Kajka.Z 11.02.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Właśnie ! Tak sobie pomyślałem, patrząc na Twój avatar, że może będzie trzeba ... zwilżyć najpierw ... pozdrawiam, majki hahaha :lol2: dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 11.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ..społeczny moderator grupy nie może jeździć bele czem... rzuc okiem: dieselek ...może nie najmłodszy i trochę przebiegu ma... ale przynajmniej rdza go nie żre ...i chyba nie był bity... http://moto.allegro.pl/audi-a8-4-2-tdi-nowy-model-bose-solar-acc-tv-f-v-i1453066264.html ...zrobi sie ściepkę na grupie i sie kupi auto dla moda... w zamian za przymykanie oka na to i owo.... może i łądny, ale czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.02.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a czy czasami dziewice nie są na wymarciu tak gdzieś mi się o uszy obiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Właśnie ! Tak sobie pomyślałem, patrząc na Twój avatar, że może będzie trzeba ... zwilżyć najpierw ... pozdrawiam, majki hahaha :lol2: dobre! Boszsz... co tam się będzie działo... będzie trza się wpisać na listę, ale nie wiem jak z transportem - chyba się uśmiechnę jednak do kogoś tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.02.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 milka - sodomia i gomoria jak to ktoś mawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.02.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 nie straszcie Zetki... bo wszystko odwoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.02.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Chwilunia - a kto zaczął temat o dziewicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 11.02.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ...czekaj... przejrzę wpisy... ja nie! ..zaczęła wlaśnie Zetka...czyli luzzz....to ona wsio organizuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 11.02.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Proszę się wpisywać na listę: 1. Z-35 i J-23 (czyli małż) 2.Ociec NETbet 3.Matka Dyrettorka 4. Woźnica SSN774 z SSNówną 5. majki, majkową urabiam, wierzę, że będzie 6. olgu + o niczym jeszcze nie wiedzący mąż 7. Kajka_Z ze współmałzonkiem czyli Ziółeczki 8. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 11.02.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Auto kupione w Polskim salonie i od znajomego- warte chyba każdych pieniędzy. Z tym to też nie do końca bym się zgodził, jako że panuje zakup Volvo co nieco poczytałem o "jakości" serwisów i salonów w naszym pięknym kraju. Klient kupił z salonu używane, sprowadzone dopiero co z zachodu, V40, tydzień w kraju, po zakupie wyszło że z autem coś nie tak, odnalazł poprzedniego właściciela który potwierdził stan sprzedanego auta, było bardzo dobrze utrzymane. W ciągu tego tygodnia w salonie auto totalnie skasowane, wyklepane na "ideał" i gość się nabrał. To nie jest jedyny przypadek sprzedaży "niebitych" używek przez salony firmowe Volvo. Nie wiem jak z innymi ale wole jednak znaleźć coś w Szwecji i stamtąd ściągnąć nawet przepłacając trochę ale pewne. W Polsce to jakiegoś "złoma" co najwyżej. nic dobrego (chyba że od znajomego). Majki chętnie się dorzucę do autka, a co Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 11.02.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Z tym to też nie do końca bym się zgodził, jako że panuje zakup Volvo co nieco poczytałem o "jakości" serwisów i salonów w naszym pięknym kraju. .. Pozdro Olga chyba miala na mysli nowe auto z salonu... Ale to prawda, z 'rodzinnego' doswiadczenia potwierdzam opinie o serwisie volvo... Marność. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Majki chętnie się dorzucę do autka, a co Hmmmm 419 tysi .... Teoretycznie na liście spotkania jest 12 osób, co daje 419000/12 = 34196,66. Od siebie, no dobra damy te 2x34196, to jak każdy na spotkanie przyniesie po te 35 tysi, to nie ma sprawy Ja Was szanuję Podoba mi sie ta wizja pozdrawiam, majki'zbieracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 12.02.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm. Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm. Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku gratulecja. I pamiętaj na kaca najlepsza jest praca (domyślam się, że dobrze opita:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 12.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm. Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku Dużo przyjemnego obowiązku i radości a teraz szybkiego powrotu do trzeźwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Gratulacje dla tatusia i mamusi, a zdrówka dla córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 12.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Hmmmm 419 tysi .... Teoretycznie na liście spotkania jest 12 osób, co daje 419000/12 = 34196,66. Od siebie, no dobra damy te 2x34196, to jak każdy na spotkanie przyniesie po te 35 tysi, to nie ma sprawy Ja Was szanuję Podoba mi sie ta wizja pozdrawiam, majki'zbieracz używany samochód za lekko ponad 105k EUR............. żeby to chociaż był np. Aston Martin czy Bentley......... no po prostu rewelacja........................ no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 12.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm. Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku Gratulacje forsa dla dziewczyn i Ciebie! czekamy na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm. Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku Gratulacje !!!! Uściskaj Żonę i całusy dla małego ludzika. Niech rośnie zdrowo !!!! pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 12.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ...czekaj... przejrzę wpisy... ja nie! ..zaczęła wlaśnie Zetka...czyli luzzz....to ona wsio organizuje... Oj to nie ja. Do nabożeństwa w Lutku Ty zaproponowałeś kota a Majki zaczął marzyć o dziewicy. Ja dodałam budowlaną - no i poszło w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts