Kajka.Z 10.05.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Hm... co prawda ścianka niższa, ale skos jednak sporo wyżej... No nic, za kilka miesięcy zobaczę jak to wygląda na własnych skosach... Mila, a co Ty budujesz? pochwal sie projektem! PS znalazłaś kogoś do ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.05.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte A ja chcę ją w weekend zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 10.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Baja- Dzięki za reakcje! na dodatek 33 stopnie a co to za projekt? wysoko macie nad stropem? heejjjo, Projekt indywidualny, pod konkretne warunki (działka tylko 15 m szerokości). Nad stropem wysoko. Ścianka kolankowa 150 cm. (Bryła widoczna w awatarku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte A ja chcę ją w weekend zamontować. Mnie kupił wykonawca przyłącza. Sama robisz przyłacze gazowe??? Chyba bum nie zasnęła potem w domu. U nas 2 razy szczelność sprawdzał, taka byłam spanikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 11.05.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte A ja chcę ją w weekend zamontować. Jeśli instalację wykonuje Ci ten sam Pan co u mnie to on zapewniał "dostawę" - ja zamówiłam grafitową właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 11.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A to jeszcze tu zamieszczę: Drodzy Budujący, poszukuję fachowca do położenia drewnianych podłóg. Macie kogoś do polecenia? Może komuś się coś przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 11.05.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Napisał olgusieniunieczka Potrzębuję kupić skrzynkę gazową do przyłącza. Wolnostojącą, tzn, na stelażu i z tylną ścianką; najlepiej szarą. Wie ktoś gdzie takie rzeczy się w Łodzi kupuje. Miałam namiar na jedną miejscówkę na Wedmanowej, ale zamknięte A ja chcę ją w weekend zamontować. specjalizują się w osprzęcie do gazu: CENTROODLEW na Tuwima 97, tel 42 674 30 17http://www.centroodlew.pl proponuję jednak zadzwonić przed wizytą, pozdrawiam,Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 11.05.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A to jeszcze tu zamieszczę: Drodzy Budujący, poszukuję fachowca do położenia drewnianych podłóg. Macie kogoś do polecenia? Może komuś się coś przypomni Duch - 513043788 Gdybym robiła drewniane to on by wchodził. A jak robi to... majki , zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mnie kupił wykonawca przyłącza. Sama robisz przyłacze gazowe??? Chyba bum nie zasnęła potem w domu. U nas 2 razy szczelność sprawdzał, taka byłam spanikowana. Nie, sama mam tylko skrzynkę postawić. Zadzwonił do mnie Pan z firmy, która robiła gazociąg na zlecenie gazowni i poprosił o zamontowanie skrzynki, wtedy oni wepną się tam z gazem i licznikiem. Przyłącze do domu jeszcze trochę- czekam na PNB. Ale skorzystamy pewnie z namiaru od Ciebie Z-ka Dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 11.05.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A to jeszcze tu zamieszczę: Drodzy Budujący, poszukuję fachowca do położenia drewnianych podłóg. Macie kogoś do polecenia? Może komuś się coś przypomni W sensie parkietu? Też bym wybrała Ducha A pytałeś w sklepach z podłogami? Nie wiem jak to wygląda w przypadku podłóg drewnianych, ale firmy sprzedające panele proponują montaż gratis, jeśli np. kupisz podłogę powyżej 80zł/m2. Tak to wyglądało w sklepie na Wróblewskiego koło Casto i na Pojezierskiej przed Tesco/ koło Słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mila, a co Ty budujesz? pochwal sie projektem! PS znalazłaś kogoś do ogrodu? Indywidualny, stodoła z doklejonym garażem z tarasem nad nim. Była na konsultacji projektantka, mam już jakąś wizję i najprawdopodobniej będziemy chcieli zrobić koncepcję ogrodu. Nie będę się teraz rozpisywać tutaj bo to na razie faza bardzo wstępna i chwilowo odłożona na nieco dalszy plan (szał budowlany) - na privka Ci skrobnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 12.05.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam Odkupię używany barak, garaż blaszany czy blaszak jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekcs 12.05.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 WitamSzukam fachowca, ktory polozy mi w domu ogrzewanie podlogowe wodne. Chcialbym zeby bylo sterowane elektronicznie.Moze macie jakiesz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 12.05.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dzięki serdeczne dziewczyny za polecenia. A czy czasem Duch nie ze Śląska? Przemieszcza się w mgnieniu oka i nie sprawia mu to problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.05.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam Odkupię używany barak, garaż blaszany czy blaszak jak kto woli Blaszak - będę miała do odsprzedania ale po wakacjach - pewnie za późno I przyczepę campingową dużą holenderską 4 osobową ( nie jest pierwszej nowości i jako turystyczna średnio się nadaję ale do budowy jak znalazł- stanowi teraz lokum dla moich budowlańców ) Przyczepa do sprzedaży będzie także po wakacjach Jakby ktoś był zainteresowany - zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dzięki serdeczne dziewczyny za polecenia. A czy czasem Duch nie ze Śląska? Przemieszcza się w mgnieniu oka i nie sprawia mu to problemu? Ghost działa w całej Polsce . O ile wiem, nie ma problemu z przyjazdem do łodzi. U Majkiego, o ile pamiętam, kładł podłogi i u Nefer w Wawie. Gdybym zdecydowała się komuś płacić, też bym go wzięła. Ale ja byłam skąpa i położyłam parkiet rękami męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Ghost działa w całej Polsce . O ile wiem, nie ma problemu z przyjazdem do łodzi. U Majkiego, o ile pamiętam, kładł podłogi i u Nefer w Wawie. Gdybym zdecydowała się komuś płacić, też bym go wzięła. Ale ja byłam skąpa i położyłam parkiet rękami męża. Na razie wstrzymam się od głosu, choć to fakt mam parkiet kładziony przez Ducha. Duch jest jedynie moim zdaniem tylko człowiekiem od "marketingu", fizycznie robią to za niego ekipy. Powiedzmy tak : parkiet po zimie wybrał własną drogę życia i nie jest ona zbyt spójna z naszą. Nie znaczy to, ze stała się tragedia, ale jego pewne elementy są mi obce i ja tego nie szanuję. Na dniach zadzwonię sobie do Ducha i zaprosze go na wizje lokalną. Obym nie czekał na reakcję jak ostatnio ponad pół roku ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 O! Czyżby następny polecany się zepsuł? Jakie to częste zjawisko...To jednak mój parkiet sezonowany niedaleko kominka przez całą zimę, leży grzecznie i ani myśli czynić fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 12.05.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A co się stało z tym parkietem? Poszedł w górę? Może wodę rozlaliście, albo panowie za mocno zbili podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 13.05.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam Szukam fachowca, ktory polozy mi w domu ogrzewanie podlogowe wodne. Chcialbym zeby bylo sterowane elektronicznie. Moze macie jakiesz namiary? my sami sobie kłądziemy bo to najłatwiejsza praca przy budowie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts