Kajka.Z 04.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kupię, pożyczę, podkupię, podkradnę, wymienię na coś innego- jednym slowem- potrzebuję stempli (stępli?) budowlanych. Wysokość 3m, sztuk z 200? Kto da namiary? dozgonna wdzięczność gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 04.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Byliśmy na Wólczańskiej w Selene, Ikei i Agata Meble. W Agacie (dziwnie to brzmi ) była kanapka lateksowo-kokosowa. Niestety okazało się, że poniżej 900zł trudno kupić coś porządnego. Ja myślałam, że za 700zł będę miała full wypas! 8 lat temu kupiliśmy w jysku całe łóżko sosnowe z materacem za 450zł ale w materacu po roku było już czuć sprężyny... a na dole FM reklama materacy http://www.dormeo.pl/materace/?csu=general&cex=122566&med=cn&orig=mcn&vir=no&src=pl_gen_general_cn_sa_google&referrer=google_cn_122566&gclid=CNyZzf3ogqgCFdMRfAoduDZHqw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kupię, pożyczę, podkupię, podkradnę, wymienię na coś innego- jednym slowem- potrzebuję stempli (stępli?) budowlanych. Wysokość 3m, sztuk z 200? Kto da namiary? dozgonna wdzięczność gwarantowana wejdź na allegro, firma z parzęczewa ma bodajże po 5 zł za szt (doliczają 50 zł za transport) mi ostatnio facet co ogrodzenie stawia przywiózł z tartaku w lutomiersku (ale kupowałem tylko 20 szt) po 6 zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 04.04.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kupię, pożyczę, podkupię, podkradnę, wymienię na coś innego- jednym slowem- potrzebuję stempli (stępli?) budowlanych. Wysokość 3m, sztuk z 200? Kto da namiary? dozgonna wdzięczność gwarantowana Kajka jak się okażę, że nie moge palić drewnem "stemplowym" w kominku to będę je miał do odstąpienia. Co do długości, to są tak 2,8-3,0. Musiałabyś ewentualnie sama je obejrzeć i przemierzyć na miejscu. Jakby co to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 04.04.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Z-35, http://manu.dogomania.pl/emot/thankyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.04.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kupię, pożyczę, podkupię, podkradnę, wymienię na coś innego- jednym slowem- potrzebuję stempli (stępli?) budowlanych. Wysokość 3m, sztuk z 200? Kto da namiary? dozgonna wdzięczność gwarantowana potwierdzam kontakt do składu drewna koło Parzęczewa: miejscowość Żelgoszcz 15, tel. (42) 718 82 68 Dzisiaj pytaliśmy się o stemple, faktycznie 5zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ogłoszenie parafialne Paletę ( nawet więcej ) pustaków typu max - ODDAM ! Nawet wsadzę na przyczepkę i jak gdzieś blisko Ksawerowa, Pabianic, Łódź Zachód - dowiozę ! pozdrawiam, majki ja majki byłbym chętny tyle że nie mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 04.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja też bym się nie pogniewał za pare szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 kajka masz listę do stempli http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=stemple+budowlane&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=5&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 jaremy, SSN - chłopaki, toż ja mówię, że przywiozę, bo chcę się pozbyć PRZY-WIO-ZĘ :) Do SSN-a mam rzut beretem, tylko te parę sztuk to wozić nie będę A - jaremy - Ty gdzie się budujesz ? Jutro zapodam fote palety tych pustaków, to ocenicie czy chcecie i komu mam zawieźć pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 04.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 daleko - kole nowosolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No to w takim razie SSN ma pierwszeństwo, co weźmie to jego Jutro zmierzę Ci dokładnie tego maxa jaki ma wymiar i zrobię fotkę. Do jaremego chętnie bym pojechał, ale to już jednak kawałek drogi z przyczepką ode mnie ... No, chyba, że tutaj w tym przypadku w grę wchodzi jakiś "czteropak" pozdro, majki /edit/ Tak wyglądają te bloczki : http://img25.imageshack.us/img25/3860/0132k.jpg Wymiary mają 29x18 i wysokość 22 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 05.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 majki - mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.04.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 majki - mówisz i masz OK, czyli temat bloczków mamy wstępnie zamknięty. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak rozwiązaliście sprawę postawienia blaszaka jako tymczasowego pomieszczenia gospodarczego na działce? w starostwie zgierskim poinformowano mnie w kancelarii, że potrzebne jest zgłoszenie z dołączona mapką do celów lokalizacyjnych złożone na 30 dni wcześniej. Zgłoszenie ważne jest 120 dni i na 30 dni przed upływem tego terminu trzeba przedłużyć na następny okres i tak w kółko.Jeśli blaszak miałby zostać na stałe jako budynek gospodarczy to trzeba złożyć wniosek o ustalenie warunków zabudowy i stawiając zachować wymaganą odległość 1/2 wysokości budynku od ogrodzenia. Przyznam szczerze, że nigdy wcześniej nie słyszałam, że potrzebne są takie ceregiele, blaszaki rosną na działkach jak grzyby po deszczu, wydaje mi się, że ten przepis sobie, a życie sobie, no ale może się mylę.Szkoda że nie zapytałam, czy na postawienie WC też trzeba złożyć zgłoszenie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 05.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no to mnie zaskoczyłaś. ja planuje tez za chwile blaszak postawić, ale nie zamierzam tego nigdzie zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.04.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 no bo taka jest chyba ogólna tendencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 05.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 czytałem twój dziennik. możesz dać mi namiary na swego kierbuda - tanio udało ci się go złapać (mi krzyknął 2,5 PLN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 05.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ja też rozmawiałam z takim, co tyle sobie żądał; wiadomość poszła na priv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 05.04.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts