Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

No cóż polecę "moją" ekipę tani nie są, ale czysto zrobione, po pracy posprzątane -Ardes p. Darek znajdziesz w sieci namiary - lub pisz na priw

Ci sami budowali u mnie.

Tak, jak nazwę Google'owi wystukasz, to Ci sypnie namiarami. Autoryzowany przez Xellę.

I...

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI ZAMIERZEŃ.

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

sylwester jadąc po trasie "nr 1" z Katowic do Lodzi po prawej stronie widać gotowe więźby prefabrykowane... ale czy oni tobią na większą skale to nie wiem... musiałbys się tam przejechać. Dokładnie jest to naprzeciwko jakiegos zajazdu na takim łuku za tuszynem

Dziękuję, już mam (zresztą dzięki FM) - firma jest z Łodzi i dlatego nie mogłem namierzyć; tylko zakład produkcyjny jest w Tuszynie (WPW Inwest).

Dzięki za pomoc ;)

Wrzuciłem kominy... a co będzie się zobaczy

Kajka dzwoniłem do US, ale tam dostałem tylko jakis numer na infolinie gdzie niby wszystko wiedzą... niestety niewiedzą wiele... powiedzieli to samo co w US... niech pan wpisze, a najwyżej dostanie pan wezwanie zeby dokonać korekty... a juz nie wspomnę o tym że tydzien sie nie można tam było dodzwonić.

.

jest na forum dyskusja o Vacie i chyba Belladonna doradza, niestety często jest to kwestia interpretacji (lub opisania) czemu dokładnie ma służyć zakupiony towar. Ja dzownilam do US w Pabianicach i miła Pani na wszystkie moje zapytania doddawać czy nie odpowiedziala, na dodatek twierdząco! :)

Powodzenia

jest na forum dyskusja o Vacie i chyba Belladonna doradza, niestety często jest to kwestia interpretacji (lub opisania) czemu dokładnie ma służyć zakupiony towar. Ja dzownilam do US w Pabianicach i miła Pani na wszystkie moje zapytania doddawać czy nie odpowiedziala, na dodatek twierdząco! :)

Powodzenia

:) O to następnym razem chyba zadzwonię do Pabianic ;)

Wszystkie papiery złożyłem 30.12 :) udało sie w tamtym roku.

Orientujecie się może jak to jest z wyborem kotła... jeśli mam w projekcie piec z podajnikiem a chciałbym kupić piec bez podajnika z nadmuchem i sterownikiem to nie będzie problemów? I odrazu może znacie jakies dobre kotły ?

Witam forumowiczów,

Pogoda sprzyja budującym w tym roku, więc prężnie idziemy w górę :) Jak tak dalej pójdzie to w styczniu zrobią nam dach i zamkniemy stan surowy :) Dlatego też zaczynamy szukać dalszych wykonawców.

1) Jakie tynki stosowaliście? Gipsowe czy tradycyjne? Maszynowo czy ręcznie? Może ktoś podrzuci namiar na dobrego fachowca:) Budowa w Aleksandrowie Ł.

2) Korzystając z końca roku i promocji chcemy zakupić okna pcv. Macie jakieś opinie? Skłaniamy się na Oknoplast.

Pozdrawiam[/

1) Jakie tynki stosowaliście? Gipsowe czy tradycyjne? Maszynowo czy ręcznie? Może ktoś podrzuci namiar na dobrego fachowca:) Budowa w Aleksandrowie Ł.

2) Korzystając z końca roku i promocji chcemy zakupić okna pcv. Macie jakieś opinie? Skłaniamy się na Oknoplast.

Pozdrawiam[/

Podam Wam na PW namiary na człowieka, który przysłał nam do Aleksa jedną ze swoich ekip (zdaje się, że Górali z Limanowej :-) ). Tynki są gipsowe, maszynowe - póki co wyglądają prze-elegancko (choć z oceną trzeba poczekać, aż całkowicie wyschną).

Okna braliśmy u Jezierskiego - o dziwo, dało się wynegocjować fajną cenę (szczególnie za mordercze w tej kwestii, przesuwne wrota HS ;-)

Witam wszystkich w Nowym Roku.

Poszukuje porządnej i rozsadnej cenowo hurtowni instalacyjnej CO i CWU oraz elektoinstalacyjnej w okolicach Łodzi , Zgierza lub Aleksandrowa Łódzkiego.

Solidnej Firmy od tynków wewnetrznych jak i zewnętrznych jaki od wykończenia wnętrz.

Z góry dziekuję za odpowiedzi :rolleyes:

witam. powiedzcie mi czy ktoś z Was miał robiony montaż okien przez firmę MRÓZ z Łodzi. Okna firmy Hekaplast. Czy jesteście zadowoleni?

Ja mam w mieszkaniu okna kupowane w tej firmie 5 lat temu i do tej pory bez zastrzeżeń.Wszystko działa jak nowe, montaż zgodnie z umową, czysto i sprawnie. Do domu zamówione w innej firmie nie dlatego,że coś z MROZEM nie tak,ale z zupełnie innych powodów.Z pewnością brałabym tą firmę pod uwagę, gdyby nie aktualne ''okoliczności przyrody'', które przemawiają za innym wyborem :)

Podam Wam na PW namiary na człowieka, który przysłał nam do Aleksa jedną ze swoich ekip (zdaje się, że Górali z Limanowej :-) ). Tynki są gipsowe, maszynowe - póki co wyglądają prze-elegancko (choć z oceną trzeba poczekać, aż całkowicie wyschną).

Okna braliśmy u Jezierskiego - o dziwo, dało się wynegocjować fajną cenę (szczególnie za mordercze w tej kwestii, przesuwne wrota HS ;-)

Dobry wieczór, my planujemy tynki cementowo wapienne. byłabym wdzięczna za kontakt na ekipę:) pozdr!

Czy również mogę prosić o te namiary?