klaudiuszozo 17.04.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A nie ma ktoś odsprzedać rozdzielnicy budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan.swi 17.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A nie ma ktoś odsprzedać rozdzielnicy budowlanej? Ma Szafka metalowa z oczkami do zamykania na kłódkę. Dokręcany (jak potrzeba) stojak - nóżki. Wyposażenie typowe, gniazda - 1x 400V/16A i 2 x 230V każde z własnym zabezpieczeniem w tym miejsce na różnicówkę. 783 089 340 Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A jaka cena by Cię kolego interesowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 17.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ma Szafka metalowa z oczkami do zamykania na kłódkę. Dokręcany (jak potrzeba) stojak - nóżki. Wyposażenie typowe, gniazda - 1x 400V/16A i 2 x 230V każde z własnym zabezpieczeniem w tym miejsce na różnicówkę. 783 089 340 Bogdan. Podaj na PW cenę tej RB-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 18.04.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Pytanie do forumowiczów - czy ktoś może ma zamiar kupić mebelki kuchenne w IKEA?W W-wie Targówek jest promocja 2000 na meble = 150 pln kuponik na inne zakupy. Pomijając stratę czasu parę stówek można zaoszczędzić - jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na priv (promocja do końca kwietnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 18.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Pytanie do forumowiczów - czy ktoś może ma zamiar kupić mebelki kuchenne w IKEA? W W-wie Targówek jest promocja 2000 na meble = 150 pln kuponik na inne zakupy. Pomijając stratę czasu parę stówek można zaoszczędzić - jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na priv (promocja do końca kwietnia). Forsa, a w Lodzi nie ma takiej promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 18.04.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A nie ma ktoś odsprzedać rozdzielnicy budowlanej? Takie cóś stoi u mnie. http://img12.imageshack.us/img12/1107/img2277mr.jpg Jest na "nóżkach" U mnie było przenoszone w różne miejsca, w razie potrzeby. jest siła (lewo-prawo 5x16A) s 303B 16A, s 301C 16A(3 szt), s 301B 16A(2 szt), P304 30A/40A, gniazdo 2x230V - chyba wszystko na swoim miejscu jest (to znaczy nie "poszło sobie w świat"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 19.04.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Forsa, a w Lodzi nie ma takiej promocji? No właśnie o dziwo każda IKEA ma inną - niby kuchnie są teraz wszędzie na topie, ale już detale promocji inne w każdej lokalizacji. W Łodzi jedynie pomogą w zakupach Np w Jankach co czwarty AGD za 50% ceny + fronty Adel Brzozowe są 50% przecenione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 19.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam po długiej przerwie... Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów miał doświadczenia z Gaspolem, Dragongazem, Bałtykgazem czy Amerigas (kiedyś Shell) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 HejJa miałam shella Co chciałbyś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 20.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Hej Ja miałam shella Co chciałbyś wiedzieć? warunki cenowe, obsługa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 20.04.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ... a i poszukuję jeszcze czarnoziemu najlepiej z okoli Poddębic - będę wdzięczny za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 20.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ... hmmm i znowu mi sie cos przypomniało... jeszcze studniarz jakiś by się przydał coby dziurę wywiercił w ziemi taką żeby do wody do podlewania ogrodu się podłączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 warunki cenowe, obsługa ... Umowę najlepiej zawierać na targach budowlanych - bo udzielają sporych rabatów- warto nawet podjechać do innego miasta na targi Ja miałam butlę zakopaną - samemu trzeba było zrobić wykop i płytę betonową Na pierwszy rok zwolniają z opłaty za użytkowanie zbiornika Ja wybrałam opcję rozliczania miesięcznego tzn tankują od razu cało butle a potem odczyty są co miesiąc Firma była oki - nie zmieniali cen Ale generalnie koszty ogrzewania takim gazem sa spore Miałam dom 230 metrów - sama ciepła woda ok 70 zł Ogrzewania przy duuużym mrozie wyszło mi 1600 zł /miesiąc przy temp ok 0 - ok 700 zł/miesiąc Gdyby jeszcze jakieś pyt chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.04.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ... a i poszukuję jeszcze czarnoziemu najlepiej z okoli Poddębic - będę wdzięczny za namiary:) W poddębicach robili jakies wykopy więc musisz zgarnąć jakąś cieżarówkę i się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 20.04.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam po długiej przerwie... Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów miał doświadczenia z Gaspolem, Dragongazem, Bałtykgazem czy Amerigas (kiedyś Shell) ? Mam gaz od Gaspolu. Wejdź w program "Sąsiad": Jak ja Cię wskażę i Ty zostaniesz ich klientem: ja dostanę 300 litrów (lub 80 m3) gazu gratis, a Tobie zrobią instalację zbiornikową z ekstra rabatem (i projektem). Już skorzystałam z tego. (Mnie też ktoś wskazał.) Płacę za faktyczne zużycie, opłaty miesięczne, nie muszę pamiętać o napełnianiu zbiornika. Sami wiedzą, kiedy przyjechać. Zbiornik mam w ziemi. http://manu.dogomania.pl/emot/jump2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Panowie i Panie powiedzcie czym ocieplaliście fundament: styrodurem czy czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ja styropianem organiki pod nazwą fundament. Dur to to chyba nie był ale twardy. Ale tylko dlatego, że nie mogłam na biegu dostać innego a była przerwa w deszczu Inaczej dałabym zwykły, to był przerost formy nad treścią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 21.04.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witajcie szanowne grono grupy Łódzkiej. Poszukuję namiarów na sprawdzone ekipy które zajmują się układaniem kostki brukowej bądź granitowej w okolicach Łodzi. Nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji, ale podejrzewam, że dobrym ekipom nie robi to różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 21.04.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mam gaz od Gaspolu. Wejdź w program "Sąsiad": Jak ja Cię wskażę i Ty zostaniesz ich klientem: ja dostanę 300 litrów (lub 80 m3) gazu gratis, a Tobie zrobią instalację zbiornikową z ekstra rabatem (i projektem). Już skorzystałam z tego. (Mnie też ktoś wskazał.) Płacę za faktyczne zużycie, opłaty miesięczne, nie muszę pamiętać o napełnianiu zbiornika. Sami wiedzą, kiedy przyjechać. Zbiornik mam w ziemi. http://manu.dogomania.pl/emot/jump2.gif OK, Ok... a po ile licza Tobie litr gazu (m3)? Z telemetrią wychodzi korzystniej? Robiłem rozpoznanie w innych firmach i koszt wykonania instalacji zbiornikowej jest niższy, a i cena litra gazu też przyjemniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts