bajanadjembe 18.09.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Widać, nie każdy trzyma fason. A szkoda.Muszę zadzwonić "do okien". Ciekawe jak będzie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 18.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ktos kiedys pytal o ekipe na balkony balustrady itp ja moge z czystym sumieniem polecic firme skot-metal z lodzi szybko solidnie terminowo same zalety . moze cena nie najtansza ale pan pomierzyl i o dziwo wyszło 5m mniej balustrady niz innym hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 19.09.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witajcie. Wykonawca od ogrodzenia mnie olewa z gracją jesiennego deszczu. Poratujcie, może jakaś ekipa będzie miała tydzień wolnego i zgodzi się wskoczyć do Aleksandrowa, na mini robótkę, 25 m płotu z betonowej imitacji klinkieru i stalowych przęseł. Z góry dzięki za namiary. Pozdrawiam!s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino79 19.09.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mnie tez potrzebna ekipa. Moj wykonawca po raz kolejny nie dotrzymuje slowa i nie konczy robot w ustalonym terminie, dlatego rezygnuje z dalszych jego uslug. Poprosze namiary na ekipe która ma jakis wolny tydzien w najlizszym czasie - trzeba wymurowac scianki działowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyzina 19.09.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (...) namiar na tego Pana: 503193123 p. Kubiak (...) tel nadal aktualny. Ja też polecam tego Pana. Rozmawialiśmy konkretnie, bez owijania w bawełnę. Najtańsza oferta na rynku. Zamówiliśmy całe schody drewniane. wysokość ze stropem 3,3 m. Pomieszczenie 2,3 m x 3,5 m. Schody zawijają się po ścianie, bo mamy małe pomieszczenie. Wycena 11000zł z balustradą i montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 19.09.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Anetka, dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.09.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Informacyjnie : "moja" super ekipa od wykończeniówki ma nagłą "dziurę" w pracach i dysponuje około 2 miesiącami od mniej więcej października, także jak ktoś chętny do różnego rodzaju prac w domu to podam namiary pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsad 21.09.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam Poszukuję namiarów na jakieś dobre ekipy od ocieplania zewnętrznego i wewnętrznego (poddasze). Jeżeli możecie polecić jakieś ekipy będę wdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Witam Poszukuję namiarów na jakieś dobre ekipy od ocieplania zewnętrznego i wewnętrznego (poddasze). Jeżeli możecie polecić jakieś ekipy będę wdzięczy Przeczytaj mój post wyżej, ekipa któa robiła u nas ocieplenie poddasza, ma wolne moce przerobowe. Jeś świetna, jak chcesz podam namiary na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 21.09.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ma ktos z Was drzwi firmy Delta, PTZ lub Gerda? co sądzicie o tych markach? I gdzie w Łodzi są dobre salony z drzwiami (chodzi o drzwi metalowe) narazie znalazlem na ul. wydawniczej. Jakby ktoś miał jakies ciekawe namiary to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 21.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Informacyjnie : "moja" super ekipa od wykończeniówki ma nagłą "dziurę" w pracach i dysponuje około 2 miesiącami od mniej więcej października, także jak ktoś chętny do różnego rodzaju prac w domu to podam namiary pozdrawiam, majki Majki, a powiedz mi czy oni też bawią się w tynki gipsowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.09.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Majki, a powiedz mi czy oni też bawią się w tynki gipsowe?? Nie mam pojęcia, gładzie robią na pewno, bo u mnie robili, ale tynki ... Jedynie domyślam się, że nie, ale mogę o czyms nie wiedzieć Jak chcesz podam Ci tel do nich i popytasz ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robsad 21.09.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Przeczytaj mój post wyżej, ekipa któa robiła u nas ocieplenie poddasza, ma wolne moce przerobowe. Jeś świetna, jak chcesz podam namiary na PW. pozdrawiam, majki Jak możesz to prześlij kontakt na PW pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 21.09.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Nie mam pojęcia, gładzie robią na pewno, bo u mnie robili, ale tynki ... Jedynie domyślam się, że nie, ale mogę o czyms nie wiedzieć Jak chcesz podam Ci tel do nich i popytasz ... pozdrawiam, majki Jeśli można, ja też poproszę o kontakt. Przyda mi się bardzo wycena działówek z GK i jednoczesnego ocieplenia poddasza wraz z zabudową. Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 robsad, sylwester7 -> PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 21.09.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Przeczytaj mój post wyżej, ekipa któa robiła u nas ocieplenie poddasza, ma wolne moce przerobowe. Jeś świetna, jak chcesz podam namiary na PW. pozdrawiam, majki Jeśli mówimy o Tech-Rem-Bud to radzę się zastanowić, bo różnica między wstępną wyceną wykonania poddasza, a jeszcze nie końcową wyniosła ponad 7 tys. zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 21.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Pnowie i Panie powiedzcie u kogo w ksawerowie hydraulikę robił Romek PasikowskiDajcie namiary na jakąś hurtownie hydrauliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.09.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Jeśli mówimy o Tech-Rem-Bud to radzę się zastanowić, bo różnica między wstępną wyceną wykonania poddasza, a jeszcze nie końcową wyniosła ponad 7 tys. zł... Nie mówimy o tej firmie Choć i do tej, ja akurat nie miałem żadnych problemów i nadal polecam. U nas wycena i kwota końcowa były zgodne co do złotówki. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 23.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 robsad, sylwester7 -> PW pozdrawiam, majki Puść też do mnie. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.09.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Puść też do mnie. dzięki. Poszło pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts