luckier 10.10.2013 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Co prawda w 2008 roku więc trzeba wziąć na to poprawkę, płaciliśmy bodjaże 75zł/m2 dachu gotowego : deskowanie, papa, łaty, dachówka betonowa, rynny, obróbki kominów, 2 okna dachowe, dach wielospadowy. Ekipa sprawdzona i dobra. Bez żadnych problemów od 5 lat pozdrawiam, majki Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 10.10.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? Odradzam IZOPLAST (ul. Brzezińska) profil eXtremo - mam od nich okna i nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? Co do okien, to ja mam od Mielczarka Schuco ze Zduńskiej Woli. Z tego co wiem, klika osób z naszej grupy też. Ja złego słowa od 5 lat nie mogę powiedzieć. Są super pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 10.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Witam Mam do sprzedania 8 kręgów betonowych, 104 średnica zewn., 80 średnica wewn., cena 70 zł za sztukę. Transport we własnym zakresie, okolice Piotrkowa tryb. Nr. tel. 604270686 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 10.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ale Majki podał cenę z pełnym deskowaniem i papą, a Ty z tego co zrozumiałam to tylko łaty i membrana na krokwiach a to inna cena jest raczej? ja w tym roku płaciłam 40zł/m2 i takie miałam wyceny, konstrukcję robił kto inny - gotowe wiązary prefabrykowane. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 10.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? Witaj my mamy okna od Mroza z ul leczniczej w Łodzi, (mamy okna, rolety, bramę i drzwi wejściowe) i jesteśmy zadowoleni z ceny, obsługi i serwisu, bo była okazja już sprawdzić jak reagują na zgłoszenia, i przy bramie, i oknach i rolecie bo padł silnik. Przyjechali, wyregulowali, silnik wymienili, bez problemowo i czas realizacji przyzwoity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 13.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dostałem cenę 72zł na gotowo - oznacza to w takim razie, że to dobra cena:) Ekipa sprawdzona i polecana. A może jakieś doświadczenia z oknami macie - jakie najsensowniej wybrać - mam oferty z Izoplastu i ABM z Pabianic, Petecki był najdroższy.? W moim przypadku w 2010 roku było to 40zł/m2 za komplet prac (bez deskowania): położenie membrany, łaty, kontrłaty, położenie dachówki ceramicznej, założenie 5 okien dachowych, obróbka dwóch kominów, wszystkie obróbki blacharskie, założenie rynien. Ekipa polecona - ja jestem z ich pracy zadowolony. Gdybym jeszcze raz budował, na pewno bym z nich skorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 14.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Pierwsze pozostałości do sprzedania Cześć,Mam na zbyciu:- ok. 230 stempli 3m; stemple prawie nowe (kupowałem je w tartaku, wiec przeżyły jedno zalewanie stropu);- paletę (może 1,5 palety) pustaka ceramicznego z Kozłowic (Mega Max PW 25cm);Cena oczywiście konkurencyjna w stosunku do cen 'sklepowych'Dla zainteresowanych podaję namiar - 663442149.Pozdrawiam,Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 15.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Co do rekomendacji ekipy od rekuperacji na priv wysłałam namiar.Pozdrawiam I ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechu 16.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków cementowo-wapiennych, najlepiej gotowych pod malowanie w terminie koniec października początek listopada oczywiście w tym roku - w miejscowości Zgierz z góry dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 18.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy do wykonania tynków cementowo-wapiennych, najlepiej gotowych pod malowanie w terminie koniec października początek listopada - w miejscowości Zgierz z góry dziękuje za info Przyłączam się do poszukiwań (ekipa potrzebna wczesną wiosną, południe Łodzi). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 18.10.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Mam prośbę o namiary na rzetelną firmę, sprawnie działającą, zajmującą się adaptacją projektów gotowych oraz na geodetę począwszy od wykonania mapy do celów projektowych jak i współpracy przez cały proces budowy. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 19.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Przyłączam się do poszukiwań (ekipa potrzebna wczesną wiosną, południe Łodzi). Pozdrawiam! tynki cem-wap 604-975-865 bardzo dobra ekipa widziałem ich prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 19.10.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 tynki cem-wap 604-975-865 bardzo dobra ekipa widziałem ich prace Dziękuję! I do zobaczenia u mnie na budowie wiosną Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 20.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mam prośbę o namiary na rzetelną firmę, sprawnie działającą, zajmującą się adaptacją projektów gotowych oraz na geodetę począwszy od wykonania mapy do celów projektowych jak i współpracy przez cały proces budowy. Z góry dziękuję Witaj, my już budowę skończyliśmy - to mogę polecić geodetę - Dominik Mierzejewski, był z nami od początku, do końca 888442774, oraz ekipa, u nas co prawda robiła dach, i potem ocieplenie i jeszcze z balkon , i ocieplenie poddasza plus karton gips, ale byłam na budowach gdzie zaczynali od fundamentów, szef Marek Liberacki 602381064. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 20.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witaj, my już budowę skończyliśmy - to mogę polecić geodetę - Dominik Mierzejewski, był z nami od początku, do końca 888442774, oraz ekipa, u nas co prawda robiła dach, i potem ocieplenie i jeszcze z balkon , i ocieplenie poddasza plus karton gips, ale byłam na budowach gdzie zaczynali od fundamentów, szef Marek Liberacki 602381064. pozdrawiam Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubalka 22.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Cześć,Czy ktoś z Was miał do czynienia z rekuperatorami Danfoss'a oraz łódzką firmą Danpol, która je montuje? Macie jakieś opinie, uwagi?Pozdrawiam,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotylozaur 23.10.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cześć, Czy ktoś z Was miał do czynienia z rekuperatorami Danfoss'a oraz łódzką firmą Danpol, która je montuje? Macie jakieś opinie, uwagi? Pozdrawiam, Łukasz Podbijam Jakieś drogie się wydają w porównaniu do konkurencji, ale takie mi zaproponowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hzag 23.10.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam, czy miałby ktoś namiar na dekarza do płaskiego dachu - potrzebuję położyć papę termozgrzewalną nawierzchniową + obróbki blacharskie. Będę wdzięczna. pozdrawiam. 600-730-613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 23.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam budujących w środku Polski i zastanawiających się nad okolicą. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113821/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-2.htmlpozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts