jaremy 31.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 kajak ja stare skoszewy ja na drugim krańcua tak na margnesie - może słyszałaś coś o Panu Sylwestrze Skibińskim - wykonuje orodzenia i do tego jest zajebiaszczo konkurencyjny, aż boję się czy nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 31.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 przepraszam miało być kajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 majki Wielkie gratulacje !!!!! Tylko pamiętaj, że przed ciach, że ją kumplem Twym...... Pozdrawiam. Jeszcze raz gratuluję. Dzięki, tak naprawde ani się nie zgłaszałem, ani tego jakoś nie chciałem - nie chcem ale muszem Ale 3 głosy którymi "wygrałem", to potężna ilość, zobowiązjue Na razie jakoś nie ogarniam co mam niby robić, ale jak już ogarnę to pamiętajcie, że jestem przekupny, bardzo pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki, tak naprawde ani się nie zgłaszałem, ani tego jakoś nie chciałem - nie chcem ale muszem Ale 3 głosy którymi "wygrałem", to potężna ilość, zobowiązjue Na razie jakoś nie ogarniam co mam niby robić, ale jak już ogarnę to pamiętajcie, że jestem przekupny, bardzo pozdro, majki A to, że głosowanie było? O ja głupia ci...tego Czerwony Kapturek. A ja tak lubię głosować Gratulejszyn majki, gratulejszyn Panuj nam łaskawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 31.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 czyli rozumiem że nie należy podskakiwać, a jak się podskoczy to trza z załącznikiem się stawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 31.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Majki - gratulki - w sumie to tak jakoś naturalnie, że to Ty... Jaremy - a jakie ogrodzenia robi ten fachura? I ile bierze, że aż podejrzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 czyli rozumiem że nie należy podskakiwać, a jak się podskoczy to trza z załącznikiem się stawić Tylko z załącznikiem. A potem do Ojca NetBeta na modły ... od wtorku do soboty ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 o, majki, gratulacje. Ale że wybory były, to nic nie wiem. I tak masz mój głos i bez wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Słuchajcie, do dupy .... mogę w sumie tylko usunąć czyjąś wiadomość, albo "odrzucić" co powoduje tylko wpis w poście, ze wiadomośc była moderowana ... Nie mogę co byłoby najprzydatniejsze łączyć posty, albo poprawić np wpisy albo czegos nie kumam ... pozdrawiam, majki /edit/ już wiem, chyba pomyliłem funkcję moderatora z administratorem, jakoś takie zboczenie zawodowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Słuchajcie, do dupy .... mogę w sumie tylko usunąć czyjąś wiadomość, albo "odrzucić" co powoduje tylko wpis w poście, ze wiadomośc była moderowana ... Nie mogę co byłoby najprzydatniejsze łączyć posty, albo poprawić np wpisy albo czegos nie kumam ... pozdrawiam, majki No i ja się przyłączam do gratulacji. W końcu ktoś będzie mógł mi wykasować cudze wpisy w dzienniku!!! Chcę mieć czyściutki dziennik bo marzę by na koniec przygody z budowaniem wydrukować go sobie i oprawić, by moje prawnuki miały bajkę na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Olgu, i dla Cię - ślę (widzę, że się firma rozrasta): http://www.ekodren.pl/?gclid=CLif1sKt5aYCFUgTfAodozZdLg może nie będziesz musiała robić kopca kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No i ja się przyłączam do gratulacji. W końcu ktoś będzie mógł mi wykasować cudze wpisy w dzienniku!!! Chcę mieć czyściutki dziennik bo marzę by na koniec przygody z budowaniem wydrukować go sobie i oprawić, by moje prawnuki miały bajkę na dobranoc Bardzo bym chciał, ale nie mogę ... Nie mam takich praw z tego co widzę To tylko funkcja moderatora, niestety nie administratora, nie mam prawie żadnych praw ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 31.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Bardzo bym chciał, ale nie mogę ... Nie mam takich praw z tego co widzę To tylko funkcja moderatora, niestety nie administratora, nie mam prawie żadnych praw ... pozdrawiam, majki No ale musisz kontrolować poprawność i elegancję dyskusji. Nie możesz więc zaglądać do Netbeta bo mu 3/4 dziennika ocenzurujesz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No ale musisz kontrolować poprawność i elegancję dyskusji. Nie możesz więc zaglądać do Netbeta bo mu 3/4 dziennika ocenzurujesz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 31.01.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Słuchajcie, do dupy .... mogę w sumie tylko usunąć czyjąś wiadomość, albo "odrzucić" co powoduje tylko wpis w poście, ze wiadomośc była moderowana ... Nie mogę co byłoby najprzydatniejsze łączyć posty, albo poprawić np wpisy albo czegos nie kumam ... pozdrawiam, majki /edit/ już wiem, chyba pomyliłem funkcję moderatora z administratorem, jakoś takie zboczenie zawodowe ... czekaj - spróbujemy "siły".. zajebiście się cieszę ze to właśnie TY zostałeś moderatorem!!! ? działa dzida? szlag by trafił... motyla moga.. do kur@# i nędzy.... pozdro NETbet'karać, jeb@#$%, nie wyróżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 31.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Majki - gratulki - w sumie to tak jakoś naturalnie, że to Ty... Jaremy - a jakie ogrodzenia robi ten fachura? I ile bierze, że aż podejrzanie? siatka powlekana 3,5 mm oczko 5x5, słupki powlekane, podmurówka, cement piasek, transport - 67 zł/ mb ogrodzenia (taniej nie udało mi się nic znaleźć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 31.01.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Olgu, i dla Cię - ślę (widzę, że się firma rozrasta): http://www.ekodren.pl/?gclid=CLif1sKt5aYCFUgTfAodozZdLg może nie będziesz musiała robić kopca kreta Ja mam w planach tą oczyszczalnię A z tego co kojarzę użytkuje ją Mruva. siatka powlekana 3,5 mm oczko 5x5, słupki powlekane, podmurówka, cement piasek, transport - 67 zł/ mb ogrodzenia (taniej nie udało mi się nic znaleźć) Aha - ja myślę o czymś innym, ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 NetBet - tyle mogę co widać w Twoim poście ... No mogę jeszcze usunąć .... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 01.02.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ups...:jawdrop:masz moc wielką... ..jeszcze raz gratulki Majki.pozdroNETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 01.02.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Majki gratulacje za nową fuchę... A teraz prywata - ma może ktoś zbędne po budowie tymczasowe drzwi? Jeżeli tak, to chętnie przygarniemy... Czas zacząć zamykać otwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts