lupio 08.06.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam mam pytanie do osób, które już pomieszkują w swoim domku - czy korzystaliście z firmy "przeprowadzkowej", jeżeli tak to jakiej i jaki to jest mniej więcej koszt? Pozdrowionka dla grupy - może uda nam się przewalić graty w następnym tygodniu i ... ale wypas kawka na tarasie ... Hej, My się przeprowadzaliśmy w ostania sobotę z czwartego pietra bez windy - przede wszystkim meble większość małych rzeczy przewieźliśmy wcześniej sami - zapłaciliśmy 600 (mogę podesłać namiar na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 08.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Odsprzedam 120 sztuk stempli długości 3 m. Stemple używane tylko przeze mnie (były zakupione nowe). Odbiór w okolicach Łęczycy. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 08.06.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej, My się przeprowadzaliśmy w ostania sobotę z czwartego pietra bez windy - przede wszystkim meble większość małych rzeczy przewieźliśmy wcześniej sami - zapłaciliśmy 600 (mogę podesłać namiar na priv) Cześć, poproszę również o namiar na firmę przeprowadzkową. Nie zniszczyli niczego (meble, nowe ściany)? Dziękuję, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimaus 08.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej, My się przeprowadzaliśmy w ostania sobotę z czwartego pietra bez windy - przede wszystkim meble większość małych rzeczy przewieźliśmy wcześniej sami - zapłaciliśmy 600 (mogę podesłać namiar na priv) nas tez czeka przeprowadzka czy mozna namiar na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 09.06.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Lupio, również się przyłączam do prośby o przesłanie namiarów na priv tej firmy od przeprowadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.06.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja też poprosze o ten namiar do przeprowadzek, bo u mnie do transportu jeszcze pianino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 09.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Może ktoś poda namiary na firmę z Łodzi lub okolic robiącą kuchnie na wymiar? Zaczynam właśnie poszukiwania. Witam, Kuchnie na wymiar robił u mnie pan Marcin BARNIK TEL 501703088 -proszę zadzwon i powołaj sie na montaz w Adamowie Starym, jest super dokładny ,polecam ja jest bbb zadowolona z jego pracy i jakosciowo i cenowo Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrazka 09.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam,odsprzedam drewno na dach-łaty, kontrłaty,bale -dobrze zaimpregnowane, pozostało mi ok 50 -80 szt dokładnie policze grubość szt 14 cm, odbiór własny ,niedrogo,Adamów Stary k/Aleksandrowa tel 503 68 1841Agrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a fe, co za reklama. Majki, możesz się wykazać jako admin z tym padre Do przeprowadzki wzięłam... no i muszę sprawdzić, jak znajdę pudło. Ale pianino przenieśli bez szwanku, dali pudła i szafy na sukienki i kostiumy (takie pudła z wieszakami), wtargali szafy na piętro w domu i poustawiali tam, gdzie pokazałam paluszkiem. Koszt, o ile pamiętam pow tysiąca, ale opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Nie trybię pomysłu majstra ... Znaczy wbrew pozorom kumam, co to jest rękaw i nie tylko ogrodniczy , ale nie można normalnie po ludzku ? W kierunku na zewnątrz : bloczki, izolbet, styrodur klejony na klej do niego ( np. izohan ) i dalej zasypujemy ziemią, albo w wersji de luxe na to klej, siatka, klej, izlobet i folia kubełkowa ... ? pozdrawiam, majki No to ja, jak kolega, też nie nadążam za Twoim majstrem... Jarek na czym stanęło? Jaki ty masz tam grunt i poziom wód? My zainwestowali w polistyren. Ale skubaństwa podobno nic nie rusza i nasiąkliwość b niska. Podobno nawet kubełkowej nie potrzeba, ale dalim A układ warstw taki jak podaje Pan Moderator, wersja podstawowa Cholera, nie mam co zrobić z dzieciakiem. Net masz tam na budowie kącik młodego budowlańca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Cholera, nie mam co zrobić z dzieciakiem. Net masz tam na budowie kącik młodego budowlańca? hmm... ...jest hustawka... jest zjeżdzalnia... jest basen... jest góra piachu... jest łopatka...jest wiaderko...( to dla małych) ... jest sklep... jest piwo...(to dla wiekszych ) ... jest papa do przybicia na dachu ( to dla hardkorów ) bo ja wiem czy to jest kącik małego budowlańca? ... ja sie tam potrafię odnaleźć, a jestem tez taki mały budowlaniec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 a fe, co za reklama. Majki, możesz się wykazać jako admin z tym padre Stało się pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 10.06.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 kto z Chojen jedzie do netbeta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 hmm... ...jest hustawka... jest zjeżdzalnia... jest basen... jest góra piachu... jest łopatka...jest wiaderko...( to dla małych) ... jest sklep... jest piwo...(to dla wiekszych ) ... jest papa do przybicia na dachu ( to dla hardkorów ) bo ja wiem czy to jest kącik małego budowlańca? ... ja sie tam potrafię odnaleźć, a jestem tez taki mały budowlaniec:D Wyraźnie napisałam : "MŁODEGO" budowlańca :P:D No ja jadę z Koluszek, to chyba przez Brzeziny mi się opyla do Traktorowej się dostać. Jakby komuś pasowało, to mam 2 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.06.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam prośbę rybeńki - dajcie mi namiary na piasek. Ja obdzwonilem go-trakt (ceny kosmos) i ul. pomorską, ale może macie coś taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.06.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mam prośbę rybeńki - dajcie mi namiary na piasek. Ja obdzwonilem go-trakt (ceny kosmos) i ul. pomorską, ale może macie coś taniej A jaki piasek potrzebujesz? Płukany czy może być zwykły, ale dobry? I co tzn "ceny kosmos" ? Bo nie wiem czy dawać Ci mój namiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.06.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Wyraźnie napisałam : "MŁODEGO" budowlańca :P:D No ja jadę z Koluszek, to chyba przez Brzeziny mi się opyla do Traktorowej się dostać. Jakby komuś pasowało, to mam 2 miejsca. 605585646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Wyjeżdzam za chwilę z domu. Więc jakby co: 691 653 652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 10.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 potrzeba mi takiego zwykłego do murowania. w go-trakcie wychodzi ponad 40 zeta za tone z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 10.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 potrzeba mi takiego zwykłego do murowania. w go-trakcie wychodzi ponad 40 zeta za tone z dowozem Witam, Spróbuj tutaj: 604955684 i targuj się, powinno ci się to opłacić. Zależy jeszcze gdzie budujesz bo ja buduję się za Wiskitnem(chodzi o odległość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts