Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie.

Wykonawca od ogrodzenia mnie olewa z gracją jesiennego deszczu.

Poratujcie, może jakaś ekipa będzie miała tydzień wolnego i zgodzi się wskoczyć do Aleksandrowa, na mini robótkę, 25 m płotu z betonowej imitacji klinkieru i stalowych przęseł.

Z góry dzięki za namiary.

Pozdrawiam!

s.

Mnie tez potrzebna ekipa. Moj wykonawca po raz kolejny nie dotrzymuje slowa i nie konczy robot w ustalonym terminie, dlatego rezygnuje z dalszych jego uslug. Poprosze namiary na ekipe która ma jakis wolny tydzien w najlizszym czasie - trzeba wymurowac scianki działowe.

(...) namiar na tego Pana: 503193123 p. Kubiak (...)

tel nadal aktualny.

Ja też polecam tego Pana. Rozmawialiśmy konkretnie, bez owijania w bawełnę. Najtańsza oferta na rynku. Zamówiliśmy całe schody drewniane. wysokość ze stropem 3,3 m. Pomieszczenie 2,3 m x 3,5 m. Schody zawijają się po ścianie, bo mamy małe pomieszczenie. Wycena 11000zł z balustradą i montażem.

Witam

Poszukuję namiarów na jakieś dobre ekipy od ocieplania zewnętrznego i wewnętrznego (poddasze). Jeżeli możecie polecić jakieś ekipy będę wdzięczy :)

Przeczytaj mój post wyżej, ekipa któa robiła u nas ocieplenie poddasza, ma wolne moce przerobowe. Jeś świetna, jak chcesz podam namiary na PW.

pozdrawiam, majki

Informacyjnie : "moja" super ekipa od wykończeniówki ma nagłą "dziurę" w pracach i dysponuje około 2 miesiącami od mniej więcej października, także jak ktoś chętny do różnego rodzaju prac w domu to podam namiary :)

pozdrawiam, majki

Majki, a powiedz mi czy oni też bawią się w tynki gipsowe??

Majki, a powiedz mi czy oni też bawią się w tynki gipsowe??

Nie mam pojęcia, gładzie robią na pewno, bo u mnie robili, ale tynki ... :rolleyes:

Jedynie domyślam się, że nie, ale mogę o czyms nie wiedzieć ;)

Jak chcesz podam Ci tel do nich i popytasz ...

pozdrawiam, majki

Nie mam pojęcia, gładzie robią na pewno, bo u mnie robili, ale tynki ... :rolleyes:

Jedynie domyślam się, że nie, ale mogę o czyms nie wiedzieć ;)

Jak chcesz podam Ci tel do nich i popytasz ...

pozdrawiam, majki

Jeśli można, ja też poproszę o kontakt. Przyda mi się bardzo wycena działówek z GK i jednoczesnego ocieplenia poddasza wraz z zabudową.

Dzięki, pozdrawiam.

Przeczytaj mój post wyżej, ekipa któa robiła u nas ocieplenie poddasza, ma wolne moce przerobowe. Jeś świetna, jak chcesz podam namiary na PW.

pozdrawiam, majki

Jeśli mówimy o Tech-Rem-Bud to radzę się zastanowić, bo różnica między wstępną wyceną wykonania poddasza, a jeszcze nie końcową wyniosła ponad 7 tys. zł...

Jeśli mówimy o Tech-Rem-Bud to radzę się zastanowić, bo różnica między wstępną wyceną wykonania poddasza, a jeszcze nie końcową wyniosła ponad 7 tys. zł...

Nie mówimy o tej firmie :)

Choć i do tej, ja akurat nie miałem żadnych problemów i nadal polecam.

U nas wycena i kwota końcowa były zgodne co do złotówki.

pozdrawiam, majki