Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

sprzedam garaż blaszany o powierzchni 3m x 5m (cena 720zł do negocjacji). Używany był na jednej budowie. Gratis dodam bloczki betonowe do ustawienia garażu.

Garaż w bardzo dobrym stanie.

Garaż do odebrania na Rąbieniu AB własnym transportem (garaż jest w pełni demontowany).

SPRZEDANY

SPRZEDANY

SPRZEDANY

Witam.

ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU.

Pozdrawiam forumowiczów.

• 2 weeks później...
Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam

Witam,

poszukaj na tym forum namiarów na Pana Zbyszka Rolnika, na pewną znajdziesz, porzadny człowiek choć u mnie okazało się po czasie że nie obyło się bez blędów a ekipa obrażona prawie od początku do końca choć cenę przyjąłem bez żadnych negocjacji, zapłaciłem bez sprawdzania chyćby łatą a póżniej wyszły niespodzianki

ale mimo wszystko jakość lepsza od przeciętnej a właściciel kontaktowy i porządny, tel. chyba 609431254

Witam,

poszukuję pilnie namiarów na osobę / firmę która zajmuje się dekoracjami okiennymi tj. zarówno firany i zasłany jak również takie rzeczy jak roletki dzień-noc itd.

Jesli ktoś z Was korzystał z takich usług najlepiej kompleksowo będę wdzięczny za namiary.

Pozdrawiam

Sylwek

Witam. Poszukiwani tynkarze CW - tylko sprawdzona ekipa. Niestety zostalismy bez tynkarzy, dzisiaj firma która miała u nas je robić, na hasło umowa, wycofała się z roboty. Prosze dajcie jakies namiary, pozdrawiam

Witam.

ja polecam p. Edwarda. Super cena, czysto i szybko :-). Tel mogę podasc na priv.