ferdydurke 16.05.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam, Czy ktos moze polecic jakas dobra ekipe od wylewek z mixokreta w okolicach ksawerowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverdo 16.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 witam,poszukuję 10mb tasmy do narozy G-K straitflex-midflex - moze komus pozostalo ? - rolki kupowałem 30mb - http://www.solidbud.pl/pro12.phpchyba nie ma mniejszych dlatego pytam czy komuś nie pozostało... /mogą być nawet kawałki szukam również namiarów:- na murarzy /płot z cegły pełnej- filary tarasowe z cegły klinkierowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 17.05.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Firma wykonująca przyłącze do sieci wodociągowej poszukiwana.Cześć, poszukuję namiarów na firmę, która sprawnie (i oczywiście tanio) wykona przyłącze do sieci wodociągowej na terenie Łodzi (projekt u uzgodnienia w ZUD już mam).Czy cena 4500-5000 PLN netto za przyłącze (ok 4m wykopu + zajęcie pasa ruchu + studzienka wodomierzowa + formalności związane z odbiorem) to sensowna cena?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 17.05.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Sprzedam erbetkę z gniazdem 400V i dwoma gniazdami 230V. Do tego licznik i bezpieczniki. Jest też spory kawałek przewodu przyłączeniowego. Do odbioru w okolicach Łęczycy. Tel. 509 950 947. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 17.05.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Firma wykonująca przyłącze do sieci wodociągowej poszukiwana. Cześć, poszukuję namiarów na firmę, która sprawnie (i oczywiście tanio) wykona przyłącze do sieci wodociągowej na terenie Łodzi (projekt u uzgodnienia w ZUD już mam). Czy cena 4500-5000 PLN netto za przyłącze (ok 4m wykopu + zajęcie pasa ruchu + studzienka wodomierzowa + formalności związane z odbiorem) to sensowna cena? Pozdrawiam! Ja w 2010 roku zapłaciłem 2550zł; wykop 7m w ulicy i kolejne 7m u mnie w działce (nie mam studzienki wodomierzowej, która podobno jest droga - słyszałem że kosztuje około 1500zł). W tej cenie jest również inwentaryzacja geodezyjna. Podsumowując, sądzę że 4000zł w Twoim przypadku to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 19.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, Czy ktos moze polecic jakas dobra ekipe od wylewek z mixokreta w okolicach ksawerowa? PosGlanc 723-338-141 towar zamawiamy w andrespolu mogę zamówić ci piasek cement itp. wszystko albo dać namiar gdzie kupić i jaki żeby wylewki wyszły mocne w okolicach Ksawerowa robie dużo domów we wtorek jestem na pomiarach w Łodzi zadzwoń to podjade i sprawdze poziomy, powiem co potrzeba i jeżeli cena będzie ci odpowiadać możemy ustalić termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 19.05.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Cytat Napisał kubalkaFirma wykonująca przyłącze do sieci wodociągowej poszukiwana.Cześć, poszukuję namiarów na firmę, która sprawnie (i oczywiście tanio) wykona przyłącze do sieci wodociągowej na terenie Łodzi (projekt u uzgodnienia w ZUD już mam).Czy cena 4500-5000 PLN netto za przyłącze (ok 4m wykopu + zajęcie pasa ruchu + studzienka wodomierzowa + formalności związane z odbiorem) to sensowna cena?Pozdrawiam! Witam,kuzyn zakładał przyłącze wody w Zgierzu,koszt 5500zł,przyłącze z ulicy na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arus666 20.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 witammam do sprzedania deski szalunkowe ok. 3m2w rejonie Konstantynowa Łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 22.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam. Macie może namiary na dobrego sprzedawcę płytek (bo gość z Tuwima firma lan...) coś drogi się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 24.05.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam. Macie może namiary na dobrego sprzedawcę płytek (bo gość z Tuwima firma lan...) coś drogi się zrobił Zobacz w Filpolu Pabianice Partyzancka i ostatnio najlepsze ceny (odwiedziłam wszystkie salony firmowe, wszelkie firmy na Tuwima i Brukowej i inne polecane na forum miejsca) zaproponowali mi w Bokaro na Brukowej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 24.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam, ludziska, jakie są Wasze doświadczenia z montażem i eksploatacją przydomowej oczyszczalni ścieków? Czy może ktoś polecić solidną osobę zajmującą się montażem POŚ'a ekologicznego z drenażem, pakietem rozsączającym czy nasypem? Byłbym wdzięczny za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 30.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Za trochę ponad miesiąc ruszamy z budową. Poszukuje WC - sławojki, może ktoś ma na zbyciu... Budowa w Ksawerowie.Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 01.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Szukam kogoś kto mi tanio ogranie działkę, wyrówna teren i posieje trwę. Znacie takowego kogoś ?? Taniego koniecznie, bo już jestem na solidnym minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 01.06.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 I polecam absolutnie najlepszą ekipę na naszej budowie - same zalety: super tanio, super dokładnie, bardzo terminowo, uczciwie co do grosza -p. Krzysztof i p. Marek tel. 661 - 749 - 235. Glazurnicy. U nas robili glazure i wcalosci łazienki, z tego co wiem podwieszają też sufity. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, mam do sprzedania drewniane wc budowlane w dobrym stanie (korzystała tylko 1 ekipa) oraz zupełnie nową wannę (jeszcze zapakowana z kompletem nóżek do montażu) Koło modo 170x75 z odpływem po środku - TANIO. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.06.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, poproszę o namiary na SOLIDNĄ ekipę murarzy do postawienia SSO w Łodzi, nie pogardzę także kontaktem do inspektora nadzoru inwestorskiego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.06.2013 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, poproszę o namiary na SOLIDNĄ ekipę murarzy do postawienia SSO w Łodzi, nie pogardzę także kontaktem do inspektora nadzoru inwestorskiego. Pozdrawiam. Bardzo solidna firma 693420235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwester7 02.06.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Cześć! Potrzebuję sporo gruzu i/lub ziemi, do podniesienia terenu. Tak na oko między 40 a 50 m3. Budowa w okolicach Nowosolnej (Byszewy). Gdyby ktoś coś miał / wiedział - poproszę bardzo o info. Pozdrawiam!s. PS Będę tam miał niebawem tanio do sprzedania stary drewniany kibelek oraz blaszak w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej198 02.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, poproszę o namiary na SOLIDNĄ ekipę murarzy do postawienia SSO w Łodzi, nie pogardzę także kontaktem do inspektora nadzoru inwestorskiego. Pozdrawiam. witam bardzo solidna ekipa budowlana ,szczeże polecam,tel 691754608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Witam - okazyjnie sprzedam pozostałości po budowie: 1)- deski szalunkowe oraz blaty bez gwożdzi i cementu-ok 3m3; 2)- siatka zbrojeniowa-oko 15cmx15cdł.2m,szer.1m - 100szt; 3)- pas podrynnowy dł.2mb,szer.20cm-blacha aluminiowa-brąz - 34szt; 4)- pas nadrynnowy dł.2mb,szer.11cm-blacha aluminiowa-b5)- Łącznik profil H - klipsy łączące płyty dachowe z OSB- szer.18mm,zużycie ok.6szt na jedną płytę OSB lub 2szt/m2 ZAPOBIEGA KLAWISZOWANIU-400szt. TANIO !!! Tel; 792 - 728 - 436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts