majki 05.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 atrakcje i fotorelacje Majkiego Ćwiczę układ pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 05.03.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Mila, robila kominek z PW, ogrzewanie- podlogowka i grzejniki, rekuperacje i pewnie cos tam jeszcze- to byl u nich glowny wykonawca do rzeczy z woda i ogrzewaniem. I chyba odkurzacz centralny Nie pamietam konkretnie kwoty- i nie bardzo mam mozliwosc dopytac- ale jak porownywalam ich cene do naszych ofert wypadali mocno korzystnie... Kaja, jeszcze Cię pomęczę - napiszesz mi na priv jakie mieliście te porównywane oferty i jak ta firma wypadała, no i jaką Wy instalację planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 06.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Panowie i Panie powiedzcie mi ile teraz kierownikowi budowy się płaci?Może znacie również stawki archeologów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 06.03.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 witam czy ktoś z tutaj obecnych miał problem z uzyskaniem warunków zabudowy z powodu braku dobrego sąsiedztwa? dotyczy to działki na ul. Kalinowskiego UM Łódź Górna dodam ze działki obok mają wydane WZ . Proszę o jaką kolwiek pomoc z góry dziękuję no ja takch problemów miałem z kilkadziesiąt, jeden własny a pozostałe zawodowo klientów bo akurat specjalizuję się w takich sprawach dot prawa nieruchomości, jesli potrzebna pomoc prosze o kontakt na priv, trzeba się odwołaywać- skuteczność znaczna ale uprzedzam droga długotrwała i czasami nawet kilkakrotnie trzeba uchylać decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 06.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 nieustająco poszukuję gruzu na podwyższenie podjazdu, najlepiej na wschód od Łodzi (okol. Brzezin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 07.03.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Panowie i Panie powiedzcie mi ile teraz kierownikowi budowy się płaci? Może znacie również stawki archeologów? około 3000 kier bud. co do archeologow nie wiem Poszukaj na necie kilka kontaktów i wyślij zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 07.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Panowie i Panie powiedzcie mi ile teraz kierownikowi budowy się płaci? Może znacie również stawki archeologów? Jaremy, nasz kierownik budowy liczy sobie 2 tysie, robi nam tez dach i w zasadzie pieniadze za kierownikowanie odjął bez negocjcacji z ceny robienia dachu. Kierownik pojawia sie na budowie kiedy tylko potrzebujemy, a że mieszka parę km od budowy to jak nie potrzebujemy też zaglądal. Pilnuje żeby było prawidłowo i równo Archeologowi płaciliśmy ok. 500 zł za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 07.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Panowie i Panie powiedzcie mi ile teraz kierownikowi budowy się płaci? Może znacie również stawki archeologów? i jeszcze co do archeologa- w Wydziale na pietrynce podali nam wykaz uprawnionych (przesłali mailem, ale niestety nie mam juz tego zestawienia) obdzwonilismy kilkunastu, wybralismy tych bezproblemowych, a z bezproblemowych najtanszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 07.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Przypominam o imprezce forumowej! 12 marca 2011 - godz. 17.00 Ci co chcą przyjść, a nie dostali jeszcze namiarów, proszę o kontakt na priv. W programie imprezy: nabożeństwo Ojca NetBeta, atrakcje i fotorelacje Majkiego, liczne konkursy i dyskusje panelowe na odpowiednim poziomie. Dla chętnych, wytrwałych i średnio trzeźwych turniej o puchar Zetki na szybkość uprzątnięcia 1mkw terenu po budowie... Ale będzie jazda! Zetka - prześlij namiary na priv bo znów będę błądził. Nie wiem czy na pewno dam radę bo mała nas jeszcze deko blokuje - trochę choruje, ale może uda się na jakieś pifko podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 07.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jaremy, nasz kierownik budowy liczy sobie 2 tysie, robi nam tez dach i w zasadzie pieniadze za kierownikowanie odjął bez negocjcacji z ceny robienia dachu. Kierownik pojawia sie na budowie kiedy tylko potrzebujemy, a że mieszka parę km od budowy to jak nie potrzebujemy też zaglądal. Pilnuje żeby było prawidłowo i równo Archeologowi płaciliśmy ok. 500 zł za całość. Kajka ja mam ten wykaz. Zrobiłem tak jak ty. Mam jeden typ tyle że 700 zeta. A zależy mi na jakims sprawdzonym i właśnie bezproblemowym. Jeśli możesz podeślij mi na prv. kierownika i tego archeologoa P.S. A gdzie masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek32 07.03.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Czy ktoś kupował okna w firmie Sokółka? Prosiłbym o opinie na temat okien z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ralfA4 07.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Szukam dobrego architekta oraz muraza ktory kladzie klinkier w okolicach Belchatowa ,Radomska ,Pajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 07.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kajka ja mam ten wykaz. Zrobiłem tak jak ty. Mam jeden typ tyle że 700 zeta. A zależy mi na jakims sprawdzonym i właśnie bezproblemowym. Jeśli możesz podeślij mi na prv. kierownika i tego archeologoa P.S. A gdzie masz działkę? poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 08.03.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 czy u Was też ziemia nadal zamarznięta? Planowaliśmy w tym tygdniu kontynuować budowe ale musimy jeszcze zagescic ziemie przed wylewka. Pojechalismy z kierbudem na działkę sprawdzić czy to już ale niestey, nawet pół szpadla nie wbiliśmy- wszystko zamarznięte a jak u Was? Zetka- Ty w Lutomiersku- jak wygląda u Ciebie? (sama sprawdzę też w sobotę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 08.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 o raju- coś się dzieje, 4 x opublikował się mój wpis... musze popatrzeć jak to usunąć 2 minuty później... udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kochani! Ja odnośnie sobotniej imprezy - czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która jadąc przez Łódź mogła by mnie zgarnąć (okolice Centralu)? Sama będę (ślubny nie może) i inaczej chyba nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 08.03.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kochani! Ja odnośnie sobotniej imprezy - czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która jadąc przez Łódź mogła by mnie zgarnąć (okolice Centralu)? Sama będę (ślubny nie może) i inaczej chyba nie dam rady... Mila, jak nie znajdziesz lepszej oferty to proponuję wsiąść w 43 do Lutomierska (jeżdżą też busy) a ja moge Cie zgarnąć z Lutomierska z przystanku do Zetki... o ile mi dziecko wyzdrowieje do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 08.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kajka,u nas chyba jeszcze zmarznięta gleba ale dla nas to dobrze - wjedzie w sobotę do nas kopara i rozwiezie humus itp. itd. po budowie.Znaczy się będzie elegancko... Milek,jakbyś dojechała 11 w okolice Ikea to może Majki Cię porwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Mila, jak nie znajdziesz lepszej oferty to proponuję wsiąść w 43 do Lutomierska (jeżdżą też busy) a ja moge Cie zgarnąć z Lutomierska z przystanku do Zetki... o ile mi dziecko wyzdrowieje do soboty... Jak innego wyjścia nie będzie, to pewnie tak zrobię. I ew będę kogoś molestować przy powrocie... A Ty Kajka kuruj dziecko . Ja swoje już od jakiegoś czasu przestałam do przedszkola posyłać, bo co poszła, to chora Zetka - będę kombinejszyn, łatwo się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 08.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A'propos zmarzniętej gleby - ja się bardzo nie martwię - będę mieć dzięki temu jeszcze chwilkę odetchnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts