netbet 28.01.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 i czy 35 zł za mkw rozłożenia podłogówki i 120 zł za punkt to drogo czy tanio czyli wywalisz z 6 koła na rozłożenie rurek i ze 2,5 koła za "punkty" ??? bez jaj - zmieniam branżę! Majki - wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.01.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Yop Net-Mike Construction & Development Ltd do dyspozycji pozdrawiam, Vice Director Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no ale mówcie Panowie tanio drogo, a może macie kogoś rozsądnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 przeca Majki poleca firmę... jak dla mnie cena może być.... w trzy dni ci to machną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 28.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a ja jak się zawezmę to razem z audytorem OZC ci tą podłogówkę machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 wy sobie jaja ze mnie nie róbcie. ja narazie ciemna masa w sprawach budowlanych, ale zobaczycie ........no dzisiaj byłem na oglądnięciu kotłowni na ekogroszek i rozmawiałem z właścicielem owej kotlowni a przy okazji nawinął się hydraulik, który to dzieło ogarnął.a tak na marginesie stwierdził że nie ma sensu bawić się rurki firmowe skoro innych firm (czytaj tańszych) są równie dobre. i co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Net-Mike Construction & Development Ltd pracuje na róznych materiałach.... ale gwarancja jest tylko na tych co mają "ze sobom" metrix powiadasz....skośnooki rurkowiec... ( nie mam zdania, ale wavin jest teraz juz tani ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dopiero zaczynam ogarniać budowe a tu same schody, a czym więcej czytam pytam tym głupszy jestem, a wszystko po to aby było tanio a dobrze. Dlaczego nie wygrałem w totka, wszystko byłoby prostsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 28.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Net-Mike Construction & Development Ltd Wykażcie się to może i Was zatrudnię w łazience Netbet skończy Cedryka, Majki "postawi" więcej posagów kondensacyjnych i będzie zaj... się biznes kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 28.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 i czy 35 zł za mkw rozłożenia podłogówki i 120 zł za punkt to drogo czy tanio Drogo i niedrogo U mnie za mniej więcej 10 mkw podłogówki facet zainkasował 150 pln, ale znów za p-kt zainkasował też 150 pln więc gdzieś zarobił "mało", a gdzieś więcej. Chociaż jak człowiek pomyśli, że facet u mnie spędził 3 tygodnie i przytulił ponad 5000 pln ... dodam, że pracował może 6-7 godzin dziennie z jednym pomocnikiem przez połowę tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.01.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 czyli wniosek. trza się na hydraulikę przekwalifikować. tak wstępnie policzyłem to u mnie wychodzi coś kole 6 tys.PLNAle małe pytanie czy punkt to np. zimna woda czy może zimna,ciepła, odpływ bo tego niedopytałem owego fachury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Wykażcie się to może i Was zatrudnię w łazience My Ci taką łazienkę zrobimy, że .... Tylko pamiętaj - z wizją Tfórcy sie nie dyskutuje. Ją sie przyjmuje i kontempluje A to, że kafelki będą na suficie, WC w oknie, wanna na ścianie a kran do góry nogami to tym absolutnie sie nie przejmuj. To będzie jedyna w swoim rodzaju łazienka pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no faktycznie, nie jest wysoka?? 1 m3 gazu w taryfie w-3 kosztuje jakieś 1,6 PLN to niewątpliwie nie jest dużo (no od stycznia br. jest jakas obniżka w ramach kampanii przedwyborczej...... kilka gr) jak się spali 300 czy 400 m3 gazu więcej czyli 480-640 PLN to faktycznie żadna różnica koszty stałe typu abonamenty i inne opłaty wymyślane przez PGNiG pomijam przekręciłeś moje słowa. Napisałam, że różnica czy się spali 300 czy 400 (czyli 100) to nie jest już duża. Opłat stałych nie pomijaj. Nie mam teraz rachunku przed nosem, ale pamietam, że gaz był jakoś taniej, dopiero jak się doda koszty przesyłu, to cena rosnie. A koszty zależą od taryfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 29.01.2011 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 przekręciłeś moje słowa. Napisałam, że różnica czy się spali 300 czy 400 (czyli 100) to nie jest już duża. Opłat stałych nie pomijaj. Nie mam teraz rachunku przed nosem, ale pamietam, że gaz był jakoś taniej, dopiero jak się doda koszty przesyłu, to cena rosnie. A koszty zależą od taryfy W taryfie W-3 m3 gazu kosztuje oecnie 1,63zł bez przesyłu, boli ale cóż zrobić My Ci taką łazienkę zrobimy, że .... ..., WC w oknie, ... Wszystko przejdzie ale żebym do kibla się d... wystawiał do okna... toż to trzeba uprawnienia na prace na wysokości posiadać, tzn ja mam ale moja nie Trudno będzie chodzić na dwór Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 29.01.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 przekręciłeś moje słowa. Napisałam, że różnica czy się spali 300 czy 400 (czyli 100) to nie jest już duża. Opłat stałych nie pomijaj. Nie mam teraz rachunku przed nosem, ale pamietam, że gaz był jakoś taniej, dopiero jak się doda koszty przesyłu, to cena rosnie. A koszty zależą od taryfy niczego nie przekręciłem w taryfie W-3 cena netto za 1m3 gazu wynosi od stycznia br. 0,9982 PLN i opłata za przesył zmienna 0,3041 PLN opłaty stałe to 8,20 + 48,30 PLN/mies ponadto VAT wynosi obecnie 23% więc można sobie policzyć ile kosztuje przyjemność zużycia 1 m3 gazu (+ opłaty stałe oczywiście) zasadą jest, że im "niższa" grupa taryfowa tym opłaty za sam gaz + za przesył są wyższe a opłaty stałe miesięczne są niższe. zresztą mozna sobie poczytać http://www.pgnig.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 29.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 nie wiem czy to żart ale jakby co to: http://www.ux.pl/openoffice/?page=download Nie to nie żart, żle sprecyzowałam chodzi o rozliczenie Vat-u, a pamiętam, że kiedyś przy okazji poruszenia tego tematu pisałeś, że robiłeś to sam przy pomocy jakiegoś programu?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 2mm, 100 m3 przekroczenia kosztuje mnie 160 zł. Piechotą nie chodzi, owszem, ale zmiana abonamentu kosztuje mnie rocznie 420 zł a to już boli znacznie bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADIP 29.01.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, właśnie otrzymałem pozwolenie na budowę, ale niestety otrzymałem nadzór archeologiczny przy pracach ziemnych.Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? proszę o info jak złątwić taki nadzór. dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 29.01.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 chodzi o rozliczenie Vat-u, a pamiętam, że kiedyś przy okazji poruszenia tego tematu pisałeś, że robiłeś to sam przy pomocy jakiegoś programu?. http://formularz-vzm.pl/ program jest darmowy ale trzeba się zalogować Program jest całkowicie bezpłatny dla osób, które używają go dla celów osobistych (wypełniają zeznania dla siebie, jak i nieodpłatnie dla znajomych, rodziny i przyjaciół). Osoby, które wykorzystują program dla celów zawodowych i wypełniają wnioski o zwrot VAT usługowo prosimy o zkupienie licencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 29.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ADIP...." jak załatwić taki nadzór" .... ja tam mam kilka pomysłów jak ich załatwić, ale nadają sie bardziej na forum.kilerowanie.pl ..a gdzie ty budujesz że masz archeologa za plecami?? ... na smentarzach podobno nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts