Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Net tzn budmat cieńszy ?? Ty gdzie kupowałeś swoje ?? i jakie

BUDMAT jest z bardzo cienkiej blachy, ale da się na tym robić... tylko przy skręcaniu trza uważać żeby pchły nie przekręcić...

ja leciałem własnie na tym, bo "markowe" są duzo droższe, ale róznica w jakości jest zauważalna.

kupowałem na wylocie z łodzi na aleks...jest tam taki skład - ale jak się nazywa nie pamętam...

zresztą ceny są wszędzie podobne...

teraz wsio kupuje w WIK- BUD... bo mam pod nosem..;)

Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny.

Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy?

Podjedź na ul Tuwima w Łodzi - teren Budohurtu. Tam ma swoje biuro handlowe firma REM-BUD z Łowicza. Nie wiem jaką kostkę zamierzasz wybrać, ale mają niezłą ofertę i ceny dużo niższe niż LIBET, POL- BRUK, POZ- BRUK itd. Jakość dobra - u mnie już 2 lata wokół domu leży i nicc się z nią nie dzieje. Dowóz w cenie - co ważne bo niektórzy o tym nie wspominają a później niespodzianka...

Mają tez kilku "swoich" wykonawców". Ich cennik również niższy od wielu tu polecanych ekip. Mam położone ok 500m2 kostki. Pozdr.

Poszukuję dobrego składu z kostką brukową w Łodzi i okolicach. Zależy mi żeby mieli dobrą ekspozycję i przyzwoite ceny.

Czy możecie mi polecić sprawdzone przez siebie składy?

W REM-BUD na Tuwima 97 powołaj się na Forum Muratora (bo inaczej dostaniesz "cennik fabryczny 100...%" i/lub zostaniesz odesłany do Dystrybutora REM-BUD...)

W REM-BUD na Tuwima 97 powołaj się na Forum Muratora (bo inaczej dostaniesz "cennik fabryczny 100...%" i/lub zostaniesz odesłany do Dystrybutora REM-BUD...)

To chyba coś się zmieniło :) przez ten czas. Ja kupiłem bezpośrednio i z dodatkowym rabatem od cen katalogowych. Być może większa liczba klientów zmieniła podejście do klienta in minus.

Czy ktoś z Was robił u siebie prysznic z tzw. odpływem liniowym?

Jakiej firmy wybraliście taki odpływ i gdzie można go kupić w dobrej cenie.

U siebie mogę zamontować maksymalnie odpływ o długości 75cm.

Pozdr.

Witam,zajmuję się wykończeniówką i coś niecoś wiem na ten temat.Dzisiaj długość nie stanowi problemu , natomiast pod uwagę bym wziął wysokość.Nie wiem jaką macie możliwość obsadzenia tego odpływu. Klienci kupują najczęściej z internetu ,gdyż ciężko jest do kupienia w sklepie ,a jak jest to na zamówienie. Czyli na jedno wychodzi.Poszperaj na necie ,do koloru i wyboru i długości i cena.Pozdrawiam i powodzenia.

Widzę, że jeszcze tu info nie dotarło:

SPŁONĄŁ DOM NELLI SZA - POTRZEBNA POMOC

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?255-Nelli-Sza-spłonął-dom-(

Sluchajcie, nie wiem, jak zaczac, ale Nelli Sza - jednej z najcieplejszych osob na FM wczoraj rano splonal dom... :( Na szczescie nikomu nic sie nie stalo, ale uratowane rzeczy typu ciuchy moga nie byc do uzytku. W tej chwili Nelli mieszka u mamy, wiec postawowe potrzeby ma zapewnione, dzieci maja ubrania, ale jak mozemy sie domyslec - Nelli jest w szoku, potrzebne jej nasze wsparcie. Jesli chodzi o finansowe - jesli chcecie moge zbierac jak zwykle na konto. Wszelkie inne pomysly mile widziane.

Czy możecie podać mi namiary na skład z glazurą w Łodzi i okolicach, gdzie można kupić tanio płytki z grupy Paradyż i Tubądzin?

Znalazłem jeden sklep w Tomaszowie Mazowieckim, gdzie oferują 30% a nawet 40% rabatu od ceny katalogowej. Szukam jednak czegoś bliżej, a najlepiej na miejscu :)

W Łodzi nie udało mi się jeszcze takiego składu znaleźć. W Cermagu oferują maksymalnie 15%, a w salonach firmowych wyżej wymienionych firm tylko 10%.

Pozdrawiam,

sailor_man

Napiszcie proszę gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne do pokojów w swoich domach.

Najchętniej kupiłbym drewniane z ościeżnicami regulowanymi, ale cena markowych typu DRE, Budrex, Porta itp. przyprawia o zawrót głowy :)

Może kupowaliście drewniane u jakiegoś prywatnego rzemieślnika w okolicy i możecie go polecić? Znalazłem coś na portalu aukcyjnym, ale nie mam pewności co do jakości produktu: http://allegro.pl/drzwi-wewnetrzne-drewniane-i2759117257.html

Rozważam również drzwi okleinowe, ale nie wiem jaka firma jest godna uwagi (oczywiście poza tymi które się wszędzie reklamują np. DRE, Porta, Pol-Skone ipt.). Ze względu na cenę rozważam firmę Door-pol (http://www.door-pol.pl/pl/grupa/drzwi-wewnetrzne-okleinowane).

Pozdrawiam,

sailor_man

Czy możecie podać mi namiary na skład z glazurą w Łodzi i okolicach, gdzie można kupić tanio płytki z grupy Paradyż i Tubądzin?

Pozdrawiam,

sailor_man

Cermag jest drogi. My większość płytek kupowaliśmy na Tuwima, niedaleko wiaduktu. Miejsce może mało ekskluzywne ;), ale facet ma dobre ceny, transport, terminy itd. też ok. Na końcu Tuwima jest jeszcze Budo-Hurt. Czasem mają fajne promocje. Nieźle też jest w okolicach pl. Pokoju (nie pamiętam dokładnie ulicy i numeru, ale nietrudno znaleźć).

Znalazłem jeden sklep w Tomaszowie Mazowieckim, gdzie oferują 30% a nawet 40% rabatu od ceny katalogowej. Szukam jednak czegoś bliżej, a najlepiej na miejscu :)

W Łodzi nie udało mi się jeszcze takiego składu znaleźć. W Cermagu oferują maksymalnie 15%, a w salonach firmowych wyżej wymienionych firm tylko 10%.

Pozdrawiam,

sailor_man

Budo hurt Tuwima 97 (miejsce z wyglądu mało atrakcyjne,ale duże możliwości jeśli chodzi o negocjację cen :) ), Filpol Pabianice Partyzancka 168 (tutaj np. płytki Tubądzin cena wyjściowa 79zł do negocjacji a w salonie firmowym 110zł), można zajrzeć na Zbąszyńską. Generalnie ekspozycje warto oglądać w salonach, ale zakup tam mimo dużych upustów w moim przypadku nie opłacał się zupełnie. Różnice były bardzo duże....

Hej,

szukam kogoś sprytnego, kto opanuje internet w moim domu, tzn. zamontuje antenę i sprawi, że internet będzie w powietrzu jak i przeznaczonych ku temu kablach.

P.S. Jeśli chodzi o ceramikę- polecam zajrzeć jeszcze do galerii 99 na Przybyszewskiego. Rozsądne ceny i piękna ceramika łazienkowa w porównaniu do Cermagu.