kkarpiu 04.07.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Szukam dobrego geodety i firmy do fundamentów, murów w Łodzi. Macie kogoś godnego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 05.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jak w październiku 2012 rozpoznawałem temat, to najtaniej płytki Paradyża znalazłem w Tomaszowie Mazowieckim (http://www.tanieplytkiceramiczne.pl). Dawali chyba rabat na poziomie 33% ceny katalogowej. Zresztą ktoś z forum brał płytki od nich i był zadowolony. Przy zamówieniu powyżej 3000zł transport był gratis. Ja finalnie zdecydowałem się na Tubądzin i nie skorzystałem z ich oferty, ale też otrzymałem przyzwoity rabat: 28% i transport w cenie. Jeśli chcesz bliżej coś kupić to chyba pozostaje Ci Cermag na ul. Brukowej - tam wszyscy otrzymują 15% rabatu. Tubądzin, Tubądzin i jeszcze raz Tubądzin. To tych płytek szukam, a Paradyż napisałem, bo te miały być pierwotnie. To może podpowiecie gdzie kupić Tubądzin, bo w ich składzie w Cedrowicach śpiewają ceny katalogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaibartek 06.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Tubądzin, Tubądzin i jeszcze raz Tubądzin. To tych płytek szukam, a Paradyż napisałem, bo te miały być pierwotnie. To może podpowiecie gdzie kupić Tubądzin, bo w ich składzie w Cedrowicach śpiewają ceny katalogowe.. Na Tubądzin najlepszą ofertę dostałam w Filpolu w Pabianicach na ul.Partyzanckiej i w Bokaro na Brukowej. Znacznie niższą niż w salonach firmowych i innych składach fabrycznych....(średnio 25-30%).Różnica była naprawdę bardzo duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlesh 06.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Fajne rabaty na płytki dają w Iomaszowie - firma Cermix. Fakt, że ja akurat kupowałam Paradyż, ale mają różne firmy, więc warto zapytać. Ja poszukuję natomiast szklarza, sporo do zrobienia, (kabiny, drzwi), więc potrzebuję tanio. Ktoś coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 07.07.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Polecam dobrą firmę arcoline z Łodzi - Projektowanie, dekoracja wnętrz, remonty, wykończenia pod klucz, ocieplenia poddaszy, elewacje itp http://www.arcoline.pl tel: 609 188 881 email: [email protected] Współpracujemy z najlepszymi dlatego polecam tylko sprawdzone firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 08.07.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Szukam dobrego geodety i firmy do fundamentów, murów w Łodzi. Macie kogoś godnego do polecenia? Polecam swojego geodetę pan Dominik Mierzejewski tel 888442774 Myślę, iż cenowo bardzo przystępny, nie zawodny, będąc nawet na urlopie, w podbramkowej dla mnie sytuacji (mapka do gazowni - na wczoraj), nie zostawił mnie bez pomocy. opinię swoją opieram nie na jednej pomyślnie załatwionej sprawie, spotkań było kilka i za każdym razem bardzo dobre wrażenie zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 08.07.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dzień dobry, może byłby ktoś zainteresowany zakupem STEMPLI po budowie w dobrej cenie: 3 m - 55 szt,2,8 m - 82 szt,2,6 m- 18 sztuk. Odbiór w Łodzi na Stokach. W razie zainteresowania tel moge wysłać na @. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf80 10.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam,Sprzedam 3 palety (180 sztuk) pustaków MEGA-MAX 25 P+W z Kozłowic. Cena 3 zł/szt. Pustaki kupione w zeszłym roku do budowy domu. Zapakowane w oryginalną folię. Odbiór osobisty w Aleksandrowie Łódzkim. Szczegóły na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 11.07.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ludziska potrzebuje namiary na sewisanta kotła gazowego JUNKERS (pierwsze uruchomienie kotła). Dajcie namiar na jakiegoś sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 11.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam, może ma ktoś z Was namiar na godnego polecenia parkieciarza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 15.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cześć,Potrzebuję kilka wywrotek gruzu / tłucznia, aby utwardzić dojazd do budowy. Czy ktoś nie ma takowego na zbyciu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ludziska potrzebuje namiary na sewisanta kotła gazowego JUNKERS (pierwsze uruchomienie kotła). Dajcie namiar na jakiegoś sprawdzonego. http://www.junkers.pl/pl/media/pdf/bazydanych/serwisanci/woj_dzkie_AS.pdf Nas obsługuje pan Żarkowski - jest ok. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.07.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam, może ma ktoś z Was namiar na godnego polecenia parkieciarza? Pozdrawiam Forumowy "Duch" ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 18.07.2013 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam Poszukuję Osoby do adaptacji gotowego projektu domu z drobnymi zmianami. oraz na firmę od szamb betonowych zarówno produkcja jak i montaż. Kanalizacji nie będzie a na BOŚ nie ma zgody:bash: - Rąbień AB Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 18.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam Poszukuję Osoby do adaptacji gotowego projektu domu z drobnymi zmianami. Witaj polecam swojego architekta pan Jarosław Domagało nr tel. 501499667 nam zrobił projekt indywidualny, bardzo sprawnie , człowiek bardzo rozsądny, z ciekawymi pomysłami, ma doświadczenie - ale i błysk w oku - rutyna go nie zjadła jeszcze. My jesteśmy zadowoleni z całej współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 18.07.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Forumowy "Duch" ... ? pozdrawiam, majki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 19.07.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ??? W swoim dzienniku Majki "Ducha" bardzo chwali za wykonaną pracę - ale w polecanych usługach http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2666&pp=20&do=discuss już zapomniał a szkoda pewnie gdzieś tam wśród tych 69 stron może gdzieś jest namiar - ale życzę dużo cierpliwości do takiej lektury. Choć nie powiem też nie raz korzystałam, i sama polecałam swoich fachowców, w tamtym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.07.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 W swoim dzienniku Majki "Ducha" bardzo chwali za wykonaną pracę - ale w polecanych usługach http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2666&pp=20&do=discuss już zapomniał a szkoda pewnie gdzieś tam wśród tych 69 stron może gdzieś jest namiar - ale życzę dużo cierpliwości do takiej lektury. Choć nie powiem też nie raz korzystałam, i sama polecałam swoich fachowców, w tamtym wątku. Wywołany do tablicy odpowiem : tak, nie podawałem, ale z powodu wyraźnej prośby o nie podawanie publicznie namairu do Ducha. Jest z tego co wiem cały czas aktywny na FM, więc tak jak ja napisałem do niego PW i kontakt dostałem. Co do tego wątku, to ludzi sami zrobili tam bałagan, pisząc o rzeczach nie na temat ... Ale, budowa to "nie je bajka" i trzeba być twardym w szukaniu m.in. informacji pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 19.07.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ??? No tak, pojechałem forumowym slangiem, być może nie zrozumiałym dla osób z krótkim stażem Sorka http://forum.muratordom.pl/member.php?50723-ghost34 pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka_g 19.07.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No tak, pojechałem forumowym slangiem, być może nie zrozumiałym dla osób z krótkim stażem Sorka http://forum.muratordom.pl/member.php?50723-ghost34 pozdrawiam, majki Dzięki bardzo, na Was zawsze można polegać. Już z resztą nie po raz pierwszy korzystam z usług wykonawców poleconych przez Was. Póki co są oki. WIELKIE DZIĘKUJĘ MAJKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts