Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich, mam ogromną prośbę i proszę o szybką odpowiedź ponieważ czas mnie nagli. Zamierzam kupic mieszkanie przy ulicy Wierzbowej 12. Blok jest w trakcie budowy i we wrześniu ma zostac oddany. Buduje go firma Zetpri Rembud, czy wiecie cos o nich bo w internecie zdania są podzielone, a czytałem ostatnio artykuł w Angorze, że to solidna firma. Proszę o pomoc!! Dziekuje

Milek,

jakbyś dojechała 11 w okolice Ikea to może Majki Cię porwie...

Nie musi dojeżdżać ;)

Jeśli tylko będę ( 99% ) to Cię wezmę :p

Milek, kontrolnie wyślij mi na PW swój tel, to zadzwonię w sobote do południa i potwierdzę.

pozdrawiam, majki

ja mam jeszcze słabą orientację - kto z gupy jest z łódzkiego wschodniego? jakiś Andrespol-Kraszew-Bukowiec-Zielona Góra może?

szukam sąsiadów najbliższych i ............... kierownika budowy z okolic

mój dom będzie w Zielonej Górze, tej podłódzkiej oczywista :)

zdradźcie się !

Witam sąsiada! :-)

My również w Zielonce się pobudowali ...

Drewno kominkowe potrzebne!!!

Kto ma namiary?

A może ktoś wie, jak kupić w lesie???? Gdzieś od strony Zgierza, Łagiwenik najlepiej..

Poza tym ze smutkiem zawiadamiam, że na imptezie mnie nie będzie :( Jadę do Warszawy się szkolić, wczoraj mnie poinformowali.

I znów nie odbiorę tacy buuuu.

Kto ma namiary?

A może ktoś wie, jak kupić w lesie???? Gdzieś od strony Zgierza, Łagiwenik najlepiej..

Ja mam namiar na człowieka z allegro, twierdzi, że drewno sezonowane i to pod dachem, można niby nawet podjechać i sprawdzić. Niestety namiar jeszcze nie sprawdzony- wahamy się :D Ale i my musimy coś kupić w tym tyg. a ceny idą w górę- Buk/Grab 220 za mp, dąb 180.

Mam jeszcze namiar na człowieka z Konstantynowa- mieszka na ulicy mojej babci, ale on trzyma drzewo pod chmurką, część przyjryta jakimiś blachami od góry. Drewno mieszane 190. Ale nie wiem co to znaczy...

W lesie byłam i szoku doznałam. Co prawda w nadleśnictwie Brzeziny próbowałam coś kupić, ale ceny z kosmosu! Buk 319/ m3, Dąb 290 m3. Trzeba sobie przywieźć, pociąć i wysezonować.

Ale gdybyś bardzo chciała...musisz namierzyć leśniczówkę- przed zapewne jest tablica ogłoszeń. Na mojej było napisane: " sprzedaż drewna- piątki od godz. 7-10 ". :D

Kto ma namiary?

http://www.lodz.lasy.gov.pl/web/kolumna/96

Tylko to tak nie bardzo Twój kierunek ...

Pierwszy link od góry

http://www.krosno.lasy.gov.pl/web/brzeziny/104

masz cene po 123 zł brutto na liściste twarde, może warto zadzwonić, popytać co i jak ...

pozdrawiam, majki

PS. Nawet jakbym wyciął teraz ze swojego lasu, to by trzeba je sezonować co najmniej pół roku ...

dzięi za odzew, każda rada cenna. na stronie nadleśnictwa jest cennik, aktualnie drewno S4 (bo to jest opałowe) chodzi po 130-180 zależnie od gatunku. Ale to cennik a zadnej praktycznej rady jak i gdzie.

Ja chcę niesezonowane i do pocięcia. Cięcie to ulubiona zabawa męża a co do sezonowania - do jesieni wyschnie.

Kurcze, popatrzyłam na te linki. S4 w Brzezinach nawet od 100 a połupane w Kolumnie po 220!!!!

Chyba trzeba będzie do lesniczówki pojechać...

Może ktoś ma jakąś leśniczówkę pod bokiem, zeby zapytać?????

ja mam jeszcze słabą orientację - kto z gupy jest z łódzkiego wschodniego? jakiś Andrespol-Kraszew-Bukowiec-Zielona Góra może?

szukam sąsiadów najbliższych i ............... kierownika budowy z okolic

mój dom będzie w Zielonej Górze, tej podłódzkiej oczywista :)

zdradźcie się !

Ja z Justynowa (mieszkamy od roku)

Pozdrawiam

Witam wszystkich zainteresowanych DREWNEM KOMINKOWYM !!!

Mam namiary na sprawdzoną firmę ze Zgierza, która od kilku lat zajmuje się sprzedażą drewna do kominków. Drewno można obejrzeć i wybrać u nich na składzie. Podaję numer kontaktowy do firmy 601-35-77-51.

... 'u nich na składzie' czy raczej chciała Pani chyba napisać 'u nas na składzie'?

Krypto-auto-reklama!