Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte :( A ja chcę ją w weekend zamontować.

Mnie kupił wykonawca przyłącza.

Sama robisz przyłacze gazowe??? Chyba bum nie zasnęła potem w domu. U nas 2 razy szczelność sprawdzał, taka byłam spanikowana.

Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte :( A ja chcę ją w weekend zamontować.

Jeśli instalację wykonuje Ci ten sam Pan co u mnie ;-) to on zapewniał "dostawę" - ja zamówiłam grafitową właśnie

Napisał olgusieniunieczka Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte :( A ja chcę ją w weekend zamontować.

specjalizują się w osprzęcie do gazu: CENTROODLEW na Tuwima 97, tel 42 674 30 17http://www.centroodlew.pl

proponuję jednak zadzwonić przed wizytą, pozdrawiam,Cezary

Mnie kupił wykonawca przyłącza.

Sama robisz przyłacze gazowe??? Chyba bum nie zasnęła potem w domu. U nas 2 razy szczelność sprawdzał, taka byłam spanikowana.

Nie, sama mam tylko skrzynkę postawić. Zadzwonił do mnie Pan z firmy, która robiła gazociąg na zlecenie gazowni i poprosił o zamontowanie skrzynki, wtedy oni wepną się tam z gazem i licznikiem. Przyłącze do domu jeszcze trochę- czekam na PNB. Ale skorzystamy pewnie z namiaru od Ciebie Z-ka :)

Dzięki za namiar.

A to jeszcze tu zamieszczę:

Drodzy Budujący,

poszukuję fachowca do położenia drewnianych podłóg. Macie kogoś do polecenia?

Może komuś się coś przypomni :)

W sensie parkietu? Też bym wybrała Ducha :D

A pytałeś w sklepach z podłogami? Nie wiem jak to wygląda w przypadku podłóg drewnianych, ale firmy sprzedające panele proponują montaż gratis, jeśli np. kupisz podłogę powyżej 80zł/m2. Tak to wyglądało w sklepie na Wróblewskiego koło Casto i na Pojezierskiej przed Tesco/ koło Słonia :)

Mila, a co Ty budujesz? pochwal sie projektem! :)

PS znalazłaś kogoś do ogrodu?

Indywidualny, stodoła z doklejonym garażem z tarasem nad nim.

Była na konsultacji projektantka, mam już jakąś wizję i najprawdopodobniej będziemy chcieli zrobić koncepcję ogrodu. Nie będę się teraz rozpisywać tutaj bo to na razie faza bardzo wstępna i chwilowo odłożona na nieco dalszy plan (szał budowlany) - na privka Ci skrobnę :cool:

Witam

Odkupię używany barak, garaż blaszany czy blaszak jak kto woli

Blaszak - będę miała do odsprzedania ale po wakacjach - pewnie za późno :-(

I przyczepę campingową dużą holenderską 4 osobową ( nie jest pierwszej nowości i jako turystyczna średnio się nadaję ale do budowy jak znalazł- stanowi teraz lokum dla moich budowlańców )

Przyczepa do sprzedaży będzie także po wakacjach :-(

Jakby ktoś był zainteresowany - zapraszam na priv

Dzięki serdeczne dziewczyny za polecenia. A czy czasem Duch nie ze Śląska? Przemieszcza się w mgnieniu oka i nie sprawia mu to problemu? :D

Ghost działa w całej Polsce :). O ile wiem, nie ma problemu z przyjazdem do łodzi. U Majkiego, o ile pamiętam, kładł podłogi i u Nefer w Wawie. Gdybym zdecydowała się komuś płacić, też bym go wzięła. Ale ja byłam skąpa i położyłam parkiet rękami męża.

Ghost działa w całej Polsce :). O ile wiem, nie ma problemu z przyjazdem do łodzi. U Majkiego, o ile pamiętam, kładł podłogi i u Nefer w Wawie. Gdybym zdecydowała się komuś płacić, też bym go wzięła. Ale ja byłam skąpa i położyłam parkiet rękami męża.

Na razie wstrzymam się od głosu, choć to fakt mam parkiet kładziony przez Ducha. Duch jest jedynie moim zdaniem tylko człowiekiem od "marketingu", fizycznie robią to za niego ekipy.

Powiedzmy tak : parkiet po zimie wybrał własną drogę życia i nie jest ona zbyt spójna z naszą. Nie znaczy to, ze stała się tragedia, ale jego pewne elementy są mi obce i ja tego nie szanuję. Na dniach zadzwonię sobie do Ducha i zaprosze go na wizje lokalną.

Obym nie czekał na reakcję jak ostatnio ponad pół roku ...

pozdrawiam, majki

O! Czyżby następny polecany się zepsuł?

Jakie to częste zjawisko...

To jednak mój parkiet sezonowany niedaleko kominka przez całą zimę, leży grzecznie i ani myśli czynić fochy.