więc, ze kolega może czuć się bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 29.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Tam gdzie dzwoniłam, pani powiedziała, że ona oficjalnie listy nie ma...ale może mi polecić kilku gazowników, którzy z nimi "współpracują" myślę, więc, ze kolega może czuć się bezpiecznie też myślę, że właśnie to miał na myśli My kiedyś też szukalismy tylko nie pamietam czy gazownika czy od wody i tez "oficjalnie listy nie ma" ale jak podjechalismy do biura to miala sliczna tabelke z kontaktami, od razu dostalismy kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, jestem tu zupelnie nowa i nawet nie wiem jeszcze gdzie jest tablica ogloszen i jak dolaczyc do was, ale mam jedno najwaznieksze dla mnie na tym etapie pytanie - potrzebujepoleconej firmy, ktora zbuduje dom pod klucz badz ekipy, ktora zbuduje do stanu surowego zamknietego. Bede baaardzo wdzieczna za kazda odpowiedz. Dziekuje Tablica ogłoszeń : http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666 My tu wszyscy robimy systemami gospodarczymi więc chyba nie znamy firmy "pod klucz", no przynajmniej mówię za siebie Znam jedną firmę "NetBet Construction" ale z tego co wiem ma sporo zleceń na najbliższe pare lat pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts