Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam :)

Mam prośbę o namiary na godną polecenia ekipę do wylewek betonowych. Budowa w Zgierzu.

Gdybyś ktoś do tego jeszcze znał i podzieliłby się kontaktem do ekipy zajmującej się szambami betonowymi to będę wdzięczna :)

Witam,

u mnie wylewki robiła ekipa chyba ze Strykowa lub okolic 517-032-915. Jestem zadowolony. Robili też u teścia stąd mam do nich namiar.

Odnośnie szamba betonowego, to polecam firmę EKO-TRANS z okolic Radomia (http://www.szambo.go3.pl). Z tej samej firmy korzystał też Majki. Szambo założone w kwietniu 2013 i jak dotąd szczelne (ile wpłynie tyle później wybiera szambelan ;)). Wystarczy u nich złożyć zamówienie, a oni kompletują transport i podają termin montażu.

Odnośnie szamba betonowego, to polecam firmę EKO-TRANS z okolic Radomia (www.szambo.go3.pl). Z tej samej firmy korzystał też Majki. Szambo założone w kwietniu 2013 i jak dotąd szczelne (ile wpłynie tyle później wybiera szambelan ;)). Wystarczy u nich złożyć zamówienie, a oni kompletują transport i podają termin montażu.

Potwierdzam :) Szambo u nas od 3 lat z tej firmy, ciągle szczelne ;) Zwracam jedynie uwagę po moich obserwacjach, by szambo zamontować z lekkim spadkiem, tak , np. jeden z boków nizej od drugiego o jakieś 10 cm. Wtedy wszystko spływa ładnie w obniżenie i da się wyciągnąć do końca. My mamy płacko i zawsze warstwa jakieś 10-15 cm zostaje na dnie, bo rura nie da rady odessać wszystkiego. To takie uwagi od szambiarza obsługującego nas i z własnych obserwacji ;) :) pozdrawiam, majki

Witam,

u mnie wylewki robiła ekipa chyba ze Strykowa lub okolic 517-032-915. Jestem zadowolony. Robili też u teścia stąd mam do nich namiar.

Odnośnie szamba betonowego, to polecam firmę EKO-TRANS z okolic Radomia (http://www.szambo.go3.pl). Z tej samej firmy korzystał też Majki. Szambo założone w kwietniu 2013 i jak dotąd szczelne (ile wpłynie tyle później wybiera szambelan ;)). Wystarczy u nich złożyć zamówienie, a oni kompletują transport i podają termin montażu.

Dziękuję bardzo za namiary. Na pewno się skontaktuję :)

Potwierdzam :) Szambo u nas od 3 lat z tej firmy, ciągle szczelne ;) Zwracam jedynie uwagę po moich obserwacjach, by szambo zamontować z lekkim spadkiem, tak , np. jeden z boków nizej od drugiego o jakieś 10 cm. Wtedy wszystko spływa ładnie w obniżenie i da się wyciągnąć do końca. My mamy płacko i zawsze warstwa jakieś 10-15 cm zostaje na dnie, bo rura nie da rady odessać wszystkiego. To takie uwagi od szambiarza obsługującego nas i z własnych obserwacji ;) :) pozdrawiam, majki

Przyznam szczerze - temat szamba to dla mnie kompletna abstrakcja. Mieliśmy obiecaną kanalizację do końca 2013, ale wiadomo jak to bywa - będzie za rok, dwa, ewentualnie 10.. ;/

Dziękuję za uwagi - każda zdobyta na FM jest dla mnie cenna, zwłaszcza w takich tematach, o których przyznając bez zbędnych słów - nie mam zielonego pojęcia.

:)

Mam prośbę o namiary na godną polecenia ekipę do wylewek betonowych. Budowa w Zgierzu.

Gdybyś ktoś do tego jeszcze znał i podzieliłby się kontaktem do ekipy zajmującej się szambami betonowymi to będę wdzięczna :)

Do posadzek polece siebie :) robiłem już nie jedną osobe z forum mam pozytywne wpisy od forumowiczów moge ci podać kilka numerów gdzie robiłem ostatnio w zgierzu, bedziesz zadowolony z moich usług firma PosGlanc tel 723338141

zapraszam do obejrzenia mojego filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe

pozdrawiam

Drodzy forumowicze. Ponawiam prośbę o firmę która zajmuje się adaptacją projektów, która godna jest polecenia. :)

Budowa będzie w Rąbieniu

Z góry dziękuję i pozdrawiam

mogę polecić - KB i adaptacja

Andrzej Bergman : 600871422

konstantynów Łodzki

... wiec masz rzut beretem..

Potwierdzam :) Szambo u nas od 3 lat z tej firmy, ciągle szczelne ;) Zwracam jedynie uwagę po moich obserwacjach, by szambo zamontować z lekkim ... ;) :) pozdrawiam, majki

Mam też ich zbiornik 10 m3- wszystko ok- chyba szczelne- wyglądało na solidnie pomalowane i beton też wyglądał solidnie

ceny bardzo przyzwoite

Witam się serdecznie:welcome:

Mam do sprzedania stemple budowlane 3 metrowe oraz deski budowlane Stemple po 5 zł/szt deski 300zł /m3 NIE MAM TRANSPORTU - do odbioru za ok 2 tygodnie POLECAM Kupione były nowe (akurat nigdzie nie mogłam zdobyć używanych :-( więc ktoś moze skorzysta) Kontakt na priv lub [email protected]

Witam ponownie

Mam pytanie do doświadczonych Czy słyszeliście coś o tynkach hybrydowych ???? Poszukuję ekipy od tynków maszynowych ale takich tynków aby nie trzeba było robić gładzi Wszyscy moi znajomi którzy budowali jednak po tynkach maszynowych robili gładzie Ja także jestem w tym temacie wymagająca Zależy mi na gładziutkich ścianach (planuję ścianę grafitową a na ciemnym to widać każdą nierówność) No i jedna z firm zaproponowała mi ...tynki hybrydowe

Ponoć równiutkie jak na stole Pliss jak coś słyszeliście dajcie znać

Pozdrawiam Lemonca :bye:

Witam wszystkich,chce zakupić drzwi wejściowe do domku,gdzie kupowaliście w Łodzi,Zgierzu lub okolicy i jakiej firmy polecacie drzwi,będę bardzo wdzięczny.

Kupowaliśmy u "Mielczarka" w Zduńskiej Woli tak jak okna. Na profilu Schuco, sprawdzają się już 5 lat ... pozdrawiam, majki

Witam wszystkich,chce zakupić drzwi wejściowe do domku,gdzie kupowaliście w Łodzi,Zgierzu lub okolicy i jakiej firmy polecacie drzwi,będę bardzo wdzięczny.

Witam

my kupiliśmy drzwi drewniane dębowe firmy Wiatrak - od Mroza z ul. Leczniczej

Drzwi nam się podobają, pięknie doświetlają, są porządnie wykonane.

Z czystym sercem mogę polecić pana od wylewek betonowych, Jacka Domańskiego z Nowosolnej. Szybko, solidnie, CZYSTO, kulturalnie i terminowo, niedrogo. Czego chcieć więcej? 723 428 630.

Mogę już uczciwie oddać w dobre ręce mojego elektryka Jacka. Właśnie skończyli u nas instalację i wszyscy fachowcy twierdzą że majstersztyk.

Szybko, terminowo (co jest ewenementem w budowlance) bardzo solidnie i estetycznie. Nie dość że w atrakcyjnej cenie robota to jeszcze nie kroją na materiałach :)

żeby wszyscy byli tacy to budowa byłaby przyjemnością......... polecam 604444774 ( w pakiecie możecie dogadać też ekipę od mediów, alarmu i domu inteligentnego Pana Piotra Bednarskiego ten sam standard obsługi choć o efektach końcowych jeszcze się nie mogę wypowiedzieć do końca, bo dopiero etap okablowanie)

Dodatkowo nie traktują domu inwestora jak chlewu sprzątają elegancko po swojej robocie i po sobie

Szukam dobrej ekipy od sufitów podwieszanych i ocieplenia stropu na wiązarach może macie kogoś?