Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzięki za namiary na kamieniarzy :) znaleźlismy jeszcze jeden przyzwoity punkt - hurtownia kamienia z usługami - ma-gran na ul. Obywatelksiej 128

... hmmmm ... ciekawe jaki ma związek firma "ma-gran" : http://www.ma-gran.com.pl/kontakt.html z firmą "magma" http://www.magma.net.pl/pl/kontakt,1,4,7.htm ?

Ten sam adres ...

Bo z "magmą" mieliśmy "przyjemność" współpracować w kwestii kamienia na kominek. Krótko mówiąc terminowość i fachowość to terminy obce w tej firmie ( przynajmniej wtedy ) ...

pozdrawiam, majki

... hmmmm ... ciekawe jaki ma związek firma "ma-gran" : http://www.ma-gran.com.pl/kontakt.html z firmą "magma" http://www.magma.net.pl/pl/kontakt,1,4,7.htm ?

Ten sam adres ...

Bo z "magmą" mieliśmy "przyjemność" współpracować w kwestii kamienia na kominek. Krótko mówiąc terminowość i fachowość to terminy obce w tej firmie ( przynajmniej wtedy ) ...

pozdrawiam, majki

Uuuuu nie wiem :( na razie Pan wydawał się rozsądnie doradzać i ceny były względne ..... zamówilismy parapety granitowe, maja być na pn.... zobaczymy, zdam Wam relację :)

No i po kilku wizytach w Inspiro :) i sczytaniu forum mamy i projekty łazienek i tel do kafelkarzy, pytanko teraz takie - lista wykonawców polecanych spora, ale ..... władowalismy w płytki sporo kasy, połowa to gresy, bardzo duże formaty (90 x 45) do tego troche mozajki, listwy dekoracyjne - czy ktos kładł takowe i ma kaflarzy, którzy zrobili to dobrze ???? Jesli tak poproszę namiar.

Uuuuu nie wiem :( na razie Pan wydawał się rozsądnie doradzać i ceny były względne ..... zamówilismy parapety granitowe, maja być na pn.... zobaczymy, zdam Wam relację :) .

Ja mam właśnie parapety granitowe od nich i bardzo chwalę sobie współpracę z p. Jackiem. Wszystko miałam na czas. Gdy zamawiałam mini blaty do ścianki w kuchni to technicznie p. Jacek mi wszystko wytłumaczył i doradził - ja o wielu rzeczach nie pomyślałam (głównie szlifowanie brzegów). Ja polecam.

Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny.

Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy?

Jestem właśnie po wyborze kostki, postawiliśmy na Libeta (wystawkę mają na Jadzi Andrzejewskiej 7 w Łodzi. Ale kupiliśmy przez Metalbud z Bełchatowa. Dali nam całkiem dobrą cenę na Akropol.

Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny.

Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy?

INVESTSTAL w Pabianicach, ul.Torowa 40 (poszukaj w google)- stosują "marże allegro" na kostke

pamiętaj, że zakup kostki to dopiero 30-40% kosztów całej inwestycji związanej z "brukowaniem"

Gdzie kupowaliście profile do sufitów podwieszanych ?? i jakiej firmy?

w jednej hurtowni proponują mi But-Matu ale z tego co kojarze to oni tylko robią blachy na dachy.. o profilach i akcesoriach nie slyszałem... ma ktoś z Was może takowe?

Pozdrawiam

Mam profile z BUDMATU kupione w POLBUD w Zgierzu, ul.Czarna. Kupiłem tam wszystko do poddasza- dali najlepszą cenę. Profile jak profile niczym szczególnym się nie wyróżniaja. Sufit "wisi" drugi rok i myślę, że jeszcze trochę "powisi"...

Mam profile z BUDMATU kupione w POLBUD w Zgierzu, ul.Czarna. Kupiłem tam wszystko do poddasza- dali najlepszą cenę. Profile jak profile niczym szczególnym się nie wyróżniaja. Sufit "wisi" drugi rok i myślę, że jeszcze trochę "powisi"...

Dzięki za odp :)

Pytałem bo gdzies znalazłem niezbyt dobrą opinie o tych profilach .. że krzywe, że źle sie montowało itp.

A dostałem dobrą cene na te profile wiec chyba nie ma sensu przepłacać za knaufa,... ktorego i tak cięzko znaleźć na składach.

Pytałem bo gdzies znalazłem niezbyt dobrą opinie o tych profilach .. że krzywe, że źle sie montowało itp.

A dostałem dobrą cene na te profile wiec chyba nie ma sensu przepłacać za knaufa,... ktorego i tak cięzko znaleźć na składach.

"krzywe" to pewnie było oko montera a "źle" to się robiło monterowi bo musiał pracować...

nie mam dobrego zdania o tzw. "markach"... dzisiaj dla przykładu walczyłem z infolinią (podobno Centrum Serwisowe B......), salonem na Obywatelskiej i działem technicznym pewnego znanego producenta z branzy grzewczej- malutki quiz: (marka na "B") w sprawie przeglądu mojej pc w celu utrzymania 5-cio letniej gwarancji...amatorszczyzna...

pozdrawiam

... czym różni się BUDMAT od innych?

... ano grubością blachy z której jest zrobiony! weź jeden i drugi do ręki a zobaczysz...