sebsa 16.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 jak na razie dwa wymienili, biorąc starą ramę i nową od razu czuć różnicę w wadze , a zapierali się, że dają najgrubszą stal... jak widać mogą jeszcze grubszą. Poczekamy, zobaczymy. Minie lato się okaże czy to coś pomogło. Pozdrawiam Prosty test dla wszystkich. Ołówkiem lub czy innym delikatnym naznaczyć linię jak nachodzi skrzydło na profil. Otworzyć skrzydło - zmierzyć. Jeśli ma 7-8mm jest OK. Jeśli mniej to zrobiono Was w bambuko... Podejrzewam, że niejeden się mocno zdziwi. Jeśli okna na gwarancji - są odpowiednie serwisy wzywać postawią ekspertyzę. A potem wzywać sprzedawców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darrek 16.06.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam!Szukam firmy, która wykona mi badania geologicznego działki w Rąbieniu.Szukam też niedrogiej firmy do postawienia ogrodzenia 25mb z siatki na podmurówce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 17.06.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam! Szukam firmy, która wykona mi badania geologicznego działki w Rąbieniu. Szukam też niedrogiej firmy do postawienia ogrodzenia 25mb z siatki na podmurówce. Pozdrawiam ogrodzenia: Sławek 663746425 ( są z za Aleksa ) dolna płyta : 20 zł , słupek: 20 zł, mont za słupek+płyta: 20 zł siatka do kupienia na rogu rabieńskiej i szczecińskiej : 12 zł za siatkę 1,5m wysokości.(porządna!) geologia w Rąbieniu: glina, glina, glina ... i woda gruntowa 0,5m pod powierzchnią. już. pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 17.06.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Prosty test dla wszystkich. Ołówkiem lub czy innym delikatnym naznaczyć linię jak nachodzi skrzydło na profil. Otworzyć skrzydło - zmierzyć. Jeśli ma 7-8mm jest OK. Jeśli mniej to zrobiono Was w bambuko... Podejrzewam, że niejeden się mocno zdziwi. Jeśli okna na gwarancji - są odpowiednie serwisy wzywać postawią ekspertyzę. A potem wzywać sprzedawców.... nie bardzo rozumiem co ma ten "test" udowodnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 17.06.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 PosGlanc 723-338-141 towar zamawiamy w andrespolu mogę zamówić ci piasek cement itp. wszystko albo dać namiar gdzie kupić i jaki żeby wylewki wyszły mocne w okolicach Ksawerowa robie dużo domów we wtorek jestem na pomiarach w Łodzi zadzwoń to podjade i sprawdze poziomy, powiem co potrzeba i jeżeli cena będzie ci odpowiadać możemy ustalić termin smialo moge polecic PosGlanc.Chlopaki ktore zrobia posadzki jakby robili dla siebie.nie znam solidniejszej i rzetelniejszej ekipy.doradza zniweluja pod styropiany pomoga rozwiazac problemy i bledy po poprzednich ekipach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 17.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 nie bardzo rozumiem co ma ten "test" udowodnić? Jeśli poczytasz, poszukasz to dojdziesz do informacji, że skrzydłu okienne powinno nachodzić na profil na szerokość 7mm. Mniejsze wartości świadczą, że zaoszczędzono na materiale - zdarza się nawet, że skrzydło nachodzi tylko 3-4mm. Wtedy uszczelki nie są w stanie należycie wykonywać swojej roli i parametry okna lecą w dół. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazik123 18.06.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam wszystkich,mam na zbyciu 4 kręgi betonowe o śr. zewn. ok. 103, wewn. ok. 88 i wysokości 70 cm - bez fazy. Zainteresowanych zapraszam na priva lub maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka83 19.06.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam, zostało mi po tynkowaniu 6opakowań tynku SILIKATOWEGO WEBERA TD330 1,5mm baranek kolor biały .Sprzedam tanio 4.5zł/kg transport w Łodzi gratis:)Czekam na talefon 605910302 lub email.Pozdrawiam Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farfadet 20.06.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam, czy ktoś może naprawdę polecić sprawdzonego, solidnego wykonawcę POŚ'a? KB Krzysztof Bobrowski http://www.kb-instalacje.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 23.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witam, za symboliczną kwotę sprzedam budowlany kibelek. Kibelek jest na działce od zaledwie roku. Szybko się zbudowaliśmy Ładny, zadbany. Odbiór osobisty - Bukowiec pod Andrespolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 24.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam, za symboliczną kwotę sprzedam budowlany kibelek. Kibelek jest na działce od zaledwie roku. Szybko się zbudowaliśmy Ładny, zadbany. Odbiór osobisty - Bukowiec pod Andrespolem. witam,znajoma poszukuje takiego kibelka ,tel do niej to - 509 208 081 Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 25.06.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam,poszukuje sprawdzonej i w miarę nie drogiej ekipy do położenia tynków -350-500m2,dom położony w okolicach Sokolniki-Las.Ile płaciliście za położenie tynku gipsowego a ile za cementowo-wapienny.Czy tynk cementowo-wapienny trzeba jeszcze zaciągnąć gładzią czy raczej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 25.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Witam,poszukuje sprawdzonej i w miarę nie drogiej ekipy do położenia tynków -350-500m2,dom położony w okolicach Sokolniki-Las. Ile płaciliście za położenie tynku gipsowego a ile za cementowo-wapienny.Czy tynk cementowo-wapienny trzeba jeszcze zaciągnąć gładzią czy raczej nie trzeba. tynki gipsowe i cem-wapienne 606685569 tynki gipsowe 781303353 tynki cem-wap 604975865 tynki gipsowe 664465162 cem wap 509115747 wszystkie firmy godne polecenia nie które robią gipsowe nie które gipsowe i tradycyjne porównasz ceny zobaczysz kto będzie miał czas jak nie masz hydraulika polecam ci z sokolnik las 607217366 widziałem jego prace bardzo dobry hydraulik powiedz że numer dostałeś od Glanca Łukasza tynki cem-wap są pod gładź hyba że wybierzesz tynki filcowane dla mnie nie ma tynku pod malowanie nie da się wszędzie idealnie pod malowanie zrobić ważne aby tynk był prosto wtedy gładzi idzie bardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_alia 26.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, dla poszukujących firmy sztukatorskiej (sztukateria gipsowa) chciałabym polecić firmę Pracownia Sztukatorska Krzysztof Koper, ul. Wólczańska 19, Łódź, tel. 512 828 355 http://www.sztukateria.ws/ Sztukaterii w domu, czy na domu nie wykonywałam, polecam ze względu na podejście do klienta. Po długich poszukiwaniach elementu gipsowego (drobnego dekoru z motywem roślinnym) trafiłam przez stronę www na tę pracownię i wreszcie znalazłam to, co szukałam. I to z dnia na dzień. Zadzwoniłam po południu, następnie wysłałam na maila dwa zdjęcia i wymiary, pan odlał zbliżone wzory, następnego dnia odebrałam przyszlifowane do odpowiednich wymiarów piękne odlewy. Z uwagi na to, że takimi rzeczami pracownia się nie zajmuje (sprzedaż takich detali), a wykonuje całościowo sztukaterie budynków i wnętrz, pan nie chciał za odlewy pieniędzy! Może kiedyś zmienią profil działalności, rozszerzą na takie duperelki i coś takiego będzie można u nich normalnie kupić...? Na Wólczańskiej znajduje się pracownia - typowy warsztat, wszędzie gipsy Trzeba wejść w podwórko i po lewej stronie jest warsztat, ale lepiej umówić się telefonicznie. Firma elastyczna, chętna do współpracy, no i kreatywna, myślę że to połowa sukcesu, dlatego szczerze polecam! Pracownią Koper byłam mile zaskoczona z tego powodu, że ciężko dostać niewielki dekor gipsowy, wiele firm mnie zbywało (niewielkie zlecenie, za dużo zachodu za mało kasy). Szczególnie nie polecam firmy Pracownia ARKADY ul. Tuwima 13 Łódź. Rozumiem firmy, które albo przyjmują zlecenie, albo nie. Pierwsza wizyta - owszem wszystko pani odlejemy proszę tylko przyjść ze zdjęceim i wymiarami. No to przyszłam. Straciłam prawie tydzień, nic nie uzyskałam, tysiąc razy tłumaczyłam o co mi chodzi, za to dowiedziałam się, jak to trudno coś takiego zrobić, proszę przyjść poźniej, wtedy będą wiedzieli, czy mają coś takiego (nie wiedzieli), że oddzwonią (nie oddzwaniają), że można od ręki dostać odlew skrzypiec (co mają skrzypce do motywu roślinnego - nie wiem, do tego wymiary były za duże), a pan Bogdan zawieruszył gdzieś wzór, który mógłby się nadawać, ale nie wiadomo kiedy będzie, a teraz mają urwanie głowy itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksmar 29.06.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Antoni Rusek 507 078 793, 0 44 714 26 36 ile powinna kosztować opinia kominiarska do odbioru budynku? domek budowany w zeszłym roku, wentylacja grawitacyjna ogrzewany gazem z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makj1 29.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Witam.1. Sprzedam agregat prądotwórczy ENDRESS ESE 3000 2,5kW kupiony w sierpniu 2011r. Mało używany.2. Kominki odpowietrzejące do dachówki KORAMIC Alegra 9 ceglasta angoba szlachetna 3 szt.Kontakt: 668-345-816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 29.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 ile powinna kosztować opinia kominiarska do odbioru budynku? domek budowany w zeszłym roku, wentylacja grawitacyjna ogrzewany gazem z sieci. Za identyczne warunki odbioru płaciliśmy 200 zł. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 03.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Podpowie ktoś gdzie można w przyzwoitej cenie kupić płytki Paradyża?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 04.07.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Podpowie ktoś gdzie można w przyzwoitej cenie kupić płytki Paradyża? Pozdrawiam Jak w październiku 2012 rozpoznawałem temat, to najtaniej płytki Paradyża znalazłem w Tomaszowie Mazowieckim (http://www.tanieplytkiceramiczne.pl). Dawali chyba rabat na poziomie 33% ceny katalogowej. Zresztą ktoś z forum brał płytki od nich i był zadowolony. Przy zamówieniu powyżej 3000zł transport był gratis. Ja finalnie zdecydowałem się na Tubądzin i nie skorzystałem z ich oferty, ale też otrzymałem przyzwoity rabat: 28% i transport w cenie. Jeśli chcesz bliżej coś kupić to chyba pozostaje Ci Cermag na ul. Brukowej - tam wszyscy otrzymują 15% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 04.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jak w październiku 2012 rozpoznawałem temat, to najtaniej płytki Paradyża znalazłem w Tomaszowie Mazowieckim (http://www.tanieplytkiceramiczne.pl). Dawali chyba rabat na poziomie 33% ceny katalogowej. Zresztą ktoś z forum brał płytki od nich i był zadowolony. Przy zamówieniu powyżej 3000zł transport był gratis. Ja finalnie zdecydowałem się na Tubądzin i nie skorzystałem z ich oferty, ale też otrzymałem przyzwoity rabat: 28% i transport w cenie. Jeśli chcesz bliżej coś kupić to chyba pozostaje Ci Cermag na ul. Brukowej - tam wszyscy otrzymują 15% rabatu. Na Brukowej jest też salon Bokaro, po przeciwnej stronie i trochę wcześniej niż Cermag. Szukałam płytek miesiąc temu i tam zaproponowano mi cenę ''z marszu" niższą niż w Cerrmagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts