pikpaw 01.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 tutaj ludzie częściej zaglądają, więc tu też "powieszę " może ktoś z Was lub znajomych budował ostatnio z Ytonga, mam pytanie dotyczące ceny za metr robocizny, odnalazłem posty na forum, ale są stare (2006 i 2007 rok) swoją drogą nieźle jest pogrzebać w takich starych wpisach czasem ceny jakby stanęły a nawet się nieco cofnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 01.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 tutaj ludzie częściej zaglądają, więc tu też "powieszę " może ktoś z Was lub znajomych budował ostatnio z Ytonga, mam pytanie dotyczące ceny za metr robocizny, odnalazłem posty na forum, ale są stare (2006 i 2007 rok) swoją drogą nieźle jest pogrzebać w takich starych wpisach czasem ceny jakby stanęły a nawet się nieco cofnęły Nie wiem ile to będzie z metra, ale u nas dom postawiono za 45 kPln. (z dachem - deski i papa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medesy 01.05.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Słuchajcie - znacie jeszcze jakąś tanią hurtownię elektrotechniczną oprócz polecanego już Elmotu w Tuszynie? Kabel yky 16-kę pięciożyłową muszę tanio kupić... Witam .... może nie trzeba będzie jechać do Tuszyna? Wrocławska 2 INTER LUMEN tel. 42 611 64 17 , 19 serdecznie pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikpaw 01.05.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Nie wiem ile to będzie z metra, ale u nas dom postawiono za 45 kPln. (z dachem - deski i papa). oki, poczytałem Twój dziennik i przypomnieliśmy sobie Twoje problemy z energią teraz to się pewnie też z tego śmiejesz, ale wtedy to rozumiem, że nie było ciekawie jak się sprawuje ten Twój Ytong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOSIA KARASIŃSKA 01.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Tablica łódzka, mój pierwszy post, jest namair na hydraulika. To tylko przykład jednego z wielu polecanych ....... pozdrawiam, majki Dzięki za odpowiedź, ale ja nie potrafie znależć tej tablicy i wyszukać polecanych fachowców.Poooomocyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 01.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Kochani! Wszystkiego najlepszego z okazji święta! ludzi pracy czyli NASZEGO! Niech nam żyje lud budujący ziemi łódzkiej! Pozdrawiam i życzę tylko chęci... do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 01.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Aha,zapomniałam jeszcze zapytać czy znacie miejsce/firmę gdzie zajmują się dociepleniami. Chodzi mi o wycenę mkw dla wybranego systemu - chciałabym, żeby ktoś mi policzył ile będzie mnie kosztował styropian a ile wełna z tymi specjalnymi siatkami, klejami, itp. itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.05.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź, ale ja nie potrafie znależć tej tablicy i wyszukać polecanych fachowców.Poooomocyyyy [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 02.05.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Aha, zapomniałam jeszcze zapytać czy znacie miejsce/firmę gdzie zajmują się dociepleniami. Chodzi mi o wycenę mkw dla wybranego systemu - chciałabym, żeby ktoś mi policzył ile będzie mnie kosztował styropian a ile wełna z tymi specjalnymi siatkami, klejami, itp. itd.... Człowiek z postu Majkiego powiedział mi 45zł/m2 robocizna, inny z listy podał kwotę za całość 100zł/m2 na gotowo z tynkiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.05.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Człowiek z postu Majkiego powiedział mi 45zł/m2 robocizna A jednak tylko robocizna ? pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 02.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 A jednak tylko robocizna ? pozdro, majki Taaa, :bash: Dobiło mnie to Sam styropian 12,5 tysia Tynk kolejne 6,5 a klej i siatki, kołki itp to nawet nie sprawdzałem. Kurde mogłoby jutro nie padać, jakaś kiełbachę bym zjadł wreszcie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Taaa, :bash: Dobiło mnie to Sam styropian 12,5 tysia Tynk kolejne 6,5 a klej i siatki, kołki itp to nawet nie sprawdzałem. Kurde mogłoby jutro nie padać, jakaś kiełbachę bym zjadł wreszcie w tym roku Live is brutal Dziś przy tych +5stC to idealna pogoda na grilla pozdro, majki PS. Dlatego dziś grill na zewnątrz, ale jedzonko w cieplutkim domku przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 03.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witajcie, mam do sprzedania tymczasowe przyłącze elektryczne - odbiór czaplinek gm Zgierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 03.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam jakie sa koszta tej rozdzielni ?Prosłabym o jakies zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 03.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam jakie sa koszta tej rozdzielni ? Prosłabym o jakies zdjecia. https://picasaweb.google.com/Grekier7/Erbatka?authkey=Gv1sRgCN3_h5XyoevOFQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 03.05.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 https://picasaweb.google.com/Grekier7/Erbatka?authkey=Gv1sRgCN3_h5XyoevOFQ&feat=directlink Jakie sa koszty tego sprzetu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SSN774 03.05.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Live is brutal Dziś przy tych +5stC to idealna pogoda na grilla pozdro, majki PS. Dlatego dziś grill na zewnątrz, ale jedzonko w cieplutkim domku przy kominku hehehe, ja wytrzymałem pierwszego przy garażu, drugiego już w piekarniku zrobiłem, śnieg mnie zniechęcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 śnieg mnie zniechęcił To jest jakaś masakra Sezon grzewczy trwa u nas od 1 września ubiegłego roku do teraz ... 8 miesięcy !!!!!!!!!!!! Ale przecież ocieplenie klimatu idzie, co ja tam narzekam ... pozdrawiam zimowo, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 03.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ludziska kochane, ponawiam pytanie: Czy ktoś ma okno narożne balkonowe (czy jak je tam zwać)? Napiszcie jak się owe okna sprawują, na co zwrócić uwagę w przy montażu i takie tam różne rzeczy. Chciałabym takie okno w swoim salonie, dość duże (jedno skrzydło 2m szer, drugie 2,5 lub3m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 04.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam .... może nie trzeba będzie jechać do Tuszyna? Wrocławska 2 INTER LUMEN tel. 42 611 64 17 , 19 serdecznie pozdrawiam M Kabelek kupiony w Tuszynie. Na Wrocławskiej ceny sporo wyższe, nie tylko za kabel. Teraz szukam rur kanalizacyjnych fi 200 do gwc. Macie jakieś namiary na tanie rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts