majki 12.03.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 a o której będziesz przejeżdżał koło centralu ?? bo jak gdzieś koło południa to ja bym się rzutem na maskę zabrał Niestety, dopiero o 16.30 jestem umówiony pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.03.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Z-35 - OGROMNE dzięki za super wieczór I WSZYSTKIM za spotkanie ... pozdrawiam serdecznie, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 13.03.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Z-35 - sorry, że nie daliśmy rady. Małej zaczęły się kolki więc wyjścia ograniczone do minimum. Mam nadzieję, że następna imprezka już nas nie ominie, no oczywiście jak będziemy zaproszeni Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 13.03.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Zetka i Grzes- wielkie dzieki za zaproszenie, pyszne jedzonko i napitki i wielkie usmiechy dla SS za ciacho. Teraz już żadne inne nie będzie nam smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 13.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Majki, Milek, Kajka SSN.. - to ja dziękuję Szanownym Gościom ogromnie!Kajka - faktycznie ciasto Asi super - mąż właśnie dojada... I tu apel do kolegi PROSIMY O PRZEPIS NA TO SMAKOWITE CIASTO!Forsa - jeśli żona karmi piersią to radzę odstawić herbatki tzw, mlekopędne (jeśli pije) - przy drugim dopiero odkryłam, że to do tego kolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 13.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Pozwalam sobie wkleić przepis, który Wspaniały Kolega już wczoraj przesłał: Ciacho tu dodam: uroczej Joanny: Składniki: 1 duża paczka petitków 1,5 paczki krakersów 2 małe śmietanki 30% (słodkie) 2 śmietan-fixy 0,5L mleka Mąka krupczatka Cukier waniliowy Kostka Kasi Puszka masy krówkowej – smak do wyboru Krem: 0,5 szklanki cukru 0,5 szklanki krupczatki 2 szklanki mleka 1 cukier waniliowy Wszystko zagotować, intensywnie mieszając, bo się łatwo przypala, ostudzić i zmiksować z ¾ Kasi do jednolitej masy Na blachę wykładać w kolejności: -Herbatniki -Krem -Krakersy -Krówka -Krakersy -Śmietana (ubita na sztywno ze śmietan-fixami) Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 13.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Eee tam, jaka ona urocza A ciacho dobre to fakt, dlatego zrobiliśmy dla Was Cieszymy się że smakowało Szkoda że tak szybko się kończy taka przyjemność Pozdrawiamy i dzieki za imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.03.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dołączam do podziękowań za super przyjęcie w świetnym towarzystwie Kto nie był - niech żałuje Jedzonko było pyycha... a to słynne ciacho SSN774 - brak słów - będę próbować zrobić, ale takie na pewno mi nie wyjdzie... Majki - jeszcze raz dzięki za transport (będę obserwować moje czeremchy - i lepiej żeby obrodziły w tym roku, bo szykuję się na nalewkowe zbiory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 14.03.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, Poszukujemy pilnie ekipy do dokończenia kopania studni chłonnej na działce w Justynowie. Chodzi o ręczne kopanie na kręgi, a nie wiercenie. Niestety ekipa która zaczęła w zeszła roku nie dokończyła a teraz już nie kopie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Pozdrawiamy sąsiadów z Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 14.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wolusie - a gdzie dokładnie macie działkę?. Pozdrawiam z Justynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 15.03.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Pilnie poszukuję sprawdzonego, rozsądnego cenowo glazurnika do położenia kafli w dwóch łazienkach. "Mój" glazurnik salwował się ucieczką nie rozliczając się z pobranych zaliczek (stosowną rekomendację zamieszczę ku przestrodze, daję mu jeszcze szansę). Ponieważ żona jest w zaawansowanej ciąży działamy pod presją czasu. Proszę polecenia sprawdzonych glazurników. Dziękuję,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 15.03.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mam zagwozdkę. Chodzi o przyłącze - mam do podciągnięcuia 102 mb przyłącza wodociągowego. Powiedzcie czy przed przystąpieniem do kopania wykopu pod przyłącze niezbędna jest wizyta geodety do wyznaczenia gdzie kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 słuchajcie... gdzie można kupić piach płukany do wylewek??? w miarę tani?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 15.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 mi ostatnio słynny Boguś (nie ukrywam że sąsiad) powiedział że piach z sieradza ściąga. może tam trza poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 15.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 słuchajcie... gdzie można kupić piach płukany do wylewek??? w miarę tani?? . Nie lubię Cię ale ..... podam Ci wieczorem (wyślę sms-a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 ....kochana Zetka.... wiem że zasłużyłem na potępienie... wiem że będę musiał odbyc pokutę ... roboty w polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalc 15.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 słuchajcie... gdzie można kupić piach płukany do wylewek??? w miarę tani?? . Mnie przywozili z Maratońskiej (na końcu Retkini), maju tu skład żwirów, piachów itp. Płukany też mają. Ale czy tani nie wiem, nie pamiętam po ile płaciłem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 15.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 słuchajcie... gdzie można kupić piach płukany do wylewek??? w miarę tani?? . muszę podpytać moich wylewkarzy - oni zamawiali nam 30 t za 600 pln - nie wiem czy to dużo czy nie ale piasek pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 muszę podpytać moich wylewkarzy - oni zamawiali nam 30 t za 600 pln - nie wiem czy to dużo czy nie ale piasek pierwsza klasa to jest zaje!@#$ TANIO!!! kce namiar...jeśli można.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 15.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Forsa - jeśli żona karmi piersią to radzę odstawić herbatki tzw, mlekopędne (jeśli pije) - przy drugim dopiero odkryłam, że to do tego kolki... Odstawiliśmy już jakiś czas temu (w sumie mama wypiła tylko 2-3) bo mała ma problemy jelitkowe i jakąś nadżerkę, alergię na coś (nie potrafimy tego zidentyfikować, ale mam nadzieję, że nie na tatę ) i teraz kolki .... jednym słowem MASAKRA, ale i tak jest PIĘKNIE brakuje tylko czasu na wszystko i człowiek od tygodni chodzi na rzęsach i bez kawy nie idzie mi wystartować z niczym, a zmęczenie daje się we znaki ... ostatnio pojechałem do klienta i pod bramą fabryki skumałem, że to nie ta fabryka na szczęście styrany komputer pozwolił mi obrać właściwy kierunek i pomyliłem się jedynie o 10 km. Mimo wszystko dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts