jaremy 24.09.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ponawiam swoje pytanie. Czy moglibyście polecić jakąś hurtownie z art. hydraulicznymi (tylko w rozsądnych cenach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 24.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 http://manu.dogomania.pl/emot/thankyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 24.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ponawiam swoje pytanie. Czy moglibyście polecić jakąś hurtownie z art. hydraulicznymi (tylko w rozsądnych cenach) "Mój" hydraulik jupował tu : http://www.terwo.com.pl/ "Strona główna" tej firmy, to nadużycie ale jest namiar pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 25.09.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ponawiam swoje pytanie. Czy moglibyście polecić jakąś hurtownie z art. hydraulicznymi (tylko w rozsądnych cenach) spróbuj tu: HYDRO-MET.NET w grotnikach http://allegro.pl/my_page.php?uid=5625718 ceny dość dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 27.09.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Hejka,Zostało nam trochę tynku mineralnego w kolorze takim delikatnie żółtym. Może ktoś będzie miał ochotę?Typ koloru KNAUF C3034 PG II, 8 worków.Sprzedamy całość za 600 zł Data produkcji 1 m-c temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 27.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja juz odradzałam, to teraz polecę a co tam nalezy się niektórym, namiary z forum z wcześniejszych stron, nadal godni polecenia: tynki wew. cem-wap - panowie spod Konina, ale robią na naszym terenie i to tanio i dobrze tel. 693 - 181 - 025 robia też wylewki, tyle, że akurat dla nas nie mieli terminu, który by nas satysfakcjonował. tynki równiutkie, mimo, że bez wygładzania. Tanio. wylewki - super równo, dobre rady, tanio - firma pana dariusza kotyni 607-378-288 elektryk (tu była wcześniej negatywna opinia, ale my nie mamy zastrzeżen, szybko, terminowo, dobre rady, tanio za punkt, tyle, że tych punktów sporo było..... nie słuchajcie początkowej ceny, u nas miało być 8 - 12 tys, wyszło ostatecznie 17 tys. Fakt, tyle było punktów, ale początkowa orientacyjna wycena na tzw oko ni przypiął ni wypiął..... - p. andrzej zapart 506 - 422 - 864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 27.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No i pytanko - gdzie kupowaliście parapety kamienne ?? Nam polecono hurtownię na wydawniczej, to na razie jedyny namiar. Ktoś jeszcze coą lub kogoś poleci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.09.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No i pytanko - gdzie kupowaliście parapety kamienne ?? Nam polecono hurtownię na wydawniczej, to na razie jedyny namiar. Ktoś jeszcze coą lub kogoś poleci ?? Kamienne, to masz na myśli marmur, granit ... ? Jeśli tak, to Labradoryt na Rokicińskiej. Nic innego. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 30.09.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Rodzice poszukują wykonawcy bramy przesuwnej, bo ten umówiony był uprzejmy się nie zjawić. Fundament wylany, podmurówka gotowa i klops. A teren otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.09.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Rodzice poszukują wykonawcy bramy przesuwnej, bo ten umówiony był uprzejmy się nie zjawić. Fundament wylany, podmurówka gotowa i klops. A teren otwarty... Jeśli chcesz, mogę podać namiary na mojego "kultowego" ślusarza pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 01.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Jeśli chcesz, mogę podać namiary na mojego "kultowego" ślusarza pozdrawiam, majki Bardzo chcę! A balustradę na balkonie też zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 01.10.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Bardzo chcę! A balustradę na balkonie też zrobi? Powinien dać radę Puściłem na PW. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 03.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam. Pilnie poszukuję Fachowców od ogrodzeń z klinkieru. Będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Słuchajcie, potrzebuję "nieczepliwego" instalatora wod-kan z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 03.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No i pytanko - gdzie kupowaliście parapety kamienne ?? Nam polecono hurtownię na wydawniczej, to na razie jedyny namiar. Ktoś jeszcze coą lub kogoś poleci ?? spróbuj też w Marwenie w Andrespolu (jeżeli chodzi o nasz kamień- byli najtańsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 05.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wytrzymywaliśmy długo, ale mamy już naprawdę dość... Od prawie roku (czyli od chwili kiedy dekarze kryli nam dach) walczymy z cieknącym kominem. Najpierw dekarz powiedział nam, że klinkier to jest gówno i jak wykończymy komin klinkierem to nie da gwaracji na dach. No więc zrobiliśmy do końca z pustaków, na wierzchu czapka betonowa, komin obłożony wełną i zaciągnięty klejem na siatce. Zgodnie z jego zaleceniami. Dach został położony (Brass), obróbki komina wykonane z blachy i .... cieknie... Dekarz zwalił winę na to, że komin jest nieotynkowany i dlatego przesiąka po wełnie. Otynkowaliśmy ten komin żywicznym tynkiem i dalej leci. Po licznych interwencjach, polewaniu wodą, sprawdzaniu czy ABY NA PEWNO LECI (bo przecież jest jeszcze opcja, że mamy obydwoje z mężem schizofrenię i widzimy coś czego nie ma), papraniu silikonem i uszczelniaczem dekarskim (bez efektu) dekarze przyjechali wymienić obróbkę. Nic to nie pomogło... dalej leci... Wczoraj usłyszeliśmy, że tynk został źle położony, że są dziurki i to na pewno tamtędy się sączy woda. Ja już jestem u kresu wytrzymałości, a mąż na granicy zawału. Ekipa od poddasza zaraz nam zwieje, bo ma inne roboty, a my zostaniemy na zimę z cieknącym kominem i dziurą bez wełny i karton-gipsu, a niestety musimy się tam najpóźniej za miesiąc wprowadzić. Jeśli macie jakiś pomysł co zrobić albo znacie jakiegoś dekarza, który poza braniem ciężkiej kasy potrafi swoją robotę wykonać dobrze to bardzo poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Wytrzymywaliśmy długo, ale mamy już naprawdę dość... Od prawie roku (czyli od chwili kiedy dekarze kryli nam dach) walczymy z cieknącym kominem. Najpierw dekarz powiedział nam, że klinkier to jest gówno i jak wykończymy komin klinkierem to nie da gwaracji na dach. No więc zrobiliśmy do końca z pustaków, na wierzchu czapka betonowa, komin obłożony wełną i zaciągnięty klejem na siatce. Zgodnie z jego zaleceniami. Dach został położony (Brass), obróbki komina wykonane z blachy i .... cieknie... Dekarz zwalił winę na to, że komin jest nieotynkowany i dlatego przesiąka po wełnie. Otynkowaliśmy ten komin żywicznym tynkiem i dalej leci. Po licznych interwencjach, polewaniu wodą, sprawdzaniu czy ABY NA PEWNO LECI (bo przecież jest jeszcze opcja, że mamy obydwoje z mężem schizofrenię i widzimy coś czego nie ma), papraniu silikonem i uszczelniaczem dekarskim (bez efektu) dekarze przyjechali wymienić obróbkę. Nic to nie pomogło... dalej leci... Wczoraj usłyszeliśmy, że tynk został źle położony, że są dziurki i to na pewno tamtędy się sączy woda. Ja już jestem u kresu wytrzymałości, a mąż na granicy zawału. Ekipa od poddasza zaraz nam zwieje, bo ma inne roboty, a my zostaniemy na zimę z cieknącym kominem i dziurą bez wełny i karton-gipsu, a niestety musimy się tam najpóźniej za miesiąc wprowadzić. Jeśli macie jakiś pomysł co zrobić albo znacie jakiegoś dekarza, który poza braniem ciężkiej kasy potrafi swoją robotę wykonać dobrze to bardzo poproszę. ... podać namiar ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 08.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam,poszukuję w okolicach Rąbienia/Aleksandrowa/Konstantynowa czarnej ziemi ogrodowej (niektórzy nazywają ją humus, czarnoziem itd.). Potrzebuję około 60m3. Czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego dostawcę ziemi ogrodowej? Słyszałem, że na Zgniłych Błotach ktoś ma dobrą ziemię, ale nie mam namiarów.Na co zwrócić uwagę przy wyborze takiej ziemi? Pozdrawiam,Krzysiek504-932-938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 08.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ... podać namiar ... ? pozdrawiam, majki Jak zawsze niezawodny Poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 10.10.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cieknący komin cieknącym kominem, a przeprowadzić się trzeba. Macie może jakąś sprawdzoną ekipę od przeprowadzek? Musimy przewieźć trochę gratów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts