netbet 21.01.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Pytanie z innej bajki. Powiedzcie mi co sądzicie o oknach z rąbienia, Dzisiaj dostałem wycene okień od urzędowskiego i rąbienia i równica w cenie to 5 tys. PLN na koszyść rąbienia. no skoro juz dotarłeś do podobno najgorszej firmy okniarskiej i mieszczącej się pinćset metrów od nas to z czystej ciekawości podjedź na duńską .... prymat ... ceny niezłe... terminy spoko... nie żebym znowu reklamował i jakoś specjalnie namawiał... ale... ale pomimo odległości "przez płot" nie mamy ich... chyba Ilona też ma od nich... pozdro NETbet kur$% mi to powinni płacić za reklamę.. .. wujek dobra rada za czteropak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.01.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Panowie przeca wiecie, że wy to kopalnia wiedzy. Ja dopiero się rozkręcam. Jeszcze nawet łopaty nie wbiłem a już wszystko muszę wiedzieć. Dlatego Was pytam bo cena 5 tys. PLN to kupa kasy jakby nie było. Netbet prymat powiadasz.A może macie kogoś taniego z oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medesy 21.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 mi w wodociągas na początku sypnęli 100 z mb przyłącza. po rozmowie z szefem powiedział, że możemy negocjować cenę. Ale chcę iść jeszcze do wójta co by podzielić koszt po połowie tym bardziej że gmina przejmuje wodociąg. gmina zawsze przejmuje wodociąg po dwóch latach ..... ale jeżeli jest to inwestycja kosztowna .... to można napisać mądre pismo do gminy .... oni powinni mieć na ten cel pieniążki z kasy unijnej ... delikatnie wspomnieć że wodociąg i tak przechodzi na własność gminy itd. i wtedy jak wszystko dobrze pójdzie .... to ponosi się tylko koszty projektu.... a koszty robocizny ,fizyczne wykonanie i materiały pozostają po stronie gminy.... u nas tak było ale w grę wchodziła praktycznie cała ulica..... ale jeżeli chodzi o jedną działkę to nie sądzę żeby to przeszło... ale jeżeli są jacyś sąsiedzi , nawet jeżeli nic na działkach nie robią .. to warto zawiązać komitet ..... i tak właśnie załatwiać ..... Powodzenia .. pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 no u mnie jest jedna dzialka czyli moja, ale nie ukrywam że będę walczył. zamierzam napisać pismo do wójta. jedynie co mogę stra cić to 2,5 na znaczek a zyskać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 21.01.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 . Ja dopiero się rozkręcam. Jeszcze nawet łopaty nie wbiłem a już wszystko muszę wiedzieć. Dlatego Was pytam..... .... a powinieneś zacząć od pytania : jaka łopata??? ....bo wbrew pozorom głupie narzędzie potrafi spustoszyć łapy.... wierz mi... miałem cztery łapy, zostały mi dwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 netbet za późno łopatę, grabie, siekierę, i piłę, łom już mamteraz czas na grubsze zakupy ..........a dziadek mi zawsze powtarzał po co tak ściskasz .... (jak pokazywałem pocharatane łapy). może nie umiesz łopaty obsługiwać - czyli do łopaty też trzeba mieć ukończone odpowiednie szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Najważniejsze, to dokładnie przeczytać instrukcję obsługi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 22.01.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Oczywiscie szukalem na allegro, ale w moim przypadku zakup materialow przez internet odpada, poniewaz nie mam gdzie skladowac materialow. Na dzialce jest tylko robocze ogrodzenie, nie ma sasiadow, nie mam zadnego baraku, dlatego nie chcialbym skladowac na dzialce materialow, boje sie ze ktos je po prostu ukradnie w nocy. Dlatego potrzebuje dostaw materialow w malych ilosciach. Ceny, ktore wstawilem bede jeszcze negocjowal. Chcialem sie dowiedziec ktore ceny moglbym negocjowac i o ile. planujesz zamawiać po jednej palecie dziennie? I tak cos zawsze zostanie, a dodatkowo transport sie spozni itp itd... proponowalabym skład najblizej domu, w Rąbieniu jest też domco, baardzo fajna obsługa i nawet dostalam pyszna wode do picia ceny tez ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 22.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 W Rabieniu AB na ulicy Malwowej. Dzieki za informacje na pewno tam pojade. Ale czy ktos moglby mi powiedziec konkretne ceny po jakich bral jak juz wynegocjowal. Moze pamietacie jakioes szczegoly. odkopałam faktury Bloczek Betonowy Fundamentowy 12x24x38 - 2.85zl (08.2010) LEIER 25 P+W kl.15 - mam porotherm za 4,80 LEIER 11.5 P+W kl.10 - mam porotherm za 4,45 Cement cemex 9,87 (08.2010) strop i tak trzeba dac caly do wyceny Podzrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 22.01.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 22.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Pytanie z innej bajki. Powiedzcie mi co sądzicie o oknach z rąbienia, Dzisiaj dostałem wycene okień od urzędowskiego i rąbienia i równica w cenie to 5 tys. PLN na koszyść rąbienia. nie wiem nic na temat okien,wiem natomiast jak wygląda produkcja... i mam nadzieje, ze nie wszedzie tak jest slyszlaam sporo dobrego o oknach od Mielczarka ze Zdunskiej Woli, profile Schuco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 22.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no mi jakoś mielczarek też podchodzi. tym bardziej iż znam go osobiście.ale co wyjdzie to się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekcs 22.01.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 planujesz zamawiać po jednej palecie dziennie? I tak cos zawsze zostanie, a dodatkowo transport sie spozni itp itd... proponowalabym skład najblizej domu, w Rąbieniu jest też domco, baardzo fajna obsługa i nawet dostalam pyszna wode do picia ceny tez ok oczywiscie bez przesady, nie po jednej palecie dziennie. materialy ma zamawiac wykonawca z wyprzedzeniem. U mnie budowac bedzie Marek Kiejnich. Moze macie jakies doswiadczenia z nim. Ja go znam o tyle, ze budowal u znajomego, ktory byl bardzo zadowolony. W tym tygodniu mam miec kolejne wyceny to na pewno sie podziele danymi. !!!!!!!!!!!!!OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!!! Kupie barak na budowe i inne pozostalosci po budowie najlepiej w okolicach Rabienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medesy 22.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 no u mnie jest jedna dzialka czyli moja, ale nie ukrywam że będę walczył. zamierzam napisać pismo do wójta. jedynie co mogę stra cić to 2,5 na znaczek a zyskać ..... Pewnie że tak ........zawsze warto spróbować .......... Powodzenia Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 22.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 jak cos sie dowiem to dam znac. teraz kolejne pytanie. z tego co wiem to jest POŚ i oczyszczalnia biologiczna. co wybrać\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 !!!!!!!!!!!!!OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!!! Kupie barak na budowe i inne pozostalosci po budowie najlepiej w okolicach Rabienia .eee... somsiad.. a gdzie ty sie budujesz? ... tak z ciekawości zapytam, bo nie wiem czy do sklepu trza będzie z 10 minut wcześniej wstawać.... cholera - tłok sie robi na tej wiosce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekcs 22.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 .eee... somsiad.. a gdzie ty sie budujesz? ... tak z ciekawości zapytam, bo nie wiem czy do sklepu trza będzie z 10 minut wcześniej wstawać.... cholera - tłok sie robi na tej wiosce... Rabien AB okolice ulicy Malwowej. Jescze troche i supermarkety zaczna stawiac w Rabieniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 22.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 co tam sami sobie postawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 22.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 my to byśmy chcieli kanalizę.... zamiast lidla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 22.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 nie wiem nic na temat okien,wiem natomiast jak wygląda produkcja... i mam nadzieje, ze nie wszedzie tak jest slyszlaam sporo dobrego o oknach od Mielczarka ze Zdunskiej Woli, profile Schuco Schuco od Mielczarka użytkuję. Są naprawdę dobre. Że nie wspomnę, że: śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts