Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Wczoraj byliśmy z naszym bońbelkiem w przychodni, a tu taki pikny okaz architektoniczny:

Lejdis & Gentz prezentig ju:

http://img852.imageshack.us/img852/5307/imag0012c.th.jpg

W całej okazałości

http://img141.imageshack.us/img141/3155/imag0011xz.th.jpg

Artysta musiał być po ch..u :D

Chyba pojadę z lepszym aparatem następnym razem i zrobię jakiś art :D

Pozdro

P.S. Do wszystkich budujących, mam nadzieję że wasze kalafiory też nie są tak pięknie umiejscowione ;)

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie zrozumiałeś tematu ;) Od kaloryfera nagrzewa sie ściana i potem dłuuuuuuuuuuuugo oddaje ciepło, nawet jak wyłączą grzanie. To jest bardzo EKO rozwiązanie i ktoś tu na pewno wszystko przeliczył ... :) :wiggle:

Szacun :)

pozdrawiam, majki

Szukamy sprawdzonej firmy od okien - może ktoś poleci solidną firmę?

To ja jeszcze Badowi podpowiem, że żeby się całej nazwy dowiedział, to jeszcze 8 osób musi mu jedną literkę podrzucić.

No dobra - jeszcze siedmiu, ode mnie też jedną dostaniesz: piąta - c ;) :lol2:.

Chociaż ja mam zupełnie inne okna i z innej firmy i też jestem zadowolony :)

czyli potem nazwa lecia tak (literka od jaremy)iel(literka od Yeti)zare(literka od bajanadjembe) :) :) :) ;)

Ale rebus .... :)

Ale fajne som 8)

pozdrawiam, majki

Sam muszę do nich zadzwonić i zaraz to zrobię :D najlepiej na ten Łódzki dzwonić?? :>

Edit:

Wow, ależ szybka i miła obsługa, nawet dziś na pomiar podjadą :) Powołałem się na Ciebie majki :p

Hehe, to dzwoń do nich. Ja czekam do piątku na wycenę, zobaczymy ile krzykną za moje "malutkie" okienko na klatce :D

Taka miałem chrapkę aby dziś skończyć malowanie sufitu, a tu zonk, rozpadł się wałek :D:D:D:D i co najlepsze, pękł w środku na tulei :D:D:D

Pierwszy taki zgon odkąd maluje ;)

Majki zacząłeś działać w tym temacie co mówiłeś (w sensie pracy)?

BTW, może jakiegoś shoutboxa by się tu dało wstawić :confused::confused:

Pozdro,

Sorki że pod pod postem (p.Moderatorze - wybaczcie :p) ale przeglądam te wełny i przeglądam i się cholera zastanawiam. Dlaczego ISOVER Fastoterm PF 150mm 0,040 W/mK kosztuje 86zł/m2, a ROCKWOOL FASROCK MAX 150mm 0,037 W/mK kosztuje od 40-55zł, zależy gdzie. Ktoś mi powie czego nie widzę?? ISOVER jest aż taki "zaj...sty" że kosztuje dwa razy tyle?

Sam muszę do nich zadzwonić i zaraz to zrobię :D najlepiej na ten Łódzki dzwonić?? :>

Edit:

Wow, ależ szybka i miła obsługa, nawet dziś na pomiar podjadą :) Powołałem się na Ciebie majki :p

heeejo,

Mnie też się to u nich podoba. Strasznie miły jest pan R. A okna są sssuppeer. http://manu.dogomania.pl/emot/Porabany.gif

Aleście mi rebus sprzedali... Człowiek przychodzi do domu z pracy zarobiony, mózgownica nie pracuje a tu się ludziom łamigłówek zachciewa :). Rozumiem, że to firma ze Zduńskiej Woli?

Trzeba czytać wątek :)

O Mielczarku piszą, mam litość.