Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

..społeczny moderator grupy nie może jeździć bele czem...

rzuc okiem:

dieselek ...może nie najmłodszy i trochę przebiegu ma... :-) ale przynajmniej rdza go nie żre ...i chyba nie był bity...

http://moto.allegro.pl/audi-a8-4-2-tdi-nowy-model-bose-solar-acc-tv-f-v-i1453066264.html

...zrobi sie ściepkę na grupie i sie kupi auto dla moda... w zamian za przymykanie oka na to i owo....

może i łądny, ale czarny... ;)

Właśnie !

Tak sobie pomyślałem, patrząc na Twój avatar, że może będzie trzeba ... zwilżyć najpierw ... :lol2:

pozdrawiam, majki

hahaha :D:lol2:

dobre!

:rotfl:

Boszsz... co tam się będzie działo... :rolleyes:

będzie trza się wpisać na listę, ale nie wiem jak z transportem - chyba się uśmiechnę jednak do kogoś tym razem...:wiggle:

Auto kupione w Polskim salonie i od znajomego- warte chyba każdych pieniędzy.

Z tym to też nie do końca bym się zgodził, jako że panuje zakup Volvo co nieco poczytałem o "jakości" serwisów i salonów w naszym pięknym kraju.

Klient kupił z salonu używane, sprowadzone dopiero co z zachodu, V40, tydzień w kraju, po zakupie wyszło że z autem coś nie tak, odnalazł poprzedniego właściciela który potwierdził stan sprzedanego auta, było bardzo dobrze utrzymane. W ciągu tego tygodnia w salonie auto totalnie skasowane, wyklepane na "ideał" i gość się nabrał. To nie jest jedyny przypadek sprzedaży "niebitych" używek przez salony firmowe Volvo. Nie wiem jak z innymi ale wole jednak znaleźć coś w Szwecji i stamtąd ściągnąć nawet przepłacając trochę ale pewne. W Polsce to jakiegoś "złoma" co najwyżej. nic dobrego (chyba że od znajomego).

Majki chętnie się dorzucę do autka, a co :D

Pozdro

Z tym to też nie do końca bym się zgodził, jako że panuje zakup Volvo co nieco poczytałem o "jakości" serwisów i salonów w naszym pięknym kraju. ..

Pozdro

Olga chyba miala na mysli nowe auto z salonu...

Ale to prawda, z 'rodzinnego' doswiadczenia potwierdzam opinie o serwisie volvo...

Marność. Niestety...

Majki chętnie się dorzucę do autka, a co :D

Hmmmm 419 tysi .... Teoretycznie na liście spotkania jest 12 osób, co daje 419000/12 = 34196,66. Od siebie, no dobra damy te 2x34196, to jak każdy na spotkanie przyniesie po te 35 tysi, to nie ma sprawy :) :lol2::yes:

Ja Was szanuję :hug:

Podoba mi sie ta wizja :D

pozdrawiam, majki'zbieracz

Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja :-) W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm.

Świeżo upieczony tata jest wniebowzięty :-) :-) :-)

Wracam do sprzątania bo lada godzina moje Panie wracają do domku :-)

gratulecja. I pamiętaj na kaca najlepsza jest praca (domyślam się, że dobrze opita:) )

Moi drodzy nie mogę się nie pochwalić, ale w naszym domku pojawiła się 10.02 nowa inwestorka Kaja :-) W dniu narodzin miała całe 3 kg i aż 56 cm.

Dużo przyjemnego obowiązku i radości a teraz szybkiego powrotu do trzeźwości.

Gość 2mm
Hmmmm 419 tysi .... Teoretycznie na liście spotkania jest 12 osób, co daje 419000/12 = 34196,66. Od siebie, no dobra damy te 2x34196, to jak każdy na spotkanie przyniesie po te 35 tysi, to nie ma sprawy :) :lol2::yes:

Ja Was szanuję :hug:

Podoba mi sie ta wizja :D

pozdrawiam, majki'zbieracz

używany samochód za lekko ponad 105k EUR.............

żeby to chociaż był np. Aston Martin czy Bentley.........

no po prostu rewelacja........................

no comments ;)

Gratulacje forsa dla dziewczyn i Ciebie!

czekamy na fotki!

Gratulacje !!!! :lol2:

Uściskaj Żonę i całusy dla małego ludzika. Niech rośnie zdrowo !!!! :yes:

pozdrawiam, majki :bye: