Guśka_2 18.11.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 dzięki pozdrawiam Witam, Możemy polecić architekta z Łodzi, tel. 603242423 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 18.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Witam, czy możecie polecić solidnego i niedrogiego architekta w celu adaptacji projektu do wz ? szukam także kierownika budowy..... Witaj u nas pracowała ekipa pana Marka Liberackiego - robią budynki od zera, lub tak jak u Nas p. Marek jest Kierownikiem Budowy i zrobił nam dach, a teraz ocieplenie budynku, bardzo w porządnie, jako Kierownik - marzenie, dla takich laików jak my byliśmy -i nadal jesteśmy, doradził dopilnował, i na budowie jest a nie bywa. My jesteśmy zadowoleni podaje nr 602381064 . pracę możesz zobaczyć w dzienniku. Co do architekta to mamy projekt indywidualny, ale człowiek z którym pracowaliśmy, bardzo dokładny, umiejący słuchać i nie narzucający swoich "wizji", jednocześnie potrafiący zasugerować, przekonać, wytłumaczyć na spokojnie. Gdybyś byłą zainteresowana to podaje namiary Jarosław Domagało 501499667. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Podajcie, proszę, ile Was kosztowała geodezyjna inwentaryzacja powykonawcza- za domek plus przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 20.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Szukam stolarza, ale takiego który bardzo dobrze wykona bardzo nietypowe meble (zaokrąglane np) i do tego najlepiej tanio ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Janusz SiemaszZakład na ul. Więckowskiego tel 604 141 753Dodam że jest to mój nadworny stolarzRobił u mnie i u wielu moich znajomych i wszyscy zadowoleni. Cenowo przystępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 20.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Co do hyrtowni z art. hydraulicznymi to znalazłem w hurtwoni K-4 z brzezin. Jak narazie współpraca ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 20.11.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 I jeszcze takie pytanko - jakiej firmy wybraliście fugi ?? I gdzie kupowaliście ? Nam projektantka dobrała Mapei. Macie jakieś opinie na temat fug ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 21.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I jeszcze takie pytanko - jakiej firmy wybraliście fugi ?? I gdzie kupowaliście ? Nam projektantka dobrała Mapei. Macie jakieś opinie na temat fug ?? My wszędzie mamy Mapei. Nasz nadworny Pan Kafelkarz, któremu ufamy, zaleca tylko takie więc go słuchamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakszak 21.11.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I jeszcze takie pytanko - jakiej firmy wybraliście fugi ?? I gdzie kupowaliście ? Nam projektantka dobrała Mapei. Macie jakieś opinie na temat fug ?? Mam Mapeia- fugi epoksydowe (kupowane w Łodzi na Elektronowej, o ile pamietam pod numerem 3- Dystrybutor Mapeia- znają się na rzeczy...). Dobrze wykonana fuga epoksydowa jest nienasiąkliwa (nie wsiąka w nią brud itp) w odróżnieniu od cementowej- jeżeli Twój człowiek od płytek kładł epoksyd to polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 21.11.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I jeszcze takie pytanko - jakiej firmy wybraliście fugi ?? I gdzie kupowaliście ? Nam projektantka dobrała Mapei. Macie jakieś opinie na temat fug ?? Najlepiej gdyby fugi dobrał płytkarz. U mnie na części (niektóre pomieszczenia) Mapei, a gdzie indziej Sopro. I tu mój płytkarz dał plamę. O ile mapejowe wyszły mu dobrze, to soprowskie sknocił. Mówił, że wina fugi (Brilliant). Był przedstawiciel od Sopro i stwierdził ewidentny błąd wykonawcy. Ten tłumaczył się, że z Briliantem nie miał doświadczenia, tylko z Saphirem. Innym razem powiedział, że soprem nigdy nie działał, tylko na mapeju. Tak że radzę Ci, niech o wyborze fugi zadecyduje też wykonawca. Balkony robił inny płytkarz i z Briliantem sobie poradził. Podobno zupełnie inne konsystencje fugi i inne czasy zmywania, "wiązania", niż w mapeju, a Sopro uznaje za najlepszą jakość. Każda fuga jest dobra o ile płytkarz potrafi nią pracować. I najlepiej brać "cały system", tzn. fuga, kleje, izolacje itp. od jednego producenta. Kupowaliśmy o Cermagu. (Mapei na Elektronowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phog 22.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam Wszystkich, jestem nowy na forum, jednak już jakiś czas "nałogowo" je czytam....a budowa idzie do przodu.potrzebuję namiarów na sprawdzoną ekipę od c.o. i wod.-kan., z góry dziękuję za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 23.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 mogę ci mojego polecićRoman Pasikowski501579749U mnie własnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 23.11.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Naszą hydrauliką (budowa w Józefowie gdybyś chciał sie powołać na dobre ceny wciąż zajmuje się p. Tadeusz 502 351 248. Jesteśmy bardzo zadowoleni pod każdym względem. Szczerze polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phog 24.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Naszą hydrauliką (budowa w Józefowie gdybyś chciał sie powołać na dobre ceny wciąż zajmuje się p. Tadeusz 502 351 248. Jesteśmy bardzo zadowoleni pod każdym względem. Szczerze polecamy. dzięki, czas rozpocząć casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.11.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Hej, ponawiam pytanie o magika od netu. Potrzebuję kogoś kto dobierz antenę dla wzmocnienia sygnału int., dołoży do tego router i modem. Generalnie ktoś kto ogarnie internet w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 26.11.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 http://www.e-tech.pl - firma mojego znajomegozadzwoń do nich, wiem ze ma kogoś od okablowania. mi w bloku małe ogarnięcie netu robił i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anad65 27.11.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 WitamCzy ktoś mógłby mi polecić parkieciarza, który dobrze położy , wycyklinuje i polakieruje parkiet ? Bardzo ważne jest ,żeby umiał starannie zrobić połączenia korkiem między parkietem a płytkami , częściowo po łuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 27.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czy możecie mi polecić sprawdzoną ekipę do układania kostki brukowej? Jakich cen powinienem się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 27.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czy możecie mi polecić sprawdzoną ekipę do układania kostki brukowej? Jakich cen powinienem się spodziewać? Granibet , 35 zł/m2 kostki betonowej, granit zapewne drożej, ale tym się nie interesowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 28.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Czy możecie mi polecić sprawdzoną ekipę do układania kostki brukowej? Jakich cen powinienem się spodziewać? Mogę polecić ekipę http://www.granibet.pl/, 2 razy korzystałam z ich usług brukarskich. Za ułożenie kostki typu Akropol płaciłam 30pln, a za Piccole 35pln za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts