SSN774 27.03.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wczoraj byliśmy z naszym bońbelkiem w przychodni, a tu taki pikny okaz architektoniczny: Lejdis & Gentz prezentig ju: http://img852.imageshack.us/img852/5307/imag0012c.th.jpg W całej okazałości http://img141.imageshack.us/img141/3155/imag0011xz.th.jpg Artysta musiał być po ch..u Chyba pojadę z lepszym aparatem następnym razem i zrobię jakiś art Pozdro P.S. Do wszystkich budujących, mam nadzieję że wasze kalafiory też nie są tak pięknie umiejscowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.03.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 27.03.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Szukamy sprawdzonej firmy od okien - może ktoś poleci solidną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Szukamy sprawdzonej firmy od okien - może ktoś poleci solidną firmę? No dobra, to zaczynamy od nowa ... Kto pierwszy powie nazwę tej firmy co ja na razie nie będę wymieniał, bo głupio to wygląda ? :) pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 http://img852.imageshack.us/img852/5307/imag0012c.th.jpg W całej okazałości Nie zrozumiałeś tematu Od kaloryfera nagrzewa sie ściana i potem dłuuuuuuuuuuuugo oddaje ciepło, nawet jak wyłączą grzanie. To jest bardzo EKO rozwiązanie i ktoś tu na pewno wszystko przeliczył ... Szacun pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 27.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nie zrozumiałeś tematu Od kaloryfera nagrzewa sie ściana i potem dłuuuuuuuuuuuugo oddaje ciepło, nawet jak wyłączą grzanie. To jest bardzo EKO rozwiązanie i ktoś tu na pewno wszystko przeliczył ... Szacun pozdrawiam, majki Masz na myśli coś w rodzaju bufora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 27.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No dobra, to zaczynamy od nowa ... Kto pierwszy powie nazwę tej firmy co ja na razie nie będę wymieniał, bo głupio to wygląda ? :) pozdrawiam, majki Czy to ta na "m"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 27.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Czy to ta na "m"? No. A kończy się na "k". http://manu.dogomania.pl/emot/Hurrra.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ale ponoć ZIMNY robi na tych samych profilach i jest korzystniejszy finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Szukamy sprawdzonej firmy od okien - może ktoś poleci solidną firmę? To ja jeszcze Badowi podpowiem, że żeby się całej nazwy dowiedział, to jeszcze 8 osób musi mu jedną literkę podrzucić. No dobra - jeszcze siedmiu, ode mnie też jedną dostaniesz: piąta - c . Chociaż ja mam zupełnie inne okna i z innej firmy i też jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 czyli potem nazwa lecia tak (literka od jaremy)iel(literka od Yeti)zare(literka od bajanadjembe) :) Ale rebus .... Ale fajne som pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Masz na myśli coś w rodzaju bufora I to jaki pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 28.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 czyli potem nazwa lecia tak (literka od jaremy)iel(literka od Yeti)zare(literka od bajanadjembe) :) Ale rebus .... Ale fajne som pozdrawiam, majki Sam muszę do nich zadzwonić i zaraz to zrobię najlepiej na ten Łódzki dzwonić?? :> Edit: Wow, ależ szybka i miła obsługa, nawet dziś na pomiar podjadą Powołałem się na Ciebie majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Powołałem się na Ciebie majki To zaraz ja do nich zadzwonię i spytam dlaczego ja nic nie dostaję za to i od kiedy zaczynam u nich jako dyr od marketingu ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 28.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Hehe, to dzwoń do nich. Ja czekam do piątku na wycenę, zobaczymy ile krzykną za moje "malutkie" okienko na klatce Taka miałem chrapkę aby dziś skończyć malowanie sufitu, a tu zonk, rozpadł się wałek :D:D:D i co najlepsze, pękł w środku na tulei :D:D Pierwszy taki zgon odkąd maluje Majki zacząłeś działać w tym temacie co mówiłeś (w sensie pracy)? BTW, może jakiegoś shoutboxa by się tu dało wstawić :confused: Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 28.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Sorki że pod pod postem (p.Moderatorze - wybaczcie ) ale przeglądam te wełny i przeglądam i się cholera zastanawiam. Dlaczego ISOVER Fastoterm PF 150mm 0,040 W/mK kosztuje 86zł/m2, a ROCKWOOL FASROCK MAX 150mm 0,037 W/mK kosztuje od 40-55zł, zależy gdzie. Ktoś mi powie czego nie widzę?? ISOVER jest aż taki "zaj...sty" że kosztuje dwa razy tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 28.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Panowie i Panie podrzuccie mi jakieś namiary na sprawdzone betoniarnie. Potrzeba mi bloczka fundamentowego B20 (na allegro ceny że ho ho) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 28.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aleście mi rebus sprzedali... Człowiek przychodzi do domu z pracy zarobiony, mózgownica nie pracuje a tu się ludziom łamigłówek zachciewa . Rozumiem, że to firma ze Zduńskiej Woli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 28.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Sam muszę do nich zadzwonić i zaraz to zrobię najlepiej na ten Łódzki dzwonić?? :> Edit: Wow, ależ szybka i miła obsługa, nawet dziś na pomiar podjadą Powołałem się na Ciebie majki heeejo, Mnie też się to u nich podoba. Strasznie miły jest pan R. A okna są sssuppeer. http://manu.dogomania.pl/emot/Porabany.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Aleście mi rebus sprzedali... Człowiek przychodzi do domu z pracy zarobiony, mózgownica nie pracuje a tu się ludziom łamigłówek zachciewa . Rozumiem, że to firma ze Zduńskiej Woli? Trzeba czytać wątek O Mielczarku piszą, mam litość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts