jaremy 14.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 net dzięki wczoraj znalazłem cegielnie polecaną przez ciebie i dzwonilem i faktycznie po tyle mają tyle że netto, narazie zając dowiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 14.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Drzewiej, onegdaj, itp. cegła jak była w rewelacyjnej cenie to kosztowała 1,6 zł brutto. Też od Zająca pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.07.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 net dzięki wczoraj znalazłem cegielnie polecaną przez ciebie i dzwonilem i faktycznie po tyle mają tyle że netto, narazie zając dowiózł ...no skoro ci potrzebna f-ra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 15.07.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam potrzebuje spora ilość piachu na wyrównanie działki okolice sokolnik,piasek za rozsądną cene,,[email protected] lub 6901-720-995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofprzy 17.07.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witam, czy ktoś miał do czynienia z firmą Dekoran z Rogowa proponują mi wykonanie ogrzewania grzejnikowego i trochę podłogówki w rozsądnej cenie ale nie wiem jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofprzy 17.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie czy przy podłodze na gruncie dawaliście folię izolacyjną na styropian pod wylewkę czy tylko na chudziak pod styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 17.07.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Tam gdzie podłogówka, folia była pod styro w dwóch warstwach. Tam gdzie bez podłogówki folia pod i na styro. Koszt folii niewielki, nie ma co oszczedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 18.07.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam,1. Mam do sprzedania deski po szalunkowe w dobrym stanie. Długość ok 3-4m.2. Sprzedam pustaki wentylacyjne Plecewice -wymiary:190x190x240- 78sztuk -3,30zł/szt.Okolice Glinnika, gm Zgierz.Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 19.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 szukam namiarów na studniarza- głębiniarza (oprócz jedynej osoby polecanej na polecanych prod i usł ) Ja polecam Aron-Studnie ze Zduńskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 19.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Murarzy do obłożenia kominów systemowych płytkami... na gwałt Okolice Zgierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 19.07.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam potrzebuje spora ilość piachu na wyrównanie działki okolice sokolnik,piasek za rozsądną cene,,[email protected] lub 6901-720-995 Jeżeli potrzebujesz piasku to nie pomogę. Ale jezeli chcesz ziemie do wyrównania to mam namiar na SUPER cene! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędruśki 19.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam, poszukuję ziemi do wyrównania działki - ma ktoś może zbędną hałdę , ewentualnie namiary na ziemię w rozsądnej cenie? Mam. W super cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga i Zbyszek 20.07.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Mam. W super cenie! A gdzie ta ziemia i za ile? jakis namiar mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam. Mam pytanie czy przy podłodze na gruncie dawaliście folię izolacyjną na styropian pod wylewkę czy tylko na chudziak pod styropian? Tam gdzie podłogówka, folia była pod styro w dwóch warstwach. Tam gdzie bez podłogówki folia pod i na styro. Koszt folii niewielki, nie ma co oszczedzać. Tam gdzie podłogówka: folia pod styro + folia alu w kratkę na styro Tam gdzie bez podłogówki: folia pod i nad styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.07.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Tam gdzie podłogówka: folia pod styro + folia alu w kratkę na styro Tam gdzie bez podłogówki: folia pod i nad styro. Siur siur, u mnie styro był już z tym "sreberkiem" więc jakoś tak nie uwzglęniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niunieq 20.07.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Mam do oddania dużo ziemi ( niestety z gliną ) w Aleksandrowie Łódzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 20.07.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jeżeli potrzebujesz piasku to nie pomogę. Ale jezeli chcesz ziemie do wyrównania to mam namiar na SUPER cene! to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 22.07.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 DO cysiekh Witaj pisałem do Ciebie w sprawie desek szalunkowych ale nie odpisałeś możesz podać jaki kontakt to bym się odezwał,[email protected] lub 601720995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 22.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Szanowna Grupo Łódzka, ma ktoś kogoś kto ma jakiś wpływ na pogode? dałoby radę jakieś słońce załatwić? Admin- może Ty masz jakies wtyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 22.07.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Heejjo,krzysztofprzy, jeśli jeszcze cię to interesuje, u mnie folia była pod chudziak, a potem pod wylewki. Zaczęli mi tynki tradycyjne robić i... bardzo mi się nie podoba. Miały być trójwarstwowe, a są chyba "półtorawarstwowe". Za cienkie , za szybko narzut na szpryc idzie, wychodzą "faliste" o zachodzie, w ogóle chyba za "mocne" (dają cement ten 42 i za mało wapna). Kurcze, jakbym kasy wiecej miała to bym z worków zrobiła baumita thermoputza albo lekki wapniowo cementowy."Gostki" (bo tynkarzami, to trudno ich nazwać) mówily, że zrobią jak chciałam. A robią jak "zawsze się robiło". No przecież nie będę stała przy betoniarce i pilnowała żeby więcej wapna dawali. Żeby grubiej narzucali... Normalnie nie mam coś ostatnio szczęścia. A mówią, ze "pieniądze szczęścia nie dają". A mnie by się właśnie teraz przydały i tynki bym miała porządne i porządnie zrobione. I byłabym szczęśliwa. Szczęśliwsza.Tak mi się zebrało. http://manu.dogomania.pl/emot/ehh.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts