bajanadjembe 30.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No cóż polecę "moją" ekipę tani nie są, ale czysto zrobione, po pracy posprzątane -Ardes p. Darek znajdziesz w sieci namiary - lub pisz na priw Ci sami budowali u mnie. Tak, jak nazwę Google'owi wystukasz, to Ci sypnie namiarami. Autoryzowany przez Xellę. I... ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI ZAMIERZEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edysiaj 02.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 witam, szukam uzywanej Erbetki, może komus zostałą po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 03.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ktoś mówił mi o firmie robiącej więźby prefabrykowane w okolicach Tuszyna. Nie mogę niczego podobnego namierzyć w sieci. Wiecie może, czy taka firma funkcjonuje gdzieś w Łódzkim Wschodnim, albo ogólnie, bliżej niż w Wieluniu? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 03.01.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 sylwester jadąc po trasie "nr 1" z Katowic do Lodzi po prawej stronie widać gotowe więźby prefabrykowane... ale czy oni tobią na większą skale to nie wiem... musiałbys się tam przejechać. Dokładnie jest to naprzeciwko jakiegos zajazdu na takim łuku za tuszynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 04.01.2012 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 sylwester jadąc po trasie "nr 1" z Katowic do Lodzi po prawej stronie widać gotowe więźby prefabrykowane... ale czy oni tobią na większą skale to nie wiem... musiałbys się tam przejechać. Dokładnie jest to naprzeciwko jakiegos zajazdu na takim łuku za tuszynem Dziękuję, już mam (zresztą dzięki FM) - firma jest z Łodzi i dlatego nie mogłem namierzyć; tylko zakład produkcyjny jest w Tuszynie (WPW Inwest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 04.01.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 WPW Inwest to opcja warta rozważenia. Siedziba jest w Łodzi na Kilińskiego 177. Firma jest solidna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 04.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki za pomoc Wrzuciłem kominy... a co będzie się zobaczy Kajka dzwoniłem do US, ale tam dostałem tylko jakis numer na infolinie gdzie niby wszystko wiedzą... niestety niewiedzą wiele... powiedzieli to samo co w US... niech pan wpisze, a najwyżej dostanie pan wezwanie zeby dokonać korekty... a juz nie wspomnę o tym że tydzien sie nie można tam było dodzwonić. . jest na forum dyskusja o Vacie i chyba Belladonna doradza, niestety często jest to kwestia interpretacji (lub opisania) czemu dokładnie ma służyć zakupiony towar. Ja dzownilam do US w Pabianicach i miła Pani na wszystkie moje zapytania doddawać czy nie odpowiedziala, na dodatek twierdząco! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 04.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jest na forum dyskusja o Vacie i chyba Belladonna doradza, niestety często jest to kwestia interpretacji (lub opisania) czemu dokładnie ma służyć zakupiony towar. Ja dzownilam do US w Pabianicach i miła Pani na wszystkie moje zapytania doddawać czy nie odpowiedziala, na dodatek twierdząco! Powodzenia O to następnym razem chyba zadzwonię do Pabianic Wszystkie papiery złożyłem 30.12 udało sie w tamtym roku. Orientujecie się może jak to jest z wyborem kotła... jeśli mam w projekcie piec z podajnikiem a chciałbym kupić piec bez podajnika z nadmuchem i sterownikiem to nie będzie problemów? I odrazu może znacie jakies dobre kotły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empus 04.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam w nowym roku Szukam ekipy do położenia parkietu na gotowo. Jeśli ktoś zna jakąś przyzwoitą ekipę proszę o podanie namiarów do nich. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta,Mariusz 06.01.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam forumowiczów, Pogoda sprzyja budującym w tym roku, więc prężnie idziemy w górę Jak tak dalej pójdzie to w styczniu zrobią nam dach i zamkniemy stan surowy Dlatego też zaczynamy szukać dalszych wykonawców. 1) Jakie tynki stosowaliście? Gipsowe czy tradycyjne? Maszynowo czy ręcznie? Może ktoś podrzuci namiar na dobrego fachowca:) Budowa w Aleksandrowie Ł. 2) Korzystając z końca roku i promocji chcemy zakupić okna pcv. Macie jakieś opinie? Skłaniamy się na Oknoplast. Pozdrawiam[/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 06.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 1) Jakie tynki stosowaliście? Gipsowe czy tradycyjne? Maszynowo czy ręcznie? Może ktoś podrzuci namiar na dobrego fachowca:) Budowa w Aleksandrowie Ł. 2) Korzystając z końca roku i promocji chcemy zakupić okna pcv. Macie jakieś opinie? Skłaniamy się na Oknoplast. Pozdrawiam[/ Podam Wam na PW namiary na człowieka, który przysłał nam do Aleksa jedną ze swoich ekip (zdaje się, że Górali z Limanowej ). Tynki są gipsowe, maszynowe - póki co wyglądają prze-elegancko (choć z oceną trzeba poczekać, aż całkowicie wyschną). Okna braliśmy u Jezierskiego - o dziwo, dało się wynegocjować fajną cenę (szczególnie za mordercze w tej kwestii, przesuwne wrota HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 06.01.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam wszystkich w Nowym Roku. Poszukuje porządnej i rozsadnej cenowo hurtowni instalacyjnej CO i CWU oraz elektoinstalacyjnej w okolicach Łodzi , Zgierza lub Aleksandrowa Łódzkiego. Solidnej Firmy od tynków wewnetrznych jak i zewnętrznych jaki od wykończenia wnętrz. Z góry dziekuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 09.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 witam. powiedzcie mi czy ktoś z Was miał robiony montaż okien przez firmę MRÓZ z Łodzi. Okna firmy Hekaplast. Czy jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 09.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 witam. powiedzcie mi czy ktoś z Was miał robiony montaż okien przez firmę MRÓZ z Łodzi. Okna firmy Hekaplast. Czy jesteście zadowoleni? Ja mam w mieszkaniu okna kupowane w tej firmie 5 lat temu i do tej pory bez zastrzeżeń.Wszystko działa jak nowe, montaż zgodnie z umową, czysto i sprawnie. Do domu zamówione w innej firmie nie dlatego,że coś z MROZEM nie tak,ale z zupełnie innych powodów.Z pewnością brałabym tą firmę pod uwagę, gdyby nie aktualne ''okoliczności przyrody'', które przemawiają za innym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi_ 09.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Podam Wam na PW namiary na człowieka, który przysłał nam do Aleksa jedną ze swoich ekip (zdaje się, że Górali z Limanowej ). Tynki są gipsowe, maszynowe - póki co wyglądają prze-elegancko (choć z oceną trzeba poczekać, aż całkowicie wyschną). Okna braliśmy u Jezierskiego - o dziwo, dało się wynegocjować fajną cenę (szczególnie za mordercze w tej kwestii, przesuwne wrota HS Dobry wieczór, my planujemy tynki cementowo wapienne. byłabym wdzięczna za kontakt na ekipę pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 10.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dobry wieczór, my planujemy tynki cementowo wapienne. byłabym wdzięczna za kontakt na ekipę pozdr! jeśli mogę też poproszę jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
METALLEK 10.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Podam Wam na PW namiary na człowieka, który przysłał nam do Aleksa jedną ze swoich ekip (zdaje się, że Górali z Limanowej ). Tynki są gipsowe, maszynowe - póki co wyglądają prze-elegancko (choć z oceną trzeba poczekać, aż całkowicie wyschną). Czy również mogę prosić o te namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca365 10.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 witam szukam sprawdzonej ekipy do położenia tynków wapienno cementowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anuleek 10.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam co prawda troche czasu minęło od budowy, ale mam jeszcze numer tel do kafelkarza, który u nas robił ale polecałam go juz wcześniej, odwiedzając forum widze ze inni uzytkownicy też go polecają to podaje numer tel.66733160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 10.01.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Cześć wszystkim! Potrzebuję kogoś od OZC i projektu podłogówki - dysponuje ktoś namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts