Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

dla szukających solidnych i uczciwych wykonawców - http://sgsrw.org/

pewnie kolejna strona na której są ogłoszenia tych firm które za to płacą, takich stron jest masa

tak samo jak certyfikaty ze firma jest rzetelna, dobrze robi, jest profesjonalista itp przez cały rok masa telefonów firm które oferują takie certyfikaty tylko trzeba im zapłacić i umieszcza cie na stronie i wystawią taki dla mnie to bzdura ponieważ dużo nierzetelnych czesto nie płaconcym podwykonawca mają takie certyfikaty

chcecie gwarancji jakosci to zobaczcie kogoś prace nie na jednej budowie tylko na kilku zapytajcie inwestorów o opinie

wiadomo nie myli sie ten co nic nie robi ale jezeli ktos dobrze robi to napewno poda ci kilka numerów gdzie robił itp

pozdrawiam

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

pewnie kolejna strona na której są ogłoszenia tych firm które za to płacą, takich stron jest masa

tak samo jak certyfikaty ze firma jest rzetelna, dobrze robi, jest profesjonalista itp przez cały rok masa telefonów firm które oferują takie certyfikaty tylko trzeba im zapłacić i umieszcza cie na stronie i wystawią taki dla mnie to bzdura ponieważ dużo nierzetelnych czesto nie płaconcym podwykonawca mają takie certyfikaty

chcecie gwarancji jakosci to zobaczcie kogoś prace nie na jednej budowie tylko na kilku zapytajcie inwestorów o opinie

wiadomo nie myli sie ten co nic nie robi ale jezeli ktos dobrze robi to napewno poda ci kilka numerów gdzie robił itp

pozdrawiam

oczywiscie nie pisze że ta w/w strona która jest podana tak robi ponieważ jej nie znam ale wiele innych tak

Kolego .odpowiem tak .Jest to stowarzyszenie założone przez nas - czyli wykonawców którzy chcą wyeliminować z rynku nierzetelne firmy i t/z panów Zdzisiów,którzy zmieniają telefon po każdej robocie .Nie dawno założyliśmy to stowarzyszenie i staramy się podnosić swoje kwalifikacje przez różnego rodzaju kursy i szkolenia.Każdy kto chce do nas przystąpić jest weryfikowany przez sprawdzenie jego robót.Organizujemy też Mistrzostwa Polski Glazurników w porozumieniu z Polskim Stowarzyszeniem Płytkarzy.Może wypadało by się bardziej zapoznać z tematem ,a potem wypowiadać się na ten temat.Jak do tej pory moje koszta to składka ,parę groszy na rok i koszt koszulek z logo stowarzyszenia.Kursy i szkolenia mamy darmo.A obejmujemy całą Polskę ,walcząc z nie uczciwością ,partactwem i zawsze służymy radą i doradztwem .Warto mieć więc taki kontakt w razie jakiś wątpliwości w czasie remontu.Pozdrawiam i życzę uczciwych wykonawców.

Witam,

poszukuję solidnego parkieciarza (do ułożenia parkiet we francuską jodełkę) oraz stolarza do schodów i drzwi wewn.

Z góry serdeczne dzięki za info.

Witaj mogę polecić Ci naszego stolarza - zrobił nam piękne schody za bardzo rozsądne pieniądze, różnica ok. 5-6 tyś z innymi panami.

Poleciłam go moim znajomym i także są zadowoleni i schodów i z ceny. Sama znalazłam go na forum w tej grupie u jednej z dziewczyn.

Nazywa się Jan 669852441 nazwisko, jak znajdę umowę to podeślę jeśli będziesz zainteresowana, ale i bez tego napewno sobie poradzisz.

Kolego .odpowiem tak .Jest to stowarzyszenie założone przez nas - czyli wykonawców którzy chcą wyeliminować z rynku nierzetelne firmy i t/z panów Zdzisiów,którzy zmieniają telefon po każdej robocie .Nie dawno założyliśmy to stowarzyszenie i staramy się podnosić swoje kwalifikacje przez różnego rodzaju kursy i szkolenia.Każdy kto chce do nas przystąpić jest weryfikowany przez sprawdzenie jego robót.Organizujemy też Mistrzostwa Polski Glazurników w porozumieniu z Polskim Stowarzyszeniem Płytkarzy.Może wypadało by się bardziej zapoznać z tematem ,a potem wypowiadać się na ten temat.Jak do tej pory moje koszta to składka ,parę groszy na rok i koszt koszulek z logo stowarzyszenia.Kursy i szkolenia mamy darmo.A obejmujemy całą Polskę ,walcząc z nie uczciwością ,partactwem i zawsze służymy radą i doradztwem .Warto mieć więc taki kontakt w razie jakiś wątpliwości w czasie remontu.Pozdrawiam i życzę uczciwych wykonawców.

nie mówiłem o waszej stronie tylko ogólnie ale dobrze że odpisałeś i wyjaśniłeś wszystko a więć polece innym waszą strone mam kilka ekip posadzkarskich i wielu klientów pyta o płytkarzy a na niej z tego co piszesz znajdą solidna firme sam może skorzystam ale dopiero za rok

życzę wszystkiego dobrego i polecam inny do skorzystania

pozdrawiam

Hej,

mam problem działka w KAsawerowie, glina teraz dość wilgotno a potrzebuję wykopać pod zbiornik na deszczówkę i rozplantować 200ton nawiezionej ziemi.

Był gość z koparką JCB czy coś takiego ale więcej rozwalił niż zrobił bo się zakopał. Doradżcie kogoś lub może rodzaj sprzętu który dałby radę. Myślę o gąsienicówce ale na oczy nie wiedziałam jak to daje radę i do czego się nadaje. musi przejechać z boku między domem a płotem szerokość 5 m.

Bede wdzięczna za pomoc

Hej,

mam problem działka w KAsawerowie, glina teraz dość wilgotno a potrzebuję wykopać pod zbiornik na deszczówkę i rozplantować 200ton nawiezionej ziemi.

Był gość z koparką JCB czy coś takiego ale więcej rozwalił niż zrobił bo się zakopał. Doradżcie kogoś lub może rodzaj sprzętu który dałby radę. Myślę o gąsienicówce ale na oczy nie wiedziałam jak to daje radę i do czego się nadaje. musi przejechać z boku między domem a płotem szerokość 5 m.

Bede wdzięczna za pomoc

Taki już ten nasz Ksawerów gliniasty jest ... ;)

Uwierz mi, teraz to jest jeszcze sucho ;)

Z koparką jest problem, bo z tego co wiem szukał ostatnio z forum 'Bhm' i też miał problem ze znalezieniem kogoś sensownego - chyba, że już znalazł :)

Ze swojego doświadczenia wiem, że nie ma rady - niech przyjedzie coś dużego i kopie. Będzie masakra, ale przy kopaniu szamba u nas tez była.

I nie tylko przy kopaniu szamba ... :(

pozdrawiam, majki

Cześć, czy ktoś wie, gdzie można od ręki kupić profile ocynkowane 60x60 lub 80x80? Potrzebuje zamontować jako słupki do ogrodzenia frontowego.

Może ktos dysponuje dodatkowo namiarami na sensownego wykonawcę bramy przesuwnej - potrzebuję sam szkielet do wypełnienia drewnem + inne przyległości (furtki, profile)...

p.s. Wykonawcę dobrego i drogiego już znalazłem... ;) Teraz szukam dobrego i ekonomicznego.