Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam,

poszukuję 10mb tasmy do narozy G-K straitflex-midflex - moze komus pozostalo ? -

rolki kupowałem 30mb - http://www.solidbud.pl/pro12.php

chyba nie ma mniejszych dlatego pytam czy komuś nie pozostało... /mogą być nawet kawałki

szukam również namiarów:

- na murarzy /płot z cegły pełnej

- filary tarasowe z cegły klinkierowej

Firma wykonująca przyłącze do sieci wodociągowej poszukiwana.

Cześć, poszukuję namiarów na firmę, która sprawnie (i oczywiście tanio) wykona przyłącze do sieci wodociągowej na terenie Łodzi (projekt u uzgodnienia w ZUD już mam).

Czy cena 4500-5000 PLN netto za przyłącze (ok 4m wykopu + zajęcie pasa ruchu + studzienka wodomierzowa + formalności związane z odbiorem) to sensowna cena?

Pozdrawiam!

Cześć, poszukuję namiarów na firmę, która sprawnie (i oczywiście tanio) wykona przyłącze do sieci wodociągowej na terenie Łodzi (projekt u uzgodnienia w ZUD już mam).

Czy cena 4500-5000 PLN netto za przyłącze (ok 4m wykopu + zajęcie pasa ruchu + studzienka wodomierzowa + formalności związane z odbiorem) to sensowna cena?

Pozdrawiam!

Ja w 2010 roku zapłaciłem 2550zł; wykop 7m w ulicy i kolejne 7m u mnie w działce (nie mam studzienki wodomierzowej, która podobno jest droga - słyszałem że kosztuje około 1500zł). W tej cenie jest również inwentaryzacja geodezyjna.

Podsumowując, sądzę że 4000zł w Twoim przypadku to max.

Witam,

Czy ktos moze polecic jakas dobra ekipe od wylewek z mixokreta w okolicach ksawerowa?

PosGlanc 723-338-141

towar zamawiamy w andrespolu mogę zamówić ci piasek cement itp. wszystko albo dać namiar gdzie kupić i jaki żeby wylewki wyszły mocne

w okolicach Ksawerowa robie dużo domów we wtorek jestem na pomiarach w Łodzi zadzwoń to podjade i sprawdze poziomy, powiem co potrzeba i jeżeli cena będzie ci odpowiadać możemy ustalić termin

Cytat Napisał kubalka

Pozdrawiam!

Witam,kuzyn zakładał przyłącze wody w Zgierzu,koszt 5500zł,przyłącze z ulicy na działkę.

Witam.

Macie może namiary na dobrego sprzedawcę płytek (bo gość z Tuwima firma lan...) coś drogi się zrobił

Zobacz w Filpolu Pabianice Partyzancka i ostatnio najlepsze ceny (odwiedziłam wszystkie salony firmowe, wszelkie firmy na Tuwima i Brukowej i inne polecane na forum miejsca) zaproponowali mi w Bokaro na Brukowej 10 :)

I polecam absolutnie najlepszą ekipę na naszej budowie - same zalety: super tanio, super dokładnie, bardzo terminowo, uczciwie co do grosza -p. Krzysztof i p. Marek tel. 661 - 749 - 235. Glazurnicy. U nas robili glazure i wcalosci łazienki, z tego co wiem podwieszają też sufity. POLECAM

Cześć!

Potrzebuję sporo gruzu i/lub ziemi, do podniesienia terenu. Tak na oko między 40 a 50 m3. Budowa w okolicach Nowosolnej (Byszewy). Gdyby ktoś coś miał / wiedział - poproszę bardzo o info.

Pozdrawiam!

s.

PS Będę tam miał niebawem tanio do sprzedania stary drewniany kibelek oraz blaszak w bardzo dobrym stanie.

Witam - okazyjnie sprzedam pozostałości po budowie: 1)- deski szalunkowe oraz blaty bez gwożdzi i cementu-ok 3m3; 2)- siatka zbrojeniowa-oko 15cmx15c

dł.2m,szer.1m - 100szt; 3)- pas podrynnowy dł.2mb,szer.20cm-blacha aluminiowa-brąz - 34szt; 4)- pas nadrynnowy dł.2mb,szer.11cm-blacha aluminiowa-b

5)- Łącznik profil H - klipsy łączące płyty dachowe z OSB- szer.18mm,zużycie ok.6szt na jedną płytę OSB lub 2szt/m2 ZAPOBIEGA KLAWISZOWANIU-400szt.

TANIO !!! Tel; 792 - 728 - 436