greggy 15.05.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Czy ktoś posiada krótki odcinek (min 14cm) profila kwadratowego stalowego 100x100x5. Tyle mi brakuje do wykonania jednego z dwóch słupków podpierających płatwie więźby dachowej? Może u kogoś leży jakiś niewykorzystany odpad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 15.05.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Witam, gdzie w Łowiczu mogę kupić drzwi Erkado? polecacie jakieś firmy od drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofprzy 18.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Drodzy Koledzy, drogie koleżanki czy ktoś może polecić mi ekipę, która solidnie, a ekonomicznie podłączy nasz dom do wodociągu? Dodam, że w Zgierzu? Mogę polecić gdyż w tym roku robili mi podłączenie i cena była najniższa a miałem kilka ofert. Kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 19.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Witam,sprzedam garaż blaszany o powierzchni 3m x 5m (cena 720zł do negocjacji). Używany był na jednej budowie. Gratis dodam bloczki betonowe do ustawienia garażu.Garaż w bardzo dobrym stanie.Garaż do odebrania na Rąbieniu AB własnym transportem (garaż jest w pełni demontowany). SPRZEDANYSPRZEDANYSPRZEDANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 25.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 28.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 witam poszukuję ekipy do zrobienia tarasu nad pomieszczeniem ogrzewanym. chodzi mi o hydroizolację, wylewkę. może ktoś ma namiary na solidną ekipę. z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
memekt 03.06.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam, musimy z małżonką kupić sprzęt do kuchni (lodówka, piekarnik, mikrofala, zmywarka, płyta gazowa) wszystko do zabudowy. Możecie coś polecić bo jest tego tyle, że Jeśli chodzi o kasę to może nie najtańsze ale też nie najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 08.06.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 WitamPoszukuję sprawdzonej firmy produkującej i montującej żaluzje drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 15.06.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam,sprzedam garaż blaszak 3x5m - 800zł. Obiór własny, Łódź, Wisktno. Tel. 888-350-108. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 15.06.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam szukam ekipy do tynkowania maszynowego, może znacie kogoś kogo możecie polecić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 25.06.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 28.06.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam Witam, poszukaj na tym forum namiarów na Pana Zbyszka Rolnika, na pewną znajdziesz, porzadny człowiek choć u mnie okazało się po czasie że nie obyło się bez blędów a ekipa obrażona prawie od początku do końca choć cenę przyjąłem bez żadnych negocjacji, zapłaciłem bez sprawdzania chyćby łatą a póżniej wyszły niespodzianki ale mimo wszystko jakość lepsza od przeciętnej a właściciel kontaktowy i porządny, tel. chyba 609431254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 28.06.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam, poszukuję pilnie namiarów na osobę / firmę która zajmuje się dekoracjami okiennymi tj. zarówno firany i zasłany jak również takie rzeczy jak roletki dzień-noc itd. Jesli ktoś z Was korzystał z takich usług najlepiej kompleksowo będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 28.06.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam tynki 603-794-727 tynki 604-975-865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 28.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam Witam. ja polecam p. Edwarda. Super cena, czysto i szybko . Tel mogę podasc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 28.06.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Jakby ktoś potrzebował ledy do zabudowy g-k, fajne lampy, tanie żarówki led i różności do wyposażenia domu np. dywany, stoły, krzesła do ogrodu, oświetlenie ogrodowe w bardzo fajniej cenie to mogę podać namiar na fajny sklepik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 29.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za polecenie tynkarzy. Udało nam się zaklepać termin na połowę sierpnia (choć łatwo nie było) u tynkarza polecanego przez PosGlanc - dzięki bardzo i widzimy się na wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuj_stach 30.06.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam, Poleci mi ktoś dobrego i sprawdzonego fachowca który mi porządnie zaizoluje balkony, położy płytki tak żeby był odpowiedni spad, dobrze zaizoluje przy drzwiach balkonowych i zrobi rynny wkoło balkonu. Z góry wielkie dzięki za polecenie Pozdrawiam z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 04.07.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie ma ktoś po budowie pozostałych bloczków betonowych? Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek1974 06.07.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam, ludziska podzielcie się pilnie namiarem na człowieka który zajmuje się montażem alarmów. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts