Lodsto 15.08.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam, mam pytanie, co robiliście z odpadami styropianu, czy jest jakaś firma w okolicach Łodzi, która odbiera czyste ścinki styropianu czy pozostaje jedynie kontener na odpady budowlane? (Jeżeli pozostaje kontener to czy macie namiar na taką firmę w przystępnej cenie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 15.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Sprzedam garaż 3x5. Używany dwie budowy.Odbiór Jastrzębie Górne.602-464-353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdydurke 18.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam, Od jakiegos czasu szukam wykonawcy ogrodzenia - imitacji klinkieru. Cos takiego jak http://palisadapolska.pl/imitacja-klinkieru Niestety producentow w polsce jest sporo ale praktycznie zaden z nich nie oferuje montazu w lodzkim. Czy ktos moze montowal takie ogrodzenie albo moze polecic kogos kto jest w stanie wykonac montaz tego typu ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 20.08.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzień dobry, może byłby ktoś zainteresowany zakupem STEMPLI po budowie w dobrej cenie: 3 m - 55 szt, 2,8 m - 82 szt, 2,6 m- 18 sztuk. Odbiór w Łodzi na Stokach. W razie zainteresowania tel moge wysłać na @. Pozdrawiam! Lodsto, daj namiar na siebie na priv, jeśli aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrad 20.08.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam Jeżeli zostały wam materiały po budowie to zapraszam do nowego serwisu internetowego: pobudowlane.pl Jest to swego rodzaju Internetowy komis materiałów budowlanych gdzie można bezpłatnie wystawić do sprzedaży nadwyżki materiałów pozostałych po budowie _ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nulon 21.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witajcie, Poszukuje dobrej ekipy do dachu - więźba, blacha, wykończenia. /pozdrawiamN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 21.08.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam, mam do forumowiczów pytanie - co myślicie o systemie budowy HCH, bo mnie osobiście się podoba i skłaniam się w tym kierunku do budowy domu,pod koniec sierpnia jadę na szkolenie z tego produktu.Ciekaw jestem opinii .Pozdrawiam budujących się i nie tylko. http://www.systemhch.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sombrero 22.08.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam, Szukam dobrej i rozsądnej cenowo ekipy do ocieplenia poddasza i ekipy do ocieplenia elewacji. Czy możecie polecić kogoś sensownego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sombrero 22.08.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam Sprzedam elektroniczny licznik prądu 3-fazowy ORNO. Licznik jest nowy, był uruchomiony tylko 1 raz, na sprawdzenie stąd na wyświetlaczu 0,19 KWh. Elektrownia szybko założyła mi prąd i nie zdążyłem go użyć. Wiecej info na: http://tablica.pl/oferta/licznik-energii-3-fazowy-podlicznik-orno-ID3nBYR.html#2111e284da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 23.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam, mam do forumowiczów pytanie - co myślicie o systemie budowy HCH, bo mnie osobiście się podoba i skłaniam się w tym kierunku do budowy domu,pod koniec sierpnia jadę na szkolenie z tego produktu.Ciekaw jestem opinii .Pozdrawiam budujących się i nie tylko. http://www.systemhch.com/ Jacku, super to wygląda (zwłaszcza na filmiku). Jakby było w cenie domu budowanego tradycyjnie lub o 10% droższe to warto zaryzykować. Mnie najbardziej podoba się wizja mniejszego bałaganu na budowie... Jak będziesz coś wiedział więcej po szkoleniu (zwłaszcza o cenach) to daj znać. Pozdrawiam - Z-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 28.08.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam, zakładam listę PAPROKÓW dzięki którym mozna wydać wiele kasy otrzymujac w zamian kłopoty, problemy itd. Jeżeli jakiś wykonawca naraził Was na koszty i popełnił rażące błędy (wiadomo, ze każdy popełnia błędy ale bez przesady) w wykonywaniu powierzonego mu zlecenia dopisujcie proszę taka firmę do tej listy aby innym zaoszczędzić kłopotu. Z czystym sumieniem NIE POLECAM firmy: 1. Zakład Usług Budowlanych Bartek B. Pawlik (koncertowo skaszanił nam dach, nie umie czytać projektu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 28.08.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Zbieram chętnych na wrześniowe szkolenie budowlane w systemie HCH ,termin do ustalenia , miejsce szkolenia Zgierz w siedzibie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 28.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 dla szukających solidnych i uczciwych wykonawców - http://sgsrw.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 30.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zbieram chętnych na wrześniowe szkolenie budowlane w systemie HCH ,termin do ustalenia , miejsce szkolenia Zgierz w siedzibie firmy. A w jakiej formie będzie to szkolenie ? Masz jakąś agendę ? I dodatkowo czy weekendy wchodzą w grę ? Bo w sumie poznać coś nowego nie zaszkodzi ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karusia83 30.08.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam.... Mam ogromną prośbę do forumowiczów... a mianowicie czy ma ktoś może namiar na sprawdzoną ekipę do wykonania ocieplenia ścian zewnętrznych wełną mineralną? Tylko prosiłabym o ludzi którzy już mają w tym doświadczenie bo niestety ekip chętnych to jest tylko jak pytam w czym mają doświadczenie to głównie w styropianie " ...Wełnę tez się zrobi..." tak odpowiadają Z góry ślicznie dziękuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 01.09.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A w jakiej formie będzie to szkolenie ? Masz jakąś agendę ? I dodatkowo czy weekendy wchodzą w grę ? Bo w sumie poznać coś nowego nie zaszkodzi ... pozdrawiam, majki Myślę ,że przede wszystkim w jakiś weekend ,a co do tematu szkolenia to na pewno technologia i zasady obowiązujące przy tym systemie i na pewno będzie można samemu coś spróbować postawić A termin do uzgodnienia ,na pewno pod koniec września,na razie zbieram chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpazdzior 01.09.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam, mam pytanie, co robiliście z odpadami styropianu, czy jest jakaś firma w okolicach Łodzi, która odbiera czyste ścinki styropianu czy pozostaje jedynie kontener na odpady budowlane? (Jeżeli pozostaje kontener to czy macie namiar na taką firmę w przystępnej cenie?) Styropian możesz zawieźć do Punktu Odbioru Odpadów na Zamiejską, kosztuje niby 3000zł za tonę, ja przywiozłem trochę, nawet nie ważyli i nic nie płaciłem:) Generalnie muszą przyjąć tam, gdzie w Twojej gminie firma składuje śmieci (w tym odpady budowlane), mają obowiązek przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-nick 03.09.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Szukam dobrej ale niedrogiej ekipy do położenia kostki brukowej, z góry dziękuje za wszelkie info ! Polecam do kostki: 604 193 990. Pan Domański. Przy okazji: sprzedam przyłącze energetyczne, tzw. prowizorkę budowlaną - kompletne wraz ze słupem. Przyłącze wykorzystywane było na mojej budowie, stan bdb. Skrzynka zamontowana na drewnianym słupie o długości ok. 5,5 m. Złącze dwukomorowe 40x80 z tworzywa termoutwardzonego, wyposażone w RBK00, tablicę trójfazową S193B20A+gniazdo 230V, warkocz 4x16 z uchwytami końcowymi. Złącze gotowe do podłączenia. Odbiór osobisty - Łódź, Złotno, tel. 695 120 969. -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 05.09.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witajcie poszukuję dobrego stolarza - który zrobi nam drzwi pod skosem na poddaszu. Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KONTO usunięte123 05.09.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Cześć Poszukuje ~40 szt stempli 4m pod wieniec. Lub jesli ktos zna wypozyczalnie stempli stalowych okolice lodzi/aleksandrowa 600 155 480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts