11małgosia 04.05.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witajcie. Szukam wykonawcy drenażu rozsączającego z szamba. Bardzo proszę o kontakty. Już nie daję rady płacić za wywóz... A, i mam do zaoferowania tymczasowe drzwi zewnętrzne i schody, które nam służyły 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 04.05.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 hej Lodziaki ma ktos dach z katem 33st? probuje sobie wyobrazic jak to wyglada w rzeczywistosci bo juz czas ostateczny na ewentualne poprawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 04.05.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kochana Sąsiadko, u mnie jest 30 st. - to nie dokładnie to czego poszukujesz, ale masz niedaleko i możesz wpaść na kawkę Ogólny zarys poglądowy będziesz miała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 04.05.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 https://picasaweb.google.com/Grekier7/Erbatka?authkey=Gv1sRgCN3_h5XyoevOFQ&feat=directlink Czy w tej erbetce jest licznik bo na zdjeciu nie widać ? Pozdrawiam Zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witajcie. Szukam wykonawcy drenażu rozsączającego z szamba. Bardzo proszę o kontakty. Już nie daję rady płacić za wywóz... A, i mam do zaoferowania tymczasowe drzwi zewnętrzne i schody, które nam służyły 2 lata. Ale to chyba nie możesz rozsączać tego g...wna prosto z szamba , tylko je przerobić, na tzw. ekologiczne ( komory ), albo oczyszczalnię ścieków ... ? A jakie macie teraz szambo i ile płacicie ? Bo ja mam 10m3 i wystarcza na 1,5 miesiąca = 190 zł obecnie ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Ludziska kochane, ponawiam pytanie: Czy ktoś ma okno narożne balkonowe (czy jak je tam zwać)? Napiszcie jak się owe okna sprawują, na co zwrócić uwagę w przy montażu i takie tam różne rzeczy. Chciałabym takie okno w swoim salonie, dość duże (jedno skrzydło 2m szer, drugie 2,5 lub3m). Jeżeli plastik, to zapytaj Jareko. On jest tu specem od okien. Finlandia bardziej w drewnianych siedzi. Jest jeszcze kilku innych, trzeba wejść na wątek o oknach i być namolnym, to zauważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 byłam na majówce. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam ubrana w 2 warstwy podkoszulek, skarpetek, dwa polary i na to kurtkę. tylko tyle, bo nic już więcej nie miałam ze sobą. Jakbym miała, to bym założyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grekier 04.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Czy w tej erbetce jest licznik bo na zdjeciu nie widać ? Pozdrawiam Zaba Nie nie ma:) wszak erbatka jest za licznikiem z elektrowni juz;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 05.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kochana Sąsiadko, u mnie jest 30 st. - to nie dokładnie to czego poszukujesz, ale masz niedaleko i możesz wpaść na kawkę Ogólny zarys poglądowy będziesz miała.. dzięki Zytka! jak będę w Lutku dam znać i na kawkę chętnie wpadniemy zapraszamy też do nas na oględziny! troche się obawiam, że wyjdzie nam 'dziwoląg' zamiast zgrabnego domku... ponawiam pytanie: KTO MA DACH Z KĄTEM NACHYLENIA 33 (+/- 2) SOPNI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 05.05.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A u nas Ci 30 stopni.. Pasuje do obglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medesy 05.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kabelek kupiony w Tuszynie. Na Wrocławskiej ceny sporo wyższe, nie tylko za kabel. Teraz szukam rur kanalizacyjnych fi 200 do gwc. Macie jakieś namiary na tanie rury? Witaj .... !!!!!!!!!!!! może dlatego że tylko ten kabelek???? podobno tam są dobre rabaty:) ale chyba trzeba kupić cóś więcej ... jak dostanę fakturkę bo im się nie śpieszy .... to zobaczymy ..... ile co kosztowało..... kupowaliśmy tam elektrykę na cały dom...... serdecznie pozdrawiam .... a wejdź czasem na swoją pocztę...... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Czy w tej erbetce jest licznik bo na zdjeciu nie widać ? Pozdrawiam Zaba Dodam jeszcze, że erbetka to taka puszka do której wchodzi kabel z elektrowni (z licznika w ulicy) a w środku jest kilka bezpieczników i gniazdka do podłączenia betoniarki i innych szykan budowlanych. Stawiasz go, bo nie masz jeszcze domu z tablicą rozdzielczą . My naszą erbetkę powiesiliśmy na ogrodzeniu od środka i po budowie została jako gniazdka ogrodowe, żeby dwa razy kabla nie kłaść (od licznika do domu i od domu do bramy). Jakoś nam to elektryk zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 05.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 hej Lodziaki ma ktos dach z katem 33st? probuje sobie wyobrazic jak to wyglada w rzeczywistosci bo juz czas ostateczny na ewentualne poprawki.... U nas jest 35st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaba18 05.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nie nie ma:) wszak erbatka jest za licznikiem z elektrowni juz;> Dzieki za odpowiedz , ale ja potrzebuje taka z licznikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzieki za odpowiedz , ale ja potrzebuje taka z licznikiem . ty się najpierw dowiedz dokładnie, czego szukasz... Te z licznikiem stawia ZE a te w domu to już coś innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romin 06.05.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Hello:) a czy popełnił ktos z Was samodzielnie system nawadniający teren wokół domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 06.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (...) ponawiam pytanie: KTO MA DACH Z KĄTEM NACHYLENIA 33 (+/- 2) SOPNI? Heejjjo, Ja, ja mam. Dwuspadowy. A, elektrykę z Tuszyna też mam, i bardzo polecam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 06.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 EZS- dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka__20 07.05.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Witam, jestem nowa na forum. Poszukuję dobrej ale niedrogiej ekipy budowlanej. Interesuje mnie wykonanie stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 07.05.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Poszukuję wykonawcy ogrodzenia z siatki powlekanej na prefabrykowanych płytach (podmurówkowych). Najchętniej, choć nie koniecznie z materiałów KonSportu. Znacie kogoś kto nie zabije ceną a oferuje solidne wykonanie? Michał Gajcego 3/5 jest producent taniej i bdb jakościowo siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts