farfadet 21.08.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Chce ktoś styropian Austrotherm Fasada 15 cm? Mam 14 pełnych zafoliowanych oryginalnie paczek (czyli jakieś 4 m3 z hakiem). Odstąpię za 600 zł.Nieaktualne już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 21.08.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bry,gdzie w Łodzi/ okolicach zamawia się dobre i tanie lustra pod wymiar? Ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka80 22.08.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Czy ktos z was mial do czynienia z firma Eurokominki w Łodzi na ul. Legionow 86?Jezeli tak to poprosze o opinie i cos jeszcze....macie jakies tele do panów ktorzy tam pracuja-konkretnie chodzi mi o osoby ktore tam montuja kominki.Tele prywatne.Do siedziby firmy mam. Z gory dziekuje.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 22.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Bry, gdzie w Łodzi/ okolicach zamawia się dobre i tanie lustra pod wymiar? Ktokolwiek wie? A jakie konkretnie lustra ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 23.08.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A miał ktoś do czynienia z firmą Dekorex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.08.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Bry, gdzie w Łodzi/ okolicach zamawia się dobre i tanie lustra pod wymiar? Ktokolwiek wie? Ja robiłem swoje w firmie MS - Mańkowski Sławomir ; Łódź, ul. Wawelska 7 Lustra 3 i 4 mm grubości ( to grubsze to na połowę ściany w łazience - pomysł żony ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Chyba taki to już lajf, jak mawia młodzież U moich rodziców (parter, ok. 140 użytkowej, dwa obiegi, jakieś 60 m2 podłogówki, 2 łazienki, jakiś standard typu Vaillant eco tec 246/3-5) w 2011 wycena była na 33,5 kzł, wyszło nieco więcej. Do tego kominek z płaszczem wodnym - plus 9 kzł... Aż się boję o swoją wycenę w tym roku. A z innych fobii - boję się zamówić okna. Mam wyceny dobrych okien drewnianych (co prawda z krótką gwarancją na powłokę) i dobrych PCV (np. Schueco CT70 cava plus fajny Winkhaus) w znanych i lubianych firmach i obie zmierzają w stronę 29-31 tysi. Zejście do Veki Perfectline plus Winkhaus w tajemniczych firmach, o których forum raczej milczy to już 20 - 24 tysiące. No kurde, dziesięciu, ani nawet sześciu patoli nie ustrzelę na jarmarku z wiatrówki... Ale jak tu się nie bać? Okna PVC profil VEKA na Zgierskiej 73 bezpośrednio u producenta - firma ULIBAU Okna drewniane - Maratońska 162 bezpośrednio u producenta - firma ARIES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.08.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gorąco polecam Panią Architekt Monikę Bachmańską tel: 514 492 299 z Łodzi. Świetny design. Pozdrawiam kolejny projekt skończony - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.08.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ludzie ludzie, potrzebuję pomocy!1. Ile zamówić metrów drewna na dogrzewanie w sezonie jesienno-zimowym (palenie wieczorne i weekendowe) - podzielcie się swoimi doświadczeniami...2. Ile płaciliście za zrobienie certyfikatu energetycznego do odbioru budynku?Plizzzz o odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A jakie konkretnie lustra ? pozdrawiam, majki No takie, które mogę sobie przykleć do ściany w łazience. Duże, ale bez przesady No i jeszcze jedno: poszukuję sprawdzonego dostawcy internetu (chyba radiowego) na płd Łodzi. Marcin ty ponoć na moim polu w piłkę grałeś- internet był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 23.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 No i jeszcze jedno: poszukuję sprawdzonego dostawcy internetu (chyba radiowego) na płd Łodzi. Marcin ty ponoć na moim polu w piłkę grałeś- internet był ? Na Rudzie w okolicy Stawów Stefańskiego korzystam z internetu radiowego z FORWEB ŁAGIEWNICKA 54/56 Tel : (42) 235-10-00. Działa całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 24.08.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do tynków... ale gipsowych.Znalazłem kilku polecanych ale z tego co widziałem robili głównie C-W. Próbował ktoś z Was może samemu kłaść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 24.08.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ludzie ludzie, potrzebuję pomocy! 1. Ile zamówić metrów drewna na dogrzewanie w sezonie jesienno-zimowym (palenie wieczorne i weekendowe) - podzielcie się swoimi doświadczeniami... 2. Ile płaciliście za zrobienie certyfikatu energetycznego do odbioru budynku? Plizzzz o odpowiedzi! Heejo, Za certyfikat płaciłam 5 setek (ale w tym był też "koszt inny") A o drewnie na "kominkowym dziale" szukałaś? (Może tam warto zapytać. Ale pewnie będą chcieli wiedzieć, jakie drewno Cię interesuje, jaką powierzchnię chcesz dogrzewać, jakie palenisko masz....) Z 10 mp, moim zdaniem, trzeba chyba kupić (najlepiej ze ścinki zimowej) i różnego. No i suche musi być, tzn. ze 2 lata sezonowane. Może brykietu też kup. Pozdrawiam wszystkich... "starych" i "nowych"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adammpl 24.08.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 witam, czy moze ktos moze polecic firme zajmujaca sie Rekuperacja z lodzi ? skorzystam z okazji gdyz mam Stemple budowlane do sprzedania w ksawerowie, jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o mailamam 150 szt do 3m thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krajek5 24.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ludzie ludzie, potrzebuję pomocy! 1. Ile zamówić metrów drewna na dogrzewanie w sezonie jesienno-zimowym (palenie wieczorne i weekendowe) - podzielcie się swoimi doświadczeniami... 2. Ile płaciliście za zrobienie certyfikatu energetycznego do odbioru budynku? Plizzzz o odpowiedzi! Ja zapłaciłem 320 zł panu z koluszek polecił mi go kominiarz- pan Rusek, polecany na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ludzie ludzie, potrzebuję pomocy! 1. Ile zamówić metrów drewna na dogrzewanie w sezonie jesienno-zimowym (palenie wieczorne i weekendowe) - podzielcie się swoimi doświadczeniami... 2. Ile płaciliście za zrobienie certyfikatu energetycznego do odbioru budynku? Plizzzz o odpowiedzi! 1. Zależy jak często będziesz palić ... W moim przypadku to 2 sezony temu jakieś 5m3, poprzedni sezon około 2m3 ... 2. 500 zł. Wiem, przepłaciłem pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 No takie, które mogę sobie przykleć do ściany w łazience. Duże, ale bez przesady No i jeszcze jedno: poszukuję sprawdzonego dostawcy internetu (chyba radiowego) na płd Łodzi. Marcin ty ponoć na moim polu w piłkę grałeś- internet był ? Namiary lecą na PW. Mamy od tego szklarza zarówno lustra w łazienkach klejone między płytkami, jak i szybę w kuchni na ścianie. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 25.08.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Teraz ja spytam : poszukuję kogoś kto robił u siebie automatyczne podlewanie ogrodu, ewentualnie może polecić osobę/firmę zajmującą się tym. Dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 26.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Kochani dzięki za odpowiedzi. Drewna zamówię w takim razie gdzieś ze 3 m3 (mam jeszcze z 1,5 m3 drewna z budowy). A za świadectwo energetyczne do odbioru technicznego zapłacę ... 50 zł. Namiar mam z allegro, sprawdziłam, że jest na liście audytorów energetycznych. Powiedział, że z dojazdem do klienta bierze 300 zł. Faktem jest, że kilka godzin spędziłam wypełniając ankietę z pytaniami o piece, zasobniki i inne pierdoły, robiąc zdjęcia i takie tam. Klientów zadowolonych ma, spotkaliśmy się osobiście więc wątpliwości nie mam.Pozdrawiam - Z-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy do tynków... ale gipsowych. Znalazłem kilku polecanych ale z tego co widziałem robili głównie C-W. Próbował ktoś z Was może samemu kłaść ? Ja miałam dwie forumowe ekipy. Dzień i noc. Zdecydowanie polecam ekipę pana Rolnika! A pana Ruska kominiarza też polecam. Niedrogi i bardzo mało kłopotliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts