misopi 31.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Wiesz, ja jednak nie narzekam ... Hmmmm... A jak wygląda kwestia wykwitów wapiennych? Pojawiają się? I jak długo leży ten taras od ułożenia? Rozumiem, że to Polbruk Plaza Nerino? Jeśli tak - gdzie kupowany i kiedy? Thank you from the mountain, Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 31.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dzięki wszystkim za porady dotyczące drzwi wejściowych. majki a kogo polecasz do kontaktu w sprawie Adeco u Mielczarka. Byłem dziś u przedstawiciela w Łodzi na Al. Kościuszki to odniosłem wrażenie, że byłem pierwszym klientem, który się takimi drzwiami interesuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Hmmmm... A jak wygląda kwestia wykwitów wapiennych? Pojawiają się? I jak długo leży ten taras od ułożenia? Rozumiem, że to Polbruk Plaza Nerino? Jeśli tak - gdzie kupowany i kiedy? Thank you from the mountain, Michal Wykwitów nie zauważyliśmy, w sierpniu będzie rok od położenia. Tak, to nerino, niektóre płyty mają faktycznie czasem lekki "beżowy" kolor, ale w całości na 70 m2 to nie ma znaczenia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 majki a kogo polecasz do kontaktu w sprawie Adeco u Mielczarka. Byłem dziś u przedstawiciela w Łodzi na Al. Kościuszki to odniosłem wrażenie, że byłem pierwszym klientem, który się takimi drzwiami interesuje :/ Wiesz, ja do Mielczarka to dzwonię i mówię "memory fajf - siara" i wszystko jasne Ale serio, to do tego samego handlowca co załatwiałem okna ... Ale już chyba namiarów nie mam. Generalnie, bezpośrednio kontaktowałem się z Zduńską Wolą, byłem nawet oglądać te drzwi na produkcji. pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 31.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Buenos dias, senor Siarrra... Spoko, dzięki. Zadzwonię więc do Zduńskiej i powołam się na 'Siarę' Siarzewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 01.06.2011 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Reddacyjja do mnie skrobnęła @... wiec poddaję pod dyskusyję: a spytaj się czy przywiozą te zaległe grile co to podobno wygraliśmy 100 lat temu, albo od razu niech zrobią na miejscu konkurs z nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angakok 01.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam, własnie jestem w trakcie budowy domu --- poszukuje sprawnej osoby/ekipy do wykończeniówki:- ściany działowe (ściany zewętrzne beda drewniane, pozostaje wiec zrobić ściany dzialowe na parterze---to bedzie parterówka)- sufit/strop (płyty karton. + ocieplenie + osb na strychu). Płyty beda do ułozenia pomiędzy belkami stropowymi (sa one w odleglości 80cm-100cm)- płytki- ułozenie podłogi drewnianej (deski)- biały montaż... Szukam również elektryka + kogoś do oczyszczalni (najchętniej Sotralentz) Przyznam, ze nie przejrzałem wszystkich wpisów..... a pewnie gdzies tam sa rekomendacje. Przez kilka godzin zdołałem przejrzec tylko niewielka czesc forum - dlatego idąć na skróty - prosze o pomoc. dzięki i pozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 dlatego idąć na skróty - prosze o pomoc. Tu znajdziesz trochę polecanych ekip, podzwoń, popytaj ... http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angakok 01.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Tu znajdziesz trochę polecanych ekip, podzwoń, popytaj ... http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2666 pozdrawiam, majki dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.06.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Olga - fajna ta kostka! Ile kosztuje? Wygląda nieźle - mnie się podoba jak kostka czy płyty mają równe krawędzie, przez co po ułożeniu nawierzchnia ma małe szparki - jest bardziej jednolita, ma nowoczesny wygląd i jak dla mnie chyba wygodniejsza. Mila jest dokładnie tak jak piszesz , a do tego kostka kosztuje coś ok 36 zł/m2 Szkoda, że na stronce mają jedno zdjęcie, które jeszcze nie w pełni oddaje jej urok i prostotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 01.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Hejka, Czy orientujecie się gdzie w Łodzi można kupić odkurzacz centralny i akcesoria do niego (szufelki, itp.). Poszukuję jakiś sparwdzonych i w miarę tanich firm. Sprawdzałam wstępnie na allegro, ale kompletnie się nie znam który model najlepszy. Z góry dziękuję Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 01.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Mila jest dokładnie tak jak piszesz , a do tego kostka kosztuje coś ok 36 zł/m2 Szkoda, że na stronce mają jedno zdjęcie, które jeszcze nie w pełni oddaje jej urok i prostotę... Hm... coraz bardziej mi się ta kostka podoba, mimo, że jej jeszcze nie widziałam Olguś, oglądałaś ją na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 02.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hejka, Czy orientujecie się gdzie w Łodzi można kupić odkurzacz centralny i akcesoria do niego (szufelki, itp.). Poszukuję jakiś sparwdzonych i w miarę tanich firm. Sprawdzałam wstępnie na allegro, ale kompletnie się nie znam który model najlepszy. Z góry dziękuję Pozdrawiam. my wycenialiśmy w Beamie na zlotnie- są na stronoe beam'a. dobre ceny, fajna obsługa i chyba nie naciągają na najdroższe elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 a spytaj się czy przywiozą te zaległe grile co to podobno wygraliśmy 100 lat temu, albo od razu niech zrobią na miejscu konkurs z nagrodami a gdzie post orginalny? widzę tylko cytowania Aaa ja też coś kiedyś wygrałam i już nawet przypominać mi się nie chce teraz chcieli info, jak się piec sprawuje i ze 50 zł zapłacą, ale małż mnie obciął- tak, jak w konkursie? To nie odpisalam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 02.06.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hm... coraz bardziej mi się ta kostka podoba, mimo, że jej jeszcze nie widziałam Olguś, oglądałaś ją na żywca? Właśnie ojciec przywiózł dzisiaj po 20m2 piaskowej i szarej i kilka szt grafitowej. Najbardziej podoba mi się zwykła szara i piaskowa. Piaskowa u nas raczej nie pasuje, a szara i owszem i jest jeszcze o 3 zł tańsza. Muszę zebrać siły i jej troche ułożyć ot tak na ziemi- wtedy cyknę parę fotek i wkleję u siebie, zeby tu nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 02.06.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 a gdzie post orginalny? widzę tylko cytowania post oryginalny nazywa się @ i jest u mnie na skrzyni jestem tylko pośrednikiem ... jakby tego nie ująć, chodzi o spotkanie grupy 10 czerwca z Preddatorem i Ekspertem celem pogadania i zadawania pytań w nurtujących nas tematach budowlanych... mozna popytac o wykwity na kostce... mozna podpytac o drzwi, okna...mozna popytac z czego budować... mozna popytac o litrowe domy ....mozna popytać o mozliwości.... mozna podpytać o zarobki moderatorów... ( chyba ?? ) godzina - gdzies koło 17,00 ( coby dojechali ) miejsce - dowolne skład - .... i tu właśnie niewiadoma - kto sie pisze? NETbet'po-średnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 02.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Czy ktoś może ma namiary na jakiegoś szklarza w Łodzi , najlepiej w okolicach bałut , może być Aleksandrów Łódxki , Konstantynów Łódźki. Musze zeszlifować dwie płytki szklane Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 02.06.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ja mam dobrą miejscówkęponiżej przykładhttp://www.youtube.com/watch?v=lM_wdC8rd8A&feature=player_profilepage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 mozna podpytać o zarobki moderatorów... ( chyba ?? ) To tajemnica zawodowa, ale szału nie ma na razie tylko kupiłem za tantiemy działkę 2ha na złotnie Ja się piszę, może jakaś pizzeria ? Zaklepiemy stolik i już, jak kiedyś ... Net pamiętasz ? Wy dopiero zaczynaliście ... pozdro, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 02.06.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 my wycenialiśmy w Beamie na zlotnie- są na stronoe beam'a. dobre ceny, fajna obsługa i chyba nie naciągają na najdroższe elementy. Dzięki Kajka za namiary. Olgusieniunieczka - jesteśmy też na etapie kostki. Nasz Pan kostkowy przywiózł nam w zeszłym tygodniu kilka kostek Sparta z Galdio (jak widzę na forum też o niej piszecie). Jeśli ją wybierzemy ( a zastanawiam się jeszcze nad drobniejszą kostką Arkadia z Gladio, bo mają w dobrej cenie w porówniu do Libetu czy Polbruku) to mogę wrzucić zdjęcie jak wygląda na większej powierzchni, bo u nas będzie coś koło 250 m2. Kolor szary + obrzeza w graficie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts