lukasz860910 08.09.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dla szukających solidnych i uczciwych wykonawców - http://sgsrw.org/ pewnie kolejna strona na której są ogłoszenia tych firm które za to płacą, takich stron jest masa tak samo jak certyfikaty ze firma jest rzetelna, dobrze robi, jest profesjonalista itp przez cały rok masa telefonów firm które oferują takie certyfikaty tylko trzeba im zapłacić i umieszcza cie na stronie i wystawią taki dla mnie to bzdura ponieważ dużo nierzetelnych czesto nie płaconcym podwykonawca mają takie certyfikaty chcecie gwarancji jakosci to zobaczcie kogoś prace nie na jednej budowie tylko na kilku zapytajcie inwestorów o opinie wiadomo nie myli sie ten co nic nie robi ale jezeli ktos dobrze robi to napewno poda ci kilka numerów gdzie robił itp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 08.09.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 pewnie kolejna strona na której są ogłoszenia tych firm które za to płacą, takich stron jest masa tak samo jak certyfikaty ze firma jest rzetelna, dobrze robi, jest profesjonalista itp przez cały rok masa telefonów firm które oferują takie certyfikaty tylko trzeba im zapłacić i umieszcza cie na stronie i wystawią taki dla mnie to bzdura ponieważ dużo nierzetelnych czesto nie płaconcym podwykonawca mają takie certyfikaty chcecie gwarancji jakosci to zobaczcie kogoś prace nie na jednej budowie tylko na kilku zapytajcie inwestorów o opinie wiadomo nie myli sie ten co nic nie robi ale jezeli ktos dobrze robi to napewno poda ci kilka numerów gdzie robił itp pozdrawiam oczywiscie nie pisze że ta w/w strona która jest podana tak robi ponieważ jej nie znam ale wiele innych tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek40lodz 08.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Kolego .odpowiem tak .Jest to stowarzyszenie założone przez nas - czyli wykonawców którzy chcą wyeliminować z rynku nierzetelne firmy i t/z panów Zdzisiów,którzy zmieniają telefon po każdej robocie .Nie dawno założyliśmy to stowarzyszenie i staramy się podnosić swoje kwalifikacje przez różnego rodzaju kursy i szkolenia.Każdy kto chce do nas przystąpić jest weryfikowany przez sprawdzenie jego robót.Organizujemy też Mistrzostwa Polski Glazurników w porozumieniu z Polskim Stowarzyszeniem Płytkarzy.Może wypadało by się bardziej zapoznać z tematem ,a potem wypowiadać się na ten temat.Jak do tej pory moje koszta to składka ,parę groszy na rok i koszt koszulek z logo stowarzyszenia.Kursy i szkolenia mamy darmo.A obejmujemy całą Polskę ,walcząc z nie uczciwością ,partactwem i zawsze służymy radą i doradztwem .Warto mieć więc taki kontakt w razie jakiś wątpliwości w czasie remontu.Pozdrawiam i życzę uczciwych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 08.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Sprzedam 150 sztuk stempli budowlanych 3 m. Cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 09.09.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam,poszukuję solidnego parkieciarza (do ułożenia parkiet we francuską jodełkę) oraz stolarza do schodów i drzwi wewn. Z góry serdeczne dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 09.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Sprzedam ponad 4m3 gotowych, zbitych blatów z desek do szalunków, użyte raz do zalewania wieńca koszt 400zł ksawerów tel 693 950 454 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 witam. czy znacie może kogoś kto ma kamerę termowizyjną. chciałbym sprawdzić mostki termiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 13.09.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Termometr elektroniczny z apteki za 100 zł z funkcją mierzenia temperatury materiałów w zakresie 0-50 stC :wiggle:Fajnie działa pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 13.09.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witam, poszukuję solidnego parkieciarza (do ułożenia parkiet we francuską jodełkę) oraz stolarza do schodów i drzwi wewn. Z góry serdeczne dzięki za info. Witaj mogę polecić Ci naszego stolarza - zrobił nam piękne schody za bardzo rozsądne pieniądze, różnica ok. 5-6 tyś z innymi panami. Poleciłam go moim znajomym i także są zadowoleni i schodów i z ceny. Sama znalazłam go na forum w tej grupie u jednej z dziewczyn. Nazywa się Jan 669852441 nazwisko, jak znajdę umowę to podeślę jeśli będziesz zainteresowana, ale i bez tego napewno sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 17.09.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cześć, poszukuję namiarów na jakiegoś "fajnego z pomyślunkiem" hydraulika ... Walczę z rozwiązaniem podlewania ogrodowego i nie tylko hydraulika, ale połączenie z jakąś automatyką jest potrzebne ... dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 17.09.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kolego .odpowiem tak .Jest to stowarzyszenie założone przez nas - czyli wykonawców którzy chcą wyeliminować z rynku nierzetelne firmy i t/z panów Zdzisiów,którzy zmieniają telefon po każdej robocie .Nie dawno założyliśmy to stowarzyszenie i staramy się podnosić swoje kwalifikacje przez różnego rodzaju kursy i szkolenia.Każdy kto chce do nas przystąpić jest weryfikowany przez sprawdzenie jego robót.Organizujemy też Mistrzostwa Polski Glazurników w porozumieniu z Polskim Stowarzyszeniem Płytkarzy.Może wypadało by się bardziej zapoznać z tematem ,a potem wypowiadać się na ten temat.Jak do tej pory moje koszta to składka ,parę groszy na rok i koszt koszulek z logo stowarzyszenia.Kursy i szkolenia mamy darmo.A obejmujemy całą Polskę ,walcząc z nie uczciwością ,partactwem i zawsze służymy radą i doradztwem .Warto mieć więc taki kontakt w razie jakiś wątpliwości w czasie remontu.Pozdrawiam i życzę uczciwych wykonawców. nie mówiłem o waszej stronie tylko ogólnie ale dobrze że odpisałeś i wyjaśniłeś wszystko a więć polece innym waszą strone mam kilka ekip posadzkarskich i wielu klientów pyta o płytkarzy a na niej z tego co piszesz znajdą solidna firme sam może skorzystam ale dopiero za rok życzę wszystkiego dobrego i polecam inny do skorzystania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 17.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam, poszukuję solidnego parkieciarza (do ułożenia parkiet we francuską jodełkę) oraz stolarza do schodów i drzwi wewn. Z góry serdeczne dzięki za info. witam zajrzy na strone http://renmebel.i15.eu/ firma godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 18.09.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam,poszukuję sprawdzonego fachowca, który zajmie się napędem bramowym i domofonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 20.09.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewn. (cementowo-wapiennych) oraz do elewacji. Budowa w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 20.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Hej,mam problem działka w KAsawerowie, glina teraz dość wilgotno a potrzebuję wykopać pod zbiornik na deszczówkę i rozplantować 200ton nawiezionej ziemi. Był gość z koparką JCB czy coś takiego ale więcej rozwalił niż zrobił bo się zakopał. Doradżcie kogoś lub może rodzaj sprzętu który dałby radę. Myślę o gąsienicówce ale na oczy nie wiedziałam jak to daje radę i do czego się nadaje. musi przejechać z boku między domem a płotem szerokość 5 m. Bede wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 20.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Hej, mam problem działka w KAsawerowie, glina teraz dość wilgotno a potrzebuję wykopać pod zbiornik na deszczówkę i rozplantować 200ton nawiezionej ziemi. Był gość z koparką JCB czy coś takiego ale więcej rozwalił niż zrobił bo się zakopał. Doradżcie kogoś lub może rodzaj sprzętu który dałby radę. Myślę o gąsienicówce ale na oczy nie wiedziałam jak to daje radę i do czego się nadaje. musi przejechać z boku między domem a płotem szerokość 5 m. Bede wdzięczna za pomoc Taki już ten nasz Ksawerów gliniasty jest ... Uwierz mi, teraz to jest jeszcze sucho Z koparką jest problem, bo z tego co wiem szukał ostatnio z forum 'Bhm' i też miał problem ze znalezieniem kogoś sensownego - chyba, że już znalazł Ze swojego doświadczenia wiem, że nie ma rady - niech przyjedzie coś dużego i kopie. Będzie masakra, ale przy kopaniu szamba u nas tez była. I nie tylko przy kopaniu szamba ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 21.09.2013 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Poszukuję sprawdzonej ekipy do tynków wewn. (cementowo-wapiennych) oraz do elewacji. Budowa w Łodzi. tynki cem-wap 604-975-865 Grzegorz bedziesz zadowolona najlepiej zobaczyć ich prace ja robiłem wiele razy po nich i każdy zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 21.09.2013 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 tynki cem-wap 604-975-865 Grzegorz bedziesz zadowolona najlepiej zobaczyć ich prace ja robiłem wiele razy po nich i każdy zadowolony elewacje też robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 22.09.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 lukasz860910 , dziękuję serdecznie za WSZYSTKIE namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cześć, czy ktoś wie, gdzie można od ręki kupić profile ocynkowane 60x60 lub 80x80? Potrzebuje zamontować jako słupki do ogrodzenia frontowego. Może ktos dysponuje dodatkowo namiarami na sensownego wykonawcę bramy przesuwnej - potrzebuję sam szkielet do wypełnienia drewnem + inne przyległości (furtki, profile)... p.s. Wykonawcę dobrego i drogiego już znalazłem... Teraz szukam dobrego i ekonomicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts