carnation 08.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ponawiam: Oddam w dobre ręce kontener jako pomieszczenie gospodarcze tymczasowe na budowę za 200 zł. Stacjonuje w Józefowie gm. Zgierz trasa Zgierz-Stryków. Dość wysłużony, ale jeszcze posłuży. Sprzedam też stemple sztuk około 130 długości 2,9 - 3 m. za cenę 3,5 zł od sztuki, jesli ktoś weźmie wszytskie może być za 3 zl od sztuki. Ja jestem bardzo zainteresowana kontenerem. Możesz wstawić jakieś zdjęcie? Jestem ze Zgierza więc i lokalizacja w Józefowie mi bardzo odpowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 08.01.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 kupowal ktos drzwi do kotłowni zewnętrzne ?? Znalazłam w poleceniach tylko namiar na mag mar, ale tel nie działa, a firma nie ma strony w necie. Jesli ktos gdzies kupił o poleca to dajcie namiary - priorytet drzwi ciepłe i niedrogie Do jakiej kwoty interesują Cie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati555 12.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 WitamMoże ktoś poleci geodetę i architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 13.01.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam Może ktoś poleci geodetę i architekta. Geodetkę naszą mogę polecić - Krystyna Bartoszek. Biuro ma w Pabianicach. Bardzo fajna i kompetentna kobitka. Rozsądna cenowo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 kupowal ktos drzwi do kotłowni zewnętrzne ?? Znalazłam w poleceniach tylko namiar na mag mar, ale tel nie działa, a firma nie ma strony w necie. Jesli ktos gdzies kupił o poleca to dajcie namiary - priorytet drzwi ciepłe i niedrogie Podpinam się pod pytanie, bo też szukam takich drzwi. Wymogi - oprócz tego że ciepłe i tanie, to jeszcze białe Markoos, masz jakieś info o takich drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 15.01.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Poszukuję składu , stolarni z deskami sosnowymi na podłogę. Solidny stolarz też poszukiwany - podłoga i schody do ułożenia. Urwał mi się kontakt do mojego stolarza Pana Marka z okolic ul. Pabianickiej solidna z niego firma i teraz jestem zmuszony szukać nowego fachowca. Ktokolwiek widział, ktokolwiek słyszał o Panu Marku proszony o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 15.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ...a ja szukam kierownika budowy najlepiej ze Zgierza lub okolic. Może ktoś polecić jakiegoś sensownego KZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 16.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Podpinam się pod pytanie, bo też szukam takich drzwi. Wymogi - oprócz tego że ciepłe i tanie, to jeszcze białe Markoos, masz jakieś info o takich drzwiach? Ja juz zamówiłam. W salnie drzwi na przeciwko dawnego Nomi. Zwykłe, stalowe (zdecydowanie grubsza blacha niz w marketach), ocieplane, grubsze niż standardowe ( 55-tki) w kolorze, ja akurat orzech, ale był duży wybór Jeszcze nie wiem czy polecam, ale mam z głowy Zawsze to jakis namiar Moje nazywają się Mieszko i wyszły coś trochę poniżej 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 16.01.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Drzwi zamówione teraz kominek - no i tu pytanie - robił ktoś kominek narożny (rogowy) taki troszku większy np 80 cm na długość, panoramiczny ?? Polecacie jakiś nie-dramatycznie-drogi ?? Bo mnie ceny u polecanego tu wyknawcy powaliły I to nie ceny obicia i robocizny tylko właśnie wkładu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 16.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ja jestem bardzo zainteresowana kontenerem. Możesz wstawić jakieś zdjęcie? Jestem ze Zgierza więc i lokalizacja w Józefowie mi bardzo odpowiada:) Jutro zrobie fote i wkleję, jesli dam radę, a jak nie to moge wysłac na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 16.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ...a ja szukam kierownika budowy najlepiej ze Zgierza lub okolic. Może ktoś polecić jakiegoś sensownego KZ? Ja mojego zdecydowanie nie polecam...... niestety...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiekhh 17.01.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 ...a ja szukam kierownika budowy najlepiej ze Zgierza lub okolic. Może ktoś polecić jakiegoś sensownego KZ? Ja mogę polecić Zygmunt Gajda: 604-913-140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 17.01.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 ...a ja szukam kierownika budowy najlepiej ze Zgierza lub okolic. Może ktoś polecić jakiegoś sensownego KZ? Rafał Wardencki 660 662 005. My byliśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moja sielanka 22.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam Może ktoś poleci geodetę i architekta. Polecam Pani architekt Anna Łuczak- Borsiak tel 609641070 okolice Ozorkowa ( warto było jeździć taki kawał z okolic Andrzejowa:wiggle: ) Geodeta Maciej Jasik tel. 695924826 biuro ul Narutowicza ( budynek MPK) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 23.01.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Witam. Powoli przymierzam się do założenia alarmu w domu. Okablowanie położy elektryk razem z pozostaymi instalacjami. Ale co dalej, czy wziąźć jedną firmę do montażu porządnego alarmu a osobno agencję ochrony do monitoringu czy też może zdecydować się na montaż alarmu od razu przez agencję ochrony (taniej)? Jakie macie doświadczenia z agencjami ochrony z Łodzi i okolic (zwłaszcza łódź-wscód tj. Koluszki-Andrespol)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lootek 24.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 @sylwek 1974: ja zrobiłem to tak, że elektryk założył mi alarm (centralkę plus czujki), a później firma S..... S..... (popularna agencja ochrony) dołożyła swój moduł i mam komplet. Nie odpowiem Ci co lepsze, ale moje rozwiązanie się o tyle sprawdziło, że elektryk założył mi alarm w ciągu 1 dnia (kable położone przed tynkami) i później mogłem czekać trochę spokojniej na finalizację procedury w firmie ochroniarskiej (1,5 miesiąca) ze świadomością, że wyjący alarm przepłoszy mniej wprawionych złodziejaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 24.01.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 sylwek 1974: Ja długo wertowałem temat alarmów tylko u mnie wszystko zrobiłem sobie sam. Powiem, tak: jeśli masz kasę niech zrobi to fachowiec, a firma ochrony niech podepnie swój moduł GSM i tyle. Naoglądałem się wielu instalacji robionych przez firmy ochroniarskie i wniosek jest jeden: partacze i paproki do kwadratu, aby szybciej, więcej, prościej!!! Jak masz czas możesz troszkę poczytać:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?9326-Instalacja-alarmowa-raz-jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 24.01.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam. Powoli przymierzam się do założenia alarmu w domu. Okablowanie położy elektryk razem z pozostaymi instalacjami. Ale co dalej, czy wziąźć jedną firmę do montażu porządnego alarmu a osobno agencję ochrony do monitoringu czy też może zdecydować się na montaż alarmu od razu przez agencję ochrony (taniej)? Jakie macie doświadczenia z agencjami ochrony z Łodzi i okolic (zwłaszcza łódź-wscód tj. Koluszki-Andrespol)? A nam kompleksowo zrobił S..S.. i nie narzekamy. Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sombrero 24.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam, Szukam dobrej ekipy do ocieplenia dachu od wewnątrz, projektanta kuchni i wnętrz, hydraulika co+cw+podlogowka, elektryka.Czy ktos może polecic sprawdzonych fachowców ? Szukam tez dobrego taniego sklepu z drzwiami drewnianymi zewnętrnymi. Coś możecie polecić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszKwapis 24.01.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ja już mam temat docieplenia i wykończenia poddasza za sobą. Moge z pełna odpowiedzialnością polecic ekipe młodych chlopakow ktorym nic nie stoi na przeszkodzie w wykonywaniu pożądnej pracy. robia całe wykończenie srodka z instalacjami i do tego elewacje tez mi zrobili przed zimą. Gość ma na imie Adrian. namiar 513655610. Dotarłęm do niego rownież z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts