Kajka.Z 28.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kaja, a orientujesz się co konkretnie koleżance robili i jak to wyglądało cenowo? Mila, robila kominek z PW, ogrzewanie- podlogowka i grzejniki, rekuperacje i pewnie cos tam jeszcze- to byl u nich glowny wykonawca do rzeczy z woda i ogrzewaniem. I chyba odkurzacz centralny Nie pamietam konkretnie kwoty- i nie bardzo mam mozliwosc dopytac- ale jak porownywalam ich cene do naszych ofert wypadali mocno korzystnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 28.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 To ja 3 grosze apropos okien ... Mielczarek montował u nas drzwi - do momentu montażu wszystko super, same drzwi lux, w dniu montażu okazało się jednak, że mamy nie taki kolor klamki na jaki się umawialiśmy. Reklamacja zgłoszona w grudniu do dziś mam jedynie obietnice, że wszystko będzie załatwione - trochę to trwa ... nie przekreślam ich, ale sporo stracili w moich oczach, zobaczymy może jeszcze wyjdą z twarzą. Jezierski Mróz - montowali wszystkie okna w tym tarasowe przesuwne, co do okien nie da się nic zarzucić, montaż dość kiepsko - niedopiankowane elementy, kompletny brak regulacji okien po montażu, ciepły montaż wyglądał tak, że pomiędzy ścianą i oknem były szpary . Po jednej reklamacji podjechał do nas człowiek z Jezierskiego (chyba serwis centralny), naprawił jedno okienko uszkodzone w wyniku braku regulacji, pozostałe wyregulował (ponoć). Stan na dzień dzisiejszy jest taki, że z kilku okien wieje jak diabli czyli regulacja po prostu nieudana. Czekam teraz aż się wprowadzimy i wówczas zawezwę ponownie serwis Jezierskiego - mam nadzieję, że się poprawią i nie upadną. Może Mielczarek do tego czasu zrobi coś z klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 28.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witajcie, poszukuję sprawdzonego wykonawcy mebli kuchennych. Podjęliśmy (żona) decyzję, że fronty będą lakierowane w białym kolorze. Z góry dziękuję za każde polecenie. Pozdrawia M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 28.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 u mnie niestety montaż mróz jezierski wyglądał tak samo. Do poprawy taśm przyjeżdżali wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 01.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witajcie, poszukuję sprawdzonego wykonawcy mebli kuchennych. Podjęliśmy (żona) decyzję, że fronty będą lakierowane w białym kolorze. Z góry dziękuję za każde polecenie. Pozdrawia M. Przyzwoita jakość w dobrej cenie. Jeśli chcecie wodotryski to nie ten adres. Jeśli prosta zabudowa to bez problemów. p. Tomek 608-496-627 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 01.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dzień dobry, czy ktoś może wypowiedzieć się o oknach Petecki?Już czytałam o niedokładności pomiarów, może ktos jest zadowolony.Ja właśnie się nad nimi zastanawiam i teraz mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 01.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dzień dobry, czy ktoś może wypowiedzieć się o oknach Petecki?Już czytałam o niedokładności pomiarów, może ktos jest zadowolony.Ja właśnie się nad nimi zastanawiam i teraz mam problem. Ja mam od nich okna i rolety elektryczne i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaróno wymiary, obsługa, montaż jak i same okna, wszystko było ok. Nie wiem czy miałem szczęście, czy inni pecha Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 01.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja mam od nich okna i rolety elektryczne i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaróno wymiary, obsługa, montaż jak i same okna, wszystko było ok. Nie wiem czy miałem szczęście, czy inni pecha Pozdrawiam! Ja miałem dwukrotnego na to wychodzi na przełomie prawie 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 01.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja mam zamontowane okna przez Peteckiego 6 lat temu, moi rodzice ponad 9. Rolety również. Nigdy nic się z nimi nie działo. Dziś szukając info. o oknach trafiają się w większości kiepskie opinie o firmie Petecki. Jestem w kropce, ja jestem z okien zadowolona inni nie bardzo. Być może przez ostatnie lata jakość produktu i usługi obniżyła się. Wycenę zrobili mi o prawie 10 tyś niższą od Mielczarka, Abatexu. Trudny wybór w dzisiejszych czasach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.03.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja mam zamontowane okna przez Peteckiego 6 lat temu, moi rodzice ponad 9. Rolety również. Nigdy nic się z nimi nie działo. Dziś szukając info. o oknach trafiają się w większości kiepskie opinie o firmie Petecki. Jestem w kropce, ja jestem z okien zadowolona inni nie bardzo. Być może przez ostatnie lata jakość produktu i usługi obniżyła się. Wycenę zrobili mi o prawie 10 tyś niższą od Mielczarka, Abatexu. Trudny wybór w dzisiejszych czasach ;/ Nie chce mi się wierzyć, że okna o bardzo zbliżonych parametrach wycenili aż o tyle mniej. No niestety, ale cena skądś się bierze. Zrób tabelę, porównaj rodzaj okuć, pakiet szyb, ilość komór profila, czy jest ciepła ramka, jakim gazem wypełniono przestrzenie między szybami, jaki współczynnik mają szyby jakie rama, czy rama jest wzmacniana stalową szyną, czy jest ocieplana, jakie klamki, ilość i jakie grzybki antywyważeniowe w standardzie, czy kolor dwustr w cenie, czy jest sytem uniemożliwiający jednocześne uchylenie i otwarcie okna, może jeszcze jakieś gratisy możesz dostać od którejś firmy np klamki z kluczykiem albo coś na czym Ci zależy. Warto z wydrukowaną ofertą konkurencji wybrać się do firmy z oknami i im ją pokazać-zawsze jeszcze trochę zejdą z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 02.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Heeejjo, Dzisiaj mi się fachowce pokłócili ("kominkowi" z "kafelkowym"). Tak mi głupio było, że zaniemówiłam. A poszło o to, kto ma skuć 1,5 cm betonu. Kiedyś kominkowi usunęli dla potrzeb budowy kominka (pieca) część 2 stopni schodowych, która przeszkadzała by w konstrukcji obudowy pieca. Jak się okazało powinni byli skuć nieco głębiej. Mieli przyjechać dzisiaj na poprawkę obudowy. Prosiłam by przyjechali z młotem. Przyjechali bez. Obudowę zdemontowali całą, bo jak się okazało nie dobrali by do niej kafli. Kafelkowy( glazurnik-kolega) powiedział, że nie może położyć gresu. Na to oni, że przed gresem nie zrobią obudowy. I się poprztykali, tak fest !, co do tego do kogo co należy i kto jest partacz. :mad: Byłam przy tym... i... I stałam jak zaczarowana. Tak mnie to zaskoczyło. Musiałam się tym z Wami podzielić. Czy powinnam była jakoś zareagować? Kominkowi powiedzieli, że "zdzwonimy się" i wyszli bez "do widzenia". Dzwoniłam wielokorotnie, bo nie naprawili szybra (chciałam wiedzieć, czy mogę palić, jak jest w takim stanie) i ... głucha cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 03.03.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Poszukuję sporej ilości gruzu betonowego w rozsądnej cenie, najlepiej w okolicach łódzkiego Romanowa (zachodnia część Łodzi od Aleksandrowa i Rąbienia). Gdyby ktoś słyszał cokolwiek będę wdzięczny za informację. Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 03.03.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Heeejjo, Dzisiaj mi się fachowce pokłócili ("kominkowi" z "kafelkowym"). Tak mi głupio było, że zaniemówiłam. A poszło o to, kto ma skuć 1,5 cm betonu. Kiedyś kominkowi usunęli dla potrzeb budowy kominka (pieca) część 2 stopni schodowych, która przeszkadzała by w konstrukcji obudowy pieca. Jak się okazało powinni byli skuć nieco głębiej. Mieli przyjechać dzisiaj na poprawkę obudowy. Prosiłam by przyjechali z młotem. Przyjechali bez. Obudowę zdemontowali całą, bo jak się okazało nie dobrali by do niej kafli. Kafelkowy( glazurnik-kolega) powiedział, że nie może położyć gresu. Na to oni, że przed gresem nie zrobią obudowy. I się poprztykali, tak fest !, co do tego do kogo co należy i kto jest partacz. :mad: Byłam przy tym... i... I stałam jak zaczarowana. Tak mnie to zaskoczyło. Musiałam się tym z Wami podzielić. Czy powinnam była jakoś zareagować? Kominkowi powiedzieli, że "zdzwonimy się" i wyszli bez "do widzenia". Dzwoniłam wielokorotnie, bo nie naprawili szybra (chciałam wiedzieć, czy mogę palić, jak jest w takim stanie) i ... głucha cisza. wywalić i jednych i drugich a historia fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Heeejjo, Dzisiaj mi się fachowce pokłócili ("kominkowi" z "kafelkowym"). Tak mi głupio było, że zaniemówiłam. A poszło o to, kto ma skuć 1,5 cm betonu. Kiedyś kominkowi usunęli dla potrzeb budowy kominka (pieca) część 2 stopni schodowych, która przeszkadzała by w konstrukcji obudowy pieca. Jak się okazało powinni byli skuć nieco głębiej. Mieli przyjechać dzisiaj na poprawkę obudowy. Prosiłam by przyjechali z młotem. Przyjechali bez. Obudowę zdemontowali całą, bo jak się okazało nie dobrali by do niej kafli. Kafelkowy( glazurnik-kolega) powiedział, że nie może położyć gresu. Na to oni, że przed gresem nie zrobią obudowy. I się poprztykali, tak fest !, co do tego do kogo co należy i kto jest partacz. :mad: Byłam przy tym... i... I stałam jak zaczarowana. Tak mnie to zaskoczyło. Musiałam się tym z Wami podzielić. Czy powinnam była jakoś zareagować? Kominkowi powiedzieli, że "zdzwonimy się" i wyszli bez "do widzenia". Dzwoniłam wielokorotnie, bo nie naprawili szybra (chciałam wiedzieć, czy mogę palić, jak jest w takim stanie) i ... głucha cisza. Ktoś miał gorszy dzień Prześpię są jedni, drudzy, Ty też ochłoniesz i jutro będzie też dzień. Lepszy Nie przejmuj się, ktoś to Ci zrobi, tylko się może przy tym nak.wuje pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 03.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ktoś miał gorszy dzień Prześpię są jedni, drudzy, Ty też ochłoniesz i jutro będzie też dzień. Lepszy Nie przejmuj się, ktoś to Ci zrobi, tylko się może przy tym nak.wuje pozdrawiam, majki Dzięki za dobre słowa. Już zrobione. Menclem i młotkiem kolega podrównał. Ochłonął. A ja impregnowałam fugi. Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 03.03.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Kostka brukowa Poszukuję sprawdzonej ekipy układającej kostkę brukową. Bardzo proszę o namiary sprawdzonych ekip. Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 03.03.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Deski warstwowe, parkiety Poszukuję sprawdzonej ekipy układającej podłogi drewniane. Bardzo proszę o namiary sprawdzonych ekip. Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregoreklodz 05.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Czy ktoś miał do czynienia z firmą wykonującą schody METALSTYL, jeśli tak to będę wdzięczny za info, mile widziane rownież namiary na inne tanie i sprawdzone firmy lub stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 05.03.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Przypominam o imprezce forumowej!12 marca 2011 - godz. 17.00Ci co chcą przyjść, a nie dostali jeszcze namiarów, proszę o kontakt na priv.W programie imprezy: nabożeństwo Ojca NetBeta, atrakcje i fotorelacje Majkiego, liczne konkursy i dyskusje panelowe na odpowiednim poziomie. Dla chętnych, wytrwałych i średnio trzeźwych turniej o puchar Zetki na szybkość uprzątnięcia 1mkw terenu po budowie...Ale będzie jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mila, robila kominek z PW, ogrzewanie- podlogowka i grzejniki, rekuperacje i pewnie cos tam jeszcze- to byl u nich glowny wykonawca do rzeczy z woda i ogrzewaniem. I chyba odkurzacz centralny Nie pamietam konkretnie kwoty- i nie bardzo mam mozliwosc dopytac- ale jak porownywalam ich cene do naszych ofert wypadali mocno korzystnie... Dzięki - wezmę ich pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts