Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W ubiegłym roku kupowałem takowe dla córki w salonie BRW na Brukowej.

A jak z jakością mebli z BRW?

W rodzinie były już kupowane meble z BRW i niestety nie mam pozytywnych odczuć. Szybko się rysowały, odchodziła okleina po trzech latach. Zastanawiam się, czy w tym samym segmencie cenowym można znaleźć coś lepszego?

Witam.

Mam do sprzedania pozostałości po budowie:

rurę pex KAN do ogrzewania podłogowego odcinek 62 mb, 33 mb, 15 mb - cena do uzgodnienia

spinki do ogrzewania podłogowego długie - 5 paczek po 100 szt. - cena do uzgodnienia

kołnierz do wyłazu dachowego nowy - cena do uzgodnienia

zestaw podtynkowy grohe rapido T - nowy cena 420 zł

Proszę o kontakt na prv

Witam, mam na sprzedaż rozdzielnicę elektryczną - erbetkę. Skrzynka jest z wyposażeniem tzn 1 gniazdo 230V jedno gniazdo na silę i zabezpieczenia. Lokalizacja Konstantynów Łódzki/Łódź, tel 500 701 601 Szczegóły i zdjecia na http://tablica.pl/oferta/rozdzielnica-elektryczna-erbetka-ID2Re6b.html

Ludziska dajcie namiary na jakiegoś gościa do alarmów. Dobrego i rozsądnego cenowo.

To ten Twój wzorowy elektryk nie układa alarmów - dziwne;). Podaję namiary na dobrego elektryka, który kładzie alarmy, bawi się również w inteligentne domy. Arek Godlewski - 504025931.

To ten Twój wzorowy elektryk nie układa alarmów - dziwne;). Podaję namiary na dobrego elektryka, który kładzie alarmy, bawi się również w inteligentne domy. Arek Godlewski - 504025931.

wyobraź sobie że ten jest idealny ale alarmów nie zakłada. i podkreślę to jeszcze raz gość naprawdę jest bardzo dobry jako elektryk

Ja mam u siebie na balkonie barierki z kwasówki. Gość zrobił mi w dobrej cenie (przynajmniej tak uważam). Można podjechać do mnie na Rąbień i zobaczyć na żywo.

Zamawiam teraz u tego samego gościa barierkę do wewnątrz - kwasówka, szkło + drewniany pochwyt.

Witaj,

a możesz podać jakieś namiary i wrzucić jakieś zdjęcie. Z góry dziękuję