Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wolusie - a gdzie dokładnie macie działkę?.

Pozdrawiam z Justynowa

Działkę mamy po drugiej stronie torów kolejowych bliżej Janówki. Okolica fajna, ale grunt fatalny, glina na 10 meterów wgłąb. Mordujemy się ze studnią chłonną już pół roku, dwie ekipy nie skończyły, nastała zima i teraz pilnie poszukujemy kogoś kto dokończy kopanie i uszczelni studnię.

Potrzebujemy też nawieźć ziemi - czy ktoś ma sprawdzone namiary na dobrą ziemię w rozsądnej cenie??

Podaję namiary na glazurnika - Pan Kazimierz - 789-245-699, robi dobrze, trochę tylko poprawiał fugi.

Pozdrawiam :-)

Mam do sprzedania używany betonowy słup elektryczny wraz z skrzynką i przewodem zasilającym (około 6m odcinek poziomy), idealny na przyłącze tymczasowe.

W "zestawie" rózwnież peszel ochronny, mocowania na słup. Skrzynka energetyczna wyposażona w 2 gniazda siłowe, 2 gniazda 230V, zabezpieczenia, zamykana na kluczyk.

Całość była kupiona nowa, przez 1,5 roku służyła na mojej budowie. Stan dobry.

Obiór osobisty - Górka Pabianicka.

Info 501742095

Cena - 500zł (do negocjacji)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e91f26c81d460f8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3cc2309105bad9f2.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e91f26c81d460f8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3cc2309105bad9f2.html

Działkę mamy po drugiej stronie torów kolejowych bliżej Janówki. Okolica fajna, ale grunt fatalny, glina na 10 meterów wgłąb. Mordujemy się ze studnią chłonną już pół roku, dwie ekipy nie skończyły, nastała zima i teraz pilnie poszukujemy kogoś kto dokończy kopanie i uszczelni studnię.

Potrzebujemy też nawieźć ziemi - czy ktoś ma sprawdzone namiary na dobrą ziemię w rozsądnej cenie??

Podaję namiary na glazurnika - Pan Kazimierz - 789-245-699, robi dobrze, trochę tylko poprawiał fugi.

Pozdrawiam :-)

To my sąsiedzi jesteśmy, nasz dom też po drugiej stronie torów, ulica odchodzi od Jordanowskiej. U nas też sama glina, na szczęście mieszkamy na maleńkiej górce także większość wody spływa w niżej. Ziemi też szukamy.

Pozdrawiam

12 ton płukanego do mnie to 550 zł... chyba drogo...

Net piasek u nas drogi. Czyżby wszystko szło na budowę autostrady? Najlepszy ponoć z Łowicza. Nawet nie będę mówiła po jakiej ja, zbójeckiej cenie kupowałam wgrudniu czy styczniu. Drugą partię przywiózł ojciec z lokalnej żwirowni. Boguś niby twierdził, że gorszy, ale ja różnicy nie widzę. Posadzka zrobiona na jego idealnym- daleka od ideału... A piaseczek od ojca był chyba po 30 zł/ tonę. Czyli jak zwykły niepłukany w przesypowni! Jeśli nic fajnego nie znajdziesz- daj znać wyciągnę od niego namiary.

Witam,

mam do sprzedania przewody:

- 10x0,5 (11mb) - czarny (do ziemi, może posłużyć np. do wideomofonu)

- 3x1,5 (12mb) - YKY

- 4x0,5 (12mb) - czarny

niestety okazalo sie ze ciut za krotkie kupilem a raczej w ziemi laczyc nie mozna a oddac do sklepu tez nie moge. Moze ktos potrzebuje?

Pozdrawiam

Witam mam do sprzedania blaszak Łódź - Górna, wymiary 3x5, drzwi jak w garażu otwierane na boki, dach - spadek do tyłu, blaszak kupiony w zeszłym roku jako nowy, w b.dobrym stanie poza jednymi drzwiami które zostały uszkodzone podczas włamania - można zabic kawałkiem blachy, zainteresowanych proszę o kontakt 500 223 575

12 ton płukanego do mnie to 550 zł... chyba drogo...

Ceny się coś pozmieniały ... faktycznie nasz piaseczek był brany w Żwiromax'ie. Za pierwszą wywrotkę 30 ton zapłaciłem 570 pln, następna była już za 600 pln, ale piasek płukali specjalnie świeży bo to było w okresie kiedy mrozik chwycił i mój piasek zmroziło, ich też więc nie było wyboru i trzeba było na szybko coś przygotować.