Saly 10.04.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam kiedy montowaliście drzwi zewnętrzne ,po tynkach i wylewkach czy przed,jeżeli po tynkach to jak później je obrabialiście ,u mnie będzie tynk cementowo-wapienny pod malowanie. Hej Wszystko zależy jakie drzwi- bo jak metalowe - to wszystko jedno kiedy Jak drewniane - to po tynkach wylewkach - no a potem normalnie ktoś musi je obrobić. Nie chce być posłańcem złej nowiny ale jeśli planujesz tynki cementowo-wapienne - to one nie nadają sie pod malowanie:-( Są twardsze od gipsowych i mają większą strukurę ziarna tynku - po prostu są chropowate i trzeba na nie gładz:yes: Ja mam gipsowe i to diamanty - najdroższe i niby najlepsze a i tak trzeba szlifowac jak chce się miec gładko Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 13.04.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 HejWszystko zależy jakie drzwi- bo jak metalowe - to wszystko jedno kiedyJak drewniane - to po tynkach wylewkach - no a potem normalnie ktoś musi je obrobić.Nie chce być posłańcem złej nowiny ale jeśli planujesz tynki cementowo-wapienne - to one nie nadają sie pod malowanieSą twardsze od gipsowych i mają większą strukurę ziarna tynku - po prostu są chropowate i trzeba na nie gładz Ja mam gipsowe i to diamanty - najdroższe i niby najlepsze a i tak trzeba szlifowac jak chce się miec gładko Pozdrawiam Saly Witaj,oglądałem tynki cem-wapienne prosto pod malowanie,ja nie będę na nie kład gładzi ,nie lubię ścian jak lustro ,będę miał drzwi drewniane wiec chciałbym je założyć przed tynkami aby je od razu obrobili bo później jak będą obrabiane to może być widać mała różnice na tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes27 13.04.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Oddam ziemię - gm. Andrespol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 13.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Poszukuję rzetelnego geodetę z Łodzi lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinasylwek 14.04.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Hej Wszystko zależy jakie drzwi- bo jak metalowe - to wszystko jedno kiedy Jak drewniane - to po tynkach wylewkach - no a potem normalnie ktoś musi je obrobić. Nie chce być posłańcem złej nowiny ale jeśli planujesz tynki cementowo-wapienne - to one nie nadają sie pod malowanie Są twardsze od gipsowych i mają większą strukurę ziarna tynku - po prostu są chropowate i trzeba na nie gładz Ja mam gipsowe i to diamanty - najdroższe i niby najlepsze a i tak trzeba szlifowac jak chce się miec gładko Pozdrawiam Saly Witaj,oglądałem tynki cem-wapienne prosto pod malowanie,ja nie będę na nie kład gładzi ,nie lubię ścian jak lustro ,będę miał drzwi drewniane wiec chciałbym je założyć przed tynkami aby je od razu obrobili bo później jak będą obrabiane to może być widać mała różnice na tynku. Witam Od kilkunastu lat pracuję w firmie produkującej drzwi drewniane i szczerze odradzam montowania takich drzwi przed tynkami, tak się wypaczą, że prawdopodobnie ich nie otworzysz. Producenci w gwarancji zaznaczają, że montaż drzwi drewnianej po zakończeniu mokrych robót w domu. Pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 15.04.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam Poszukuję rzetelnego geodetę z Łodzi lub okolic. Ja korzystałam dwukrotnie z usług firmy http://www.arpregeo.pl/. Po zakończeniu budowy także planuje skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miksar 16.04.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam Jakie drzwi zewnętrzne antywłamaniowe polecacie ? Jaki piec do ogrzewania gazowego polecacie ? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam Jakie drzwi zewnętrzne antywłamaniowe polecacie ? Jaki piec do ogrzewania gazowego polecacie ? Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki Hej Nie ma tak naprawdę drzwi zew antywłamaniowych Są zamki które mają odpowiednie atesty - ale jeśli chodzi o zabezpieczenia to Raczej wybór drzwi do koloru okien no i wiadomo ze drzwi metalowe będą mniej ciepłe niż drewniane Jeśli chodzi o piec do centralnego to znowu do czego on ma być ???? czy tylko do ogrzewania Czy także do Ciepłej wody ??? Ja osobiście polecam immergas model zeus z zamkniętą komorą spalania Ale piec należy dobrać do wielkości domu i rodzaju gazu ( z sieci czy z butli) - najlepiej doradzi hydraulik robiący instalację Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 24.04.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oddam ziemię - gm. Andrespol Witam, ja byłabym zainteresowana, a nie potrzeba może gruzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 24.04.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Gdyby Ktoś potrzebował dobrą, sprawną ekipę w rozsądnej cenie od tynków cementowo-wapiennych (drobne ziarno, my nie kładliśmy gładzi) to przekażę namiar do naszego wykonawcy Pana Edwarda, teraz robi u nas też elewację. Szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 24.04.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam.Gdzie w łowiczu lub okolicah mogę kupić drzwi wewnętrzne do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 25.04.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Gdyby Ktoś potrzebował dobrą, sprawną ekipę w rozsądnej cenie od tynków cementowo-wapiennych (drobne ziarno, my nie kładliśmy gładzi) to przekażę namiar do naszego wykonawcy Pana Edwarda, teraz robi u nas też elewację. Szczerze polecam! I bez gładzi można było malować już takie powierzchnie? Poproszę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dchman 26.04.2014 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Gdyby Ktoś potrzebował dobrą, sprawną ekipę w rozsądnej cenie od tynków cementowo-wapiennych (drobne ziarno, my nie kładliśmy gładzi) to przekażę namiar do naszego wykonawcy Pana Edwarda, teraz robi u nas też elewację. Szczerze polecam! Ja też poproszę info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 02.05.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witam - chcę podpisać umowę handlową na dostawę gazu /sieciowego / w Łódzkim,proszę o informację jacy sprzedawcy tu działają i jakie mają ceny - abywybrać najkorzystniej,lub proszę o adresy stron internetowych gdzie to jest opisane bo nie mogłem znależć - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 08.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam - oddam za darmo kawałki styropianu ok.3m3 po budowie. tel : 725 - 026 -199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 09.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Witam - oddam za darmo kawałki styropianu ok.3m3 po budowie. tel : 725 - 026 -199 ja swoje resztki zmieliłem i do worków wsypałem ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem do czego teraz mi się może przydać taki granulat. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 09.05.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ja swoje resztki zmieliłem i do worków wsypałem ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem do czego teraz mi się może przydać taki granulat. Ma ktoś jakiś pomysł? do styrobetonu wykorzystują to, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 09.05.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 też mam ekipe robiąca tynki pod malowanie, jak coś piszcie, Ekipa godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złódzkiego 10.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Czy ktoś buduje dom w rododendronach (Archon)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 11.05.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 też mam ekipe robiąca tynki pod malowanie, jak coś piszcie, Ekipa godna polecenia a jak będziecie szukali posadzkarza,dzwoncie do lukasza860910.kazdy komu poleciłem lukasza był bardzo zadowolony,z reszta ogromna wiedze przekłada w swoja prace przy betonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts