sailor_man 10.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny.Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 11.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Jeśli chcesz, mogę podać namiary na mojego "kultowego" ślusarza pozdrawiam, majki ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 11.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 dzięki za namiary na kamieniarzy znaleźlismy jeszcze jeden przyzwoity punkt - hurtownia kamienia z usługami - ma-gran na ul. Obywatelksiej 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 11.10.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 dzięki za namiary na kamieniarzy znaleźlismy jeszcze jeden przyzwoity punkt - hurtownia kamienia z usługami - ma-gran na ul. Obywatelksiej 128 ... hmmmm ... ciekawe jaki ma związek firma "ma-gran" : http://www.ma-gran.com.pl/kontakt.html z firmą "magma" http://www.magma.net.pl/pl/kontakt,1,4,7.htm ? Ten sam adres ... Bo z "magmą" mieliśmy "przyjemność" współpracować w kwestii kamienia na kominek. Krótko mówiąc terminowość i fachowość to terminy obce w tej firmie ( przynajmniej wtedy ) ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 11.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 czy komuś zostało może pręta zbrojonego 12 i 10 ,zaczynam zbierać towar na rozpoczęcie budowy,jak coś macie piszcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 12.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ... hmmmm ... ciekawe jaki ma związek firma "ma-gran" : http://www.ma-gran.com.pl/kontakt.html z firmą "magma" http://www.magma.net.pl/pl/kontakt,1,4,7.htm ? Ten sam adres ... Bo z "magmą" mieliśmy "przyjemność" współpracować w kwestii kamienia na kominek. Krótko mówiąc terminowość i fachowość to terminy obce w tej firmie ( przynajmniej wtedy ) ... pozdrawiam, majki Uuuuu nie wiem na razie Pan wydawał się rozsądnie doradzać i ceny były względne ..... zamówilismy parapety granitowe, maja być na pn.... zobaczymy, zdam Wam relację No i po kilku wizytach w Inspiro i sczytaniu forum mamy i projekty łazienek i tel do kafelkarzy, pytanko teraz takie - lista wykonawców polecanych spora, ale ..... władowalismy w płytki sporo kasy, połowa to gresy, bardzo duże formaty (90 x 45) do tego troche mozajki, listwy dekoracyjne - czy ktos kładł takowe i ma kaflarzy, którzy zrobili to dobrze ???? Jesli tak poproszę namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 12.10.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Uuuuu nie wiem na razie Pan wydawał się rozsądnie doradzać i ceny były względne ..... zamówilismy parapety granitowe, maja być na pn.... zobaczymy, zdam Wam relację . Ja mam właśnie parapety granitowe od nich i bardzo chwalę sobie współpracę z p. Jackiem. Wszystko miałam na czas. Gdy zamawiałam mini blaty do ścianki w kuchni to technicznie p. Jacek mi wszystko wytłumaczył i doradził - ja o wielu rzeczach nie pomyślałam (głównie szlifowanie brzegów). Ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 12.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny. Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy? Jestem właśnie po wyborze kostki, postawiliśmy na Libeta (wystawkę mają na Jadzi Andrzejewskiej 7 w Łodzi. Ale kupiliśmy przez Metalbud z Bełchatowa. Dali nam całkiem dobrą cenę na Akropol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja888 15.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 kupię pilnie wełnę mineralną URSA o gr. 5 i 10 cm. może komuś zostało i nie ma co z tym zrobić. najchętniej wełnę firmy URSA.chętnie odkupię. kontakt na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 16.10.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny. Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy? INVESTSTAL w Pabianicach, ul.Torowa 40 (poszukaj w google)- stosują "marże allegro" na kostke pamiętaj, że zakup kostki to dopiero 30-40% kosztów całej inwestycji związanej z "brukowaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 21.10.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 czy komuś zostało po budowie zbrojenia fi-12,fi-10 i fi-6 zwykłej ,chętnie odkupię,najlepiej rejon wsch. łódzki okolice Nowosolnej.wiadomości kierować na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 21.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Gdzie kupowaliście profile do sufitów podwieszanych ?? i jakiej firmy?w jednej hurtowni proponują mi But-Matu ale z tego co kojarze to oni tylko robią blachy na dachy.. o profilach i akcesoriach nie slyszałem... ma ktoś z Was może takowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 22.10.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Gdzie kupowaliście profile do sufitów podwieszanych ?? i jakiej firmy? w jednej hurtowni proponują mi But-Matu ale z tego co kojarze to oni tylko robią blachy na dachy.. o profilach i akcesoriach nie slyszałem... ma ktoś z Was może takowe? Pozdrawiam Mam profile z BUDMATU kupione w POLBUD w Zgierzu, ul.Czarna. Kupiłem tam wszystko do poddasza- dali najlepszą cenę. Profile jak profile niczym szczególnym się nie wyróżniaja. Sufit "wisi" drugi rok i myślę, że jeszcze trochę "powisi"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 22.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Mam profile z BUDMATU kupione w POLBUD w Zgierzu, ul.Czarna. Kupiłem tam wszystko do poddasza- dali najlepszą cenę. Profile jak profile niczym szczególnym się nie wyróżniaja. Sufit "wisi" drugi rok i myślę, że jeszcze trochę "powisi"... Dzięki za odp Pytałem bo gdzies znalazłem niezbyt dobrą opinie o tych profilach .. że krzywe, że źle sie montowało itp. A dostałem dobrą cene na te profile wiec chyba nie ma sensu przepłacać za knaufa,... ktorego i tak cięzko znaleźć na składach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 22.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dzięki za odp Pytałem bo gdzies znalazłem niezbyt dobrą opinie o tych profilach .. że krzywe, że źle sie montowało itp. A dostałem dobrą cene na te profile wiec chyba nie ma sensu przepłacać za knaufa,... ktorego i tak cięzko znaleźć na składach. "krzywe" to pewnie było oko montera a "źle" to się robiło monterowi bo musiał pracować... nie mam dobrego zdania o tzw. "markach"... dzisiaj dla przykładu walczyłem z infolinią (podobno Centrum Serwisowe B......), salonem na Obywatelskiej i działem technicznym pewnego znanego producenta z branzy grzewczej- malutki quiz: (marka na "B") w sprawie przeglądu mojej pc w celu utrzymania 5-cio letniej gwarancji...amatorszczyzna... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 23.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Heejo,kto ma vailanta?Ile płacicie za serwis kotła w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 23.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hurtownia z panelami poszukiwana. Ktoś gdzieś kupował i nie narzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.10.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dzięki za odp Pytałem bo gdzies znalazłem niezbyt dobrą opinie o tych profilach .. że krzywe, że źle sie montowało itp. A dostałem dobrą cene na te profile wiec chyba nie ma sensu przepłacać za knaufa,... ktorego i tak cięzko znaleźć na składach. ... czym różni się BUDMAT od innych? ... ano grubością blachy z której jest zrobiony! weź jeden i drugi do ręki a zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 23.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hurtownia z panelami poszukiwana. Ktoś gdzieś kupował i nie narzeka? sklep na Iuljanowie ul. Al. Róż chyba 10 dobra jakość i profesjonalizm ,co do ceny można się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 23.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 czy komuś zostało bloczków fundamentowych ,wiadomości proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts