Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jak w październiku 2012 rozpoznawałem temat, to najtaniej płytki Paradyża znalazłem w Tomaszowie Mazowieckim (http://www.tanieplytkiceramiczne.pl). Dawali chyba rabat na poziomie 33% ceny katalogowej. Zresztą ktoś z forum brał płytki od nich i był zadowolony. Przy zamówieniu powyżej 3000zł transport był gratis.

Ja finalnie zdecydowałem się na Tubądzin i nie skorzystałem z ich oferty, ale też otrzymałem przyzwoity rabat: 28% i transport w cenie.

Jeśli chcesz bliżej coś kupić to chyba pozostaje Ci Cermag na ul. Brukowej - tam wszyscy otrzymują 15% rabatu.

Tubądzin, Tubądzin i jeszcze raz Tubądzin.

To tych płytek szukam, a Paradyż napisałem, bo te miały być pierwotnie.

To może podpowiecie gdzie kupić Tubądzin, bo w ich składzie w Cedrowicach śpiewają ceny katalogowe.

Tubądzin, Tubądzin i jeszcze raz Tubądzin.

To tych płytek szukam, a Paradyż napisałem, bo te miały być pierwotnie.

To może podpowiecie gdzie kupić Tubądzin, bo w ich składzie w Cedrowicach śpiewają ceny katalogowe.

. Na Tubądzin najlepszą ofertę dostałam w Filpolu w Pabianicach na ul.Partyzanckiej i w Bokaro na Brukowej. Znacznie niższą niż w salonach firmowych i innych składach fabrycznych....(średnio 25-30%).Różnica była naprawdę bardzo duża

Szukam dobrego geodety i firmy do fundamentów, murów w Łodzi. Macie kogoś godnego do polecenia?

Polecam swojego geodetę pan Dominik Mierzejewski tel 888442774

Myślę, iż cenowo bardzo przystępny, nie zawodny, będąc nawet na urlopie, w podbramkowej dla mnie sytuacji (mapka do gazowni - na wczoraj), nie zostawił mnie bez pomocy.

opinię swoją opieram nie na jednej pomyślnie załatwionej sprawie, spotkań było kilka i za każdym razem bardzo dobre wrażenie zostawił.

Ludziska potrzebuje namiary na sewisanta kotła gazowego JUNKERS (pierwsze uruchomienie kotła). Dajcie namiar na jakiegoś sprawdzonego.

http://www.junkers.pl/pl/media/pdf/bazydanych/serwisanci/woj_dzkie_AS.pdf

Nas obsługuje pan Żarkowski - jest ok.

pozdrawiam, majki

Witam

Poszukuję Osoby do adaptacji gotowego projektu domu z drobnymi zmianami.

Witaj

polecam swojego architekta pan Jarosław Domagało nr tel. 501499667 nam zrobił projekt indywidualny, bardzo sprawnie , człowiek bardzo rozsądny, z ciekawymi pomysłami, ma doświadczenie - ale i błysk w oku - rutyna go nie zjadła jeszcze.

My jesteśmy zadowoleni z całej współpracy.

???

W swoim dzienniku Majki "Ducha" bardzo chwali za wykonaną pracę - ale w polecanych usługach http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2666&pp=20&do=discuss już zapomniał a szkoda :) pewnie gdzieś tam wśród tych 69 stron może gdzieś jest namiar - ale życzę dużo cierpliwości do takiej lektury.

Choć nie powiem też nie raz korzystałam, i sama polecałam swoich fachowców, w tamtym wątku.

W swoim dzienniku Majki "Ducha" bardzo chwali za wykonaną pracę - ale w polecanych usługach http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2666&pp=20&do=discuss już zapomniał a szkoda :) pewnie gdzieś tam wśród tych 69 stron może gdzieś jest namiar - ale życzę dużo cierpliwości do takiej lektury.

Choć nie powiem też nie raz korzystałam, i sama polecałam swoich fachowców, w tamtym wątku.

Wywołany do tablicy ;) odpowiem : tak, nie podawałem, ale z powodu wyraźnej prośby o nie podawanie publicznie namairu do Ducha.

Jest z tego co wiem cały czas aktywny na FM, więc tak jak ja napisałem do niego PW i kontakt dostałem.

Co do tego wątku, to ludzi sami zrobili tam bałagan, pisząc o rzeczach nie na temat ...

Ale, budowa to "nie je bajka" ;) i trzeba być twardym w szukaniu m.in. informacji ;)

pozdrawiam, majki

No tak, pojechałem forumowym slangiem, być może nie zrozumiałym dla osób z krótkim stażem :)

Sorka ;)

http://forum.muratordom.pl/member.php?50723-ghost34

pozdrawiam, majki

Dzięki bardzo, na Was zawsze można polegać. Już z resztą nie po raz pierwszy korzystam z usług wykonawców poleconych przez Was. Póki co są oki. WIELKIE DZIĘKUJĘ MAJKI.