Z-35 21.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Nam serwisant od pieca mówił, żeby absolutnie nie kręcić w centrali - utrzymywać stałą temperaturę (my mamy 21,5) a indywidualnie w pomieszczeniach regulować termostatem przy kaloryferze. Faktycznie to się sprawdza - w sypialni przykręcam termostat na 2 i jest ok. Jak na noc przestawialiśmy temperaturę na 19,5 to wychładzał się cały dom i po wstaniu z łóżka to niezbyt przyjemne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 czy mógłby ktoś podać w przybliżeniu koszt robocizny za docieplenie poddasza wełną? wełnę jakiej firmy moglibyście polecić? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 22.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam,Czy ktoś ma może doświadczenia z firmą IBE SYSTEM?Będę wdzięczny za informacje na prv.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edysiaj 22.10.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam,Czy ktos ma może do sprzedania WC które pozostało Wam po budowie? Prosze o ewentualne inf na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 czy mógłby ktoś podać w przybliżeniu koszt robocizny za docieplenie poddasza wełną? wełnę jakiej firmy moglibyście polecić? Pozdr Ja 2 lata temu płaciłem 40 zł/m2. Ale w tym był też ruszt metalowy i płytowanie. Koszt samej robocizny. Teraz "po ile to lata" - nie mam pojęcia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 22.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dzięki Majki, jak widać na Ciebie zawsze można liczyć dedukuję w takim razie, że cena poszła w górę ok 5-10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 23.10.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 PowitaćPotrzebuję piasku. Dużo piasku ... Oczywiście z dowozem. Polećcie kogoś. Nie wiem nawet ile sobie krzyczą za ten "morski rarytas". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Powitać Potrzebuję piasku. Dużo piasku ... Oczywiście z dowozem. Polećcie kogoś. Nie wiem nawet ile sobie krzyczą za ten "morski rarytas". Piasek do murowania, nie płukany, ale w rozsądnej cenie. Przynajmniej wiosną był Jacek 602 372 853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 24.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 jeśli potrzebujesz piasku do zasypania fundamentów daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 24.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No to się dołączę... Potrzebuję ziemię, dużo ziemi do wyrównania działki. Ale takiej bez gruzu, śmieci, gliny... po prostu czystej ziemi. Ma ktoś gdzieś jakiś dobry namiar, co by nie zdzierali jak za złoto? Wdzięczny będę za wszelkie info. mpoplaw, może też masz jakiś kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 24.10.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dzięki Majki, jak widać na Ciebie zawsze można liczyć dedukuję w takim razie, że cena poszła w górę ok 5-10zł 50 zł/mkw (10/2011) w tym patrząc od dołu (koszty pracy): płyta kg, ruszt krzyżowy,folia, wełna (u mnie 15 cm ursa 0,33 i dodatkowo+10 cm na jętki), dodatkowo obrobienie okna dachowego 150/szt, całość z szpachlówką z gipsu, przytarte, przygotowane pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 24.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam Forumowiczów Będę budował na wiosnę dom z YTONGA... mam w związku z tym pytanie jaki najlepiej położyć tynk na zewnątrz a jaki wewnątrz naszego domku oraz jaka techniką ręcznie czy maszynowo ???. Proszę Was o plusy minusy zarówno wyboru tyków jaki i sposobu kładzenia... i druga prośba o sprawdzoną i nie najdroższą firmę od wykończenia wnętrz (podwieszane sufity, płytki itp) Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodaga 24.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam, Budowa idzie pełną parą i potrzebuję stemple kupić. Ogłoszeń o sprzedaży było sporo, ale nie wiem czy nadal aktualne, więc jak ktoś ma to proszę i wiadomość na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 24.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witam, poszukuje ekipy do zrobienia gładzi gipsowych oraz sufitów podwieszanych, oraz glazurnika który umie kłaść duże płytki [/ witaj. ja mogę ci polecić firmę Glazur-Styl. naprawdę dobrze robią. tu jest ich strona http://www.glazur-styl.za.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 50 zł/mkw (10/2011) w tym patrząc od dołu (koszty pracy): płyta kg, ruszt krzyżowy,folia, wełna (u mnie 15 cm ursa 0,33 i dodatkowo+10 cm na jętki), dodatkowo obrobienie okna dachowego 150/szt, całość z szpachlówką z gipsu, przytarte, przygotowane pod malowanie wielkie dzięki za dokładną odpowiedź; a może mógłbyś polecić swoją ekipę? ewentualnie namiary i uwagi na priv; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 25.10.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam jakiej firmy montowaliście brama garażową i w jakiej firmie kupowaliście bramę,może miał ktoś do czynienia z firma GP System z konstantynowskiej 29-szukam opinii o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam jakiej firmy montowaliście brama garażową i w jakiej firmie kupowaliście bramę,może miał ktoś do czynienia z firma GP System z konstantynowskiej 29-szukam opinii o tej firmie. POLTAU, ul. Wycieczkowa 26 producent bram + jej montaż pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 25.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Seban i inni tytułem piasku, gruzu, ziemi, i itp. Namiary - Jacek Kwiatkowski 501 579 567.U mnei latem dowoził piac,h dużoo piach.Brukarze bardzo sobie piach chwalili. Nigdy wcześniej się się nie znali tak więc nie ma mowy o zmowie. Ceny konkurencyjne. W przyszłym roku planuję ogród. Ma ziemię, ziemię z obornikiem. Będę z wielkim prawdopodobieństwem korzystał z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam jakiej firmy montowaliście brama garażową i w jakiej firmie kupowaliście bramę,może miał ktoś do czynienia z firma GP System z konstantynowskiej 29-szukam opinii o tej firmie. Hormann, firma Starpol z wólczańskiej przy Górniaku. O GP nic nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misopi 25.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam jakiej firmy montowaliście brama garażową i w jakiej firmie kupowaliście bramę Też Normstahl ale kupiony i zamontowany przez Henx z Andespola. Jakość bramy i serwisu najwyższa. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts