sylwerson 08.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ja mam jeszcze słabą orientację - kto z gupy jest z łódzkiego wschodniego? jakiś Andrespol-Kraszew-Bukowiec-Zielona Góra może? szukam sąsiadów najbliższych i ............... kierownika budowy z okolic mój dom będzie w Zielonej Górze, tej podłódzkiej oczywista zdradźcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszNowy 08.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam Wszystkich, mam ogromną prośbę i proszę o szybką odpowiedź ponieważ czas mnie nagli. Zamierzam kupic mieszkanie przy ulicy Wierzbowej 12. Blok jest w trakcie budowy i we wrześniu ma zostac oddany. Buduje go firma Zetpri Rembud, czy wiecie cos o nich bo w internecie zdania są podzielone, a czytałem ostatnio artykuł w Angorze, że to solidna firma. Proszę o pomoc!! Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Milek, jakbyś dojechała 11 w okolice Ikea to może Majki Cię porwie... Nie musi dojeżdżać Jeśli tylko będę ( 99% ) to Cię wezmę Milek, kontrolnie wyślij mi na PW swój tel, to zadzwonię w sobote do południa i potwierdzę. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 09.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 ja mam jeszcze słabą orientację - kto z gupy jest z łódzkiego wschodniego? jakiś Andrespol-Kraszew-Bukowiec-Zielona Góra może? szukam sąsiadów najbliższych i ............... kierownika budowy z okolic mój dom będzie w Zielonej Górze, tej podłódzkiej oczywista zdradźcie się ! Witam sąsiada! My również w Zielonce się pobudowali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 09.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A'propos zmarzniętej gleby - ja się bardzo nie martwię - będę mieć dzięki temu jeszcze chwilkę odetchnięcia... Ja chce juz przestac 'odetchiwac' chce budowac Niunia niby dobrze ale tak jest pol dnia i za chwile znowy okropny kaszel, a fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 09.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam sąsiada! My również w Zielonce się pobudowali ... :) sąsiadkę o mylącym nicku a gdzie jesteście w Zielonej? nasz dom będzie stał za taka fajną charakterystyczna kapliczką, która jest przy ul. Głównej od strony Borowej ulica się nazywa ładnie - Liliowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxi 09.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam , ja buduję się na wsi Borchówka (okolice Kalonki). Mam pytanko, czy toś nie ma sprzedać jakiegoś metalowego "baraczku", pakamerki na materiały budowlane. Proszę na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 09.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam , ja buduję się na wsi Borchówka (okolice Kalonki). Mam pytanko, czy toś nie ma sprzedać jakiegoś metalowego "baraczku", pakamerki na materiały budowlane. Proszę na maila [email protected] witam sąsiadkę - ja stare skoszewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Drewno kominkowe potrzebne!!! Kto ma namiary? A może ktoś wie, jak kupić w lesie???? Gdzieś od strony Zgierza, Łagiwenik najlepiej.. Poza tym ze smutkiem zawiadamiam, że na imptezie mnie nie będzie Jadę do Warszawy się szkolić, wczoraj mnie poinformowali. I znów nie odbiorę tacy buuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverdo 09.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam.Kupię używane stemple budowlane oraz używaną siątkę na ogrodzenie tymczasowe. Okolice Feliksina - Łódź Widzew [email protected]691-698-703 pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Drewno kominkowe potrzebne!!! Kto ma namiary? A może ktoś wie, jak kupić w lesie???? Gdzieś od strony Zgierza, Łagiwenik najlepiej.. Ja mam namiar na człowieka z allegro, twierdzi, że drewno sezonowane i to pod dachem, można niby nawet podjechać i sprawdzić. Niestety namiar jeszcze nie sprawdzony- wahamy się Ale i my musimy coś kupić w tym tyg. a ceny idą w górę- Buk/Grab 220 za mp, dąb 180. Mam jeszcze namiar na człowieka z Konstantynowa- mieszka na ulicy mojej babci, ale on trzyma drzewo pod chmurką, część przyjryta jakimiś blachami od góry. Drewno mieszane 190. Ale nie wiem co to znaczy... W lesie byłam i szoku doznałam. Co prawda w nadleśnictwie Brzeziny próbowałam coś kupić, ale ceny z kosmosu! Buk 319/ m3, Dąb 290 m3. Trzeba sobie przywieźć, pociąć i wysezonować. Ale gdybyś bardzo chciała...musisz namierzyć leśniczówkę- przed zapewne jest tablica ogłoszeń. Na mojej było napisane: " sprzedaż drewna- piątki od godz. 7-10 ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.03.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Drewno kominkowe potrzebne!!! Kto ma namiary? A może ktoś wie, jak kupić w lesie???? Gdzieś od strony Zgierza, Łagiwenik najlepiej.. http://www.lodz.lasy.gov.pl/web/kolumna/96 Tylko to tak nie bardzo Twój kierunek ... Pierwszy link od góry http://www.krosno.lasy.gov.pl/web/brzeziny/104 masz cene po 123 zł brutto na liściste twarde, może warto zadzwonić, popytać co i jak ... pozdrawiam, majki PS. Nawet jakbym wyciął teraz ze swojego lasu, to by trzeba je sezonować co najmniej pół roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.03.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 dzięi za odzew, każda rada cenna. na stronie nadleśnictwa jest cennik, aktualnie drewno S4 (bo to jest opałowe) chodzi po 130-180 zależnie od gatunku. Ale to cennik a zadnej praktycznej rady jak i gdzie. Ja chcę niesezonowane i do pocięcia. Cięcie to ulubiona zabawa męża a co do sezonowania - do jesieni wyschnie. Kurcze, popatrzyłam na te linki. S4 w Brzezinach nawet od 100 a połupane w Kolumnie po 220!!!!Chyba trzeba będzie do lesniczówki pojechać... Może ktoś ma jakąś leśniczówkę pod bokiem, zeby zapytać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 10.03.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 ja mam jeszcze słabą orientację - kto z gupy jest z łódzkiego wschodniego? jakiś Andrespol-Kraszew-Bukowiec-Zielona Góra może? szukam sąsiadów najbliższych i ............... kierownika budowy z okolic mój dom będzie w Zielonej Górze, tej podłódzkiej oczywista zdradźcie się ! Ja z Justynowa (mieszkamy od roku) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 11.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam wszystkich zainteresowanych DREWNEM KOMINKOWYM !!! Mam namiary na sprawdzoną firmę ze Zgierza, która od kilku lat zajmuje się sprzedażą drewna do kominków. Drewno można obejrzeć i wybrać u nich na składzie. Podaję numer kontaktowy do firmy 601-35-77-51. ... 'u nich na składzie' czy raczej chciała Pani chyba napisać 'u nas na składzie'? Krypto-auto-reklama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 nie koniecznie reklamaZa info dziękuję, ale ja chciałam jak najtaniej i nie pocięte....po ile mają to rewno, opłaca mi się zawracać głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.03.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 http://katalog.pf.pl/Zgierz/Drewko-Grzegorz-Karasiński-F7236837G0B9395-m19.html ... niestety reklama ... pozdrawiam, majki PS. wywaliłem, choć widze że EZS się zainteresowała, w razie czego link mój zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 12.03.2011 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Nie musi dojeżdżać Jeśli tylko będę ( 99% ) to Cię wezmę a o której będziesz przejeżdżał koło centralu ?? bo jak gdzieś koło południa to ja bym się rzutem na maskę zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 12.03.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Jakby ktoś nie miał jak do Z-35 dojechać z okolic Górnej to też mamy dwa miejsca Proszę o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 12.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 nie koniecznie reklama Za info dziękuję, ale ja chciałam jak najtaniej i nie pocięte.... po ile mają to rewno, opłaca mi się zawracać głowę? Istnieje możliwość zakupu drewna w całości, wtedy cena zaczyna się od 110 zł/mp z transportem do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts