qlesh 27.08.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja ponawiam pytanko o firmę/człowieka od balustrad metalowych na balkony - ma ktos i sobie chwali takowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 27.08.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja też będę wdzięczna za jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 27.08.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja miałam dwie forumowe ekipy. Dzień i noc. Zdecydowanie polecam ekipę pana Rolnika! A pana Ruska kominiarza też polecam. Niedrogi i bardzo mało kłopotliwy! dzięki za odp. olgusieniunieczka możesz podać namiary na PW ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hardkravtzung 31.08.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ratunku !!! Przyszedł taki czas, że potrzebuję kogoś od ociepleń zewnętrznych + tynki (potem także wełna na poddaszu + kg) W założeniu będzie wełna, więc ideałem byłaby ekipa, która się w tym specjalizuje. jak ktoś miał jakąś sprawdzoną (i w rozsądnej cenie ) ekipę od dociepleń to będę niezmiernie wdzięczny. Mogą być nawet te robiące w styropianie - o ile robiły rzeczywiście dokładnie i sprawnie. Jestem nieco zdesperowany po ostatnich moich wykonawcach, których sam sobie znalazłem bez polecenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 31.08.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 I ja się podpinam pod pytanie o polecenie ekipy do ocieplenia - mam swoich, ale są w najbliższym czasie zarobienia, a chcielibyśmy zacząć ASAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.09.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 I ja się podpinam pod pytanie o polecenie ekipy do ocieplenia - mam swoich, ale są w najbliższym czasie zarobienia, a chcielibyśmy zacząć ASAP Niezmiennie polecam ekipę ode mnie od ociepleń. Robili kompleksowo całe ocieplenie zewętrzne + tynk si-si, podbitki, drenaże, parapety zew i jakieś drobniejsze prace. Dokładnie, dobrze, szybko, starannie - cenowo przystępnie. Tel : 669 429 711 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.09.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Zapytam tym razem jeszcze o namiary na jakąś ekipę od reku - sprawdzoną. Mam cos do poprawienia, a stary kontkat nie odzywa się No i kiedys pytałem o ekipę do automatycznego podlewania - ktoś, coś ... ? dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 03.09.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Szukam małej koparki do zakopania GGWC w Ksawerowie. Info na priv. Dziękuję z góry za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 04.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 I co z tymi balustradami? Też bym chciała namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.09.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 I co z tymi balustradami? Też bym chciała namiary... ?????????????????????????? http://manu.dogomania.pl/emot/prosze_bardzo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 09.09.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ?????????????????????????? http://manu.dogomania.pl/emot/prosze_bardzo.gif To i ja poproszę o namiary na balustrady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1monika666 09.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 witam, czy moze ktos moze polecic firme zajmujaca sie Rekuperacja z lodzi ? skorzystam z okazji gdyz mam Stemple budowlane do sprzedania w ksawerowie, jesli ktos bylby zainteresowany to prosze o maila mam 150 szt do 3m thx Korzystałam z dobrej firmy - fachowca do rekuperacji. Ja jestem b. zadowolona , dodatkowo namówił mnie na pompę ciepła do ciepłej wody i nie żałuje tanio i oszczędnie. podaję kontakt: 668503325 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.09.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam. Powiedzcie mi czy zna ktoś firmę instalacyjną ciepły dom, której właścicielem jest Sławomir Jóźwik - zajmuje się hydrauliką (gość chyba jest z koluszek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 11.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zaglądam, bo te balustrady wciąż aktualne. (Widać, nie mata balkonów ) jaremy, nie znam tej firmy, i nigdy nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 11.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Szanowna Grupo zapewne wiecie gdzie mogę kupić kratkę wentylacyjną z żaluzją co wypuszcza powietrze z okapu kuchennego (wewnątrz domu ) na zewnątrz domu. Ale nie białą ani brązową (chetnie np stalową (aluminium...?) coś wpodobnym stylu będę też potrzebowała jako czerpnię do kominka. pomożecie? Majki wydaje mi się, że kiedys u Ciebie widziałam coś ciekawego ale teraz nie mogę znaleźć tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 11.09.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ja wciąż czekam na ten kontakt do balustrad, jakby jednak ktoś miał......... Jaremy ja tej firmy nie znam, ale jak chcesz hydraulika to mogę Ci polecić bardzo dobrego i taniego jednoczesnie. Namiar z forum zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 11.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No chyba rzeczywiście nikt nie ma balkonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.09.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ja wciąż czekam na ten kontakt do balustrad, jakby jednak ktoś miał......... Jaremy ja tej firmy nie znam, ale jak chcesz hydraulika to mogę Ci polecić bardzo dobrego i taniego jednoczesnie. Namiar z forum zreszta. jak możesz to podrzuć namiary, bo ten co napisałem to na chwile obecną puścil mi taką cenę że uklęknołęm. fakt że gość kumaty jak z nim pogadałem, ale cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.09.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Szanowna Grupo zapewne wiecie gdzie mogę kupić kratkę wentylacyjną z żaluzją co wypuszcza powietrze z okapu kuchennego (wewnątrz domu ) na zewnątrz domu. Ale nie białą ani brązową (chetnie np stalową (aluminium...?) coś wpodobnym stylu będę też potrzebowała jako czerpnię do kominka. pomożecie? Majki wydaje mi się, że kiedys u Ciebie widziałam coś ciekawego ale teraz nie mogę znaleźć tego zdjęcia Tak, dobrze kojarzysz Mam takie dwie kratki z boku kominka u góry - wylot ciepłego powietrza. I ... nigdy jeszcze nie użyłem żaluzji ... Obecnie uważam, że żaluzja nie jest potrzebna. Jeśli zamkniesz, to przecież ciepłe powietrze się będzie zbierać w obudowie i przegrzewać wkład i cały kominek. Dlatego teraz nie kupiłbym kratek z żaluzjami, tylko zwykłe - taka mam od frontu kominka na wylocie i na spodzie 2 sztuki jako "zaciąg" powietrza "obiegowego" wokół wkładu. Kratki kupowane w sklepie z kominkami na Stalowej 1 w Łodzi, bodajże firma Panek. Poza tym zastosowanie do tego co piszesz, moim zdaniem będzie nietrafione. Te akuraty kratki, nawet jak zamkne żaluzję, sa raczej "przymknięte" więc ich szczelność jest umowna ... Okap raczej podłączałbym przez albo reku, albo poprzez osobny wyciąg, a nie przez kratkę ... gdzie ? W ścianie ? I jak gotujesz to otwierasz żaluzję, a jak kończysz to zamykasz ? Po ilu razach zapomnisz zamknąć ? Ale może nie zrozumiałem umiejscowienia kratki ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.09.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja wiem o co kaman (bo sama będę tak mieć) - kanał od okapu wyprowadzony przez ścianę, zakończony wyrzutnią z kratką Kajka - powinno coś wyskoczyć jak wpiszesz wyrzutnia ścienna, ale konkretnie gdzie w naszych okolicach toto można dostać, to się jeszcze nie orientowałam (liczę na mojego instalatora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts