hippo 18.11.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Czy ktoś z grupy łodzkiej może polecić fachową i sprawdzoną ekipę do gładzi z okolic Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.11.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Cześć Grupko, Mimo, że już mieszkam i to ponad rok, to tak naprawdę nie mogę nikomu praktycznie nikogo polecić. Smutne to, kurcze, że z tylu osób które się przez ten mój dom przewinęły to nawet ci, którzy się wydawali OK - zawodzą Mogę jedynie szczerze polecić stolarza - autentyczna złota rączka. Taki współczesny człowiek renesansu. Za to odradzam firmę GORAN. Mimo, że ją polecałam. Od 2 miesięcy nie mogę doczekać się naprawy gwarancyjnej okien. Mieli tam jakąś reorganizację, ale zdaje się, że najbardziej ucierpią na tym klienci. Uważajcie na nich, bo kupić to zawsze łatwo - gorzej z reklamacjami! Co do spotkania - to ja bardzo chętnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexa 18.11.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Czy ktoś z grupy łodzkiej może polecić fachową i sprawdzoną ekipę do gładzi z okolic Łodzi? Moja była/jest super, bo będą nam jeszcze malować. Oprócz gładzi i malowania wykonują wszelkiego rodzaju zabudowy gipsowe i docieplenia dachów. Solidnie, bardzo dokładnie i ekspresowo. Ale o namiary musiałabym zapytać męża, bo ja nawet nie wiem skąd dokładnie są (na pewno jednak z okolic Łodzi) a akurat nie ma go w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexa 18.11.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 alexa nie ejstem pewna, ale przepiękne płytki i gresy z małych firm rodzinnych włoskich, hiszpanskich i francuskich maja w Miradzie na Piotrkowskiej (naprzeciwko Białej Fabryki i stawów). Warto zobaczyc te cuda! Ja choruje na gresy od nich.. A gdzie to dokładnie, bo ja nie jestem z Łodzi i nie wiem gdzie jest Biała Fabryka. W którą stronę od Centralu, mniej więcej w jakiej okolicy? I czy bardzo drogie te cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.11.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Alexa - za Centralem i to kawałek, ale po tej samej stronie Piotrkowskiej. Numer chyba rzędu 200 z kawałkiem. Białą fabrykę masz po lewej - łatwo poznać. Płytki są extra, ale ceny z baaardzo górnej półki. Przynajmniej wtedy, kiedy ja się przymierzałam (1,5 roku temu). Ale całkiem niezły wybór i przystępniejszych cenach jest w Fumino na Północnej (przy Kilińskiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 19.11.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie.Dużo się działo w tym czasie, złego i dobrego, ale mało na budowie.Plan budowania na 2004 wykonałem w 90 %.Końcowym akcentem wykonania planu był zakup szczeniaka do pilnowania domu. Teraz ma 3 miesięca i jest u nas w domu od 5 tygodni.Typowo strózujący pies, szpic wilczy. Na działce czuje się świetnie i juz rozpoczął poznawanie groźnej sąsiadki - rodwajlerki.Zasadziliśmu jeszcze trochę drzewek owocowych i krzewów.Z racji innych wydarzeń nawet głowy nie miałem aby robić coś więcej.Wszystko teraz normalizuje się. Pozdrawiam wszystkich budujących Starych i Nowych. Alexa Podaj mi namiary na tych ludzi od ociepleń dachów.Z góry dziękuję Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 19.11.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Alexa,jeśli możesz to podaj namiary na priva. A jakie są koszty wykonania gładzi przez tą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.11.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 alexa - ja tez poprosze namiary na te ekipe od wykonczeniowki, czy docieplaja tez z zewnatrz salon Mirad jest wyraznie widoczny, jedziesz Piotrkowska caly czas prosto od Centralu w kierunku Górnego Rynku i Uniwersalu, po lewej stronie mijasz katedre i kosciol ewangelicki oraz ulice czerwona, to bedzie rowniez po lewej stronie naprzeciwko stawow i fabryki, nie dojezdzajac jeszcze do placu Reymontaceny faktycznie wysokie, ale wiesz za co placisz, za indywidualne kolekcje, poza tym sprowadzaja np. gresy (moze tez i inne plytki) w tzw. II gatunku, w cenach prawie o 50% nizszych, a ten ich II gatunek to wyglada jak w wielu polskich firmach I klasa a tu pada snieg, snieg, snieg, do jasnej anielki a mnie czeka jeszcze tynkowanie komina, ukladanie folii dachowej i docelowe pokrycie dachu, trzymajcie kciuki zeby wrocila dobra pogoda uprzejmie donosze ze Gosia -nasz sekretarz bedzie niedostepna w necie do 01.12 -wprowadza sie i ma urlop, co powiecie na spotkanko grupy lodzkiej np. 3 grudnia (piatek) wieczorkiem, wpisujcie sie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 19.11.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Może być tylko jeszcze gdzie? Bęszie mi miło poznać Wielce Szanowne Grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Z radością informuję, że na aukcji zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexa 21.11.2004 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 mobby, hippo, Honorata podaję namiary na ekipę, która wykonywała nam docieplenia dachów, zabudowy gipsowe oraz gładzie. Tel. do szefa ekipy: 609-49-21-51 (P.Krzysiek). Honorato dzięki za pomoc, jesli chodzi o docieplenia zewnętrzne, to w/w ekipa się tym nie zajmuje, ale mam również namiary (znów muszę spytać męża )na dobrego i sprawdzonego fachowca. Nam akurat nie docieplał domu, ale robił poprawki po poprzedniku (który trochę spartaczył robotę) oraz kładł tynk silikatowy i mozaikowy (akryl też kładzie). Skończył jakieś tydzień temu i z czystym sumieniem mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.11.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 dobra, dobra, nie wazne gdzie się spotkamy, bo napewno w jakimś pubie wcentrum Łodzi, tylko wazne czy wogóle, i ktochce sie spotkac, tak wiec nie spac drogie zuczki, bo to jeszcze nie sen zimowy (mimo aury za oknem), tylko wpisywac sie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 22.11.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ja sie wpisuję! Może być 3.12. i piątek. Wszystko jedno gdzie. Aby było ciepło i sucho. I piwo nie za drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.11.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam! Myślę, że dam radę tego 3.12 się pojawić. Ja muszę już finalnie się przemóc i zacząć pisać magisterkę. Od środy wchodzi stolarz robić schody. Obiecał mi, że w sobotę na górę będę wchodził już po nich. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 22.11.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam po przerwie! Co do spotkania 3 grudnia, to będę musiał zrezygnować z basenu, no ale cóż - czego się nie robi dla swojej grupy. Kupiłem w końcu piec olejowy Viessmana. Chodzi ok, jestem na etapie regulacji pogodówki. Przeżyłem ostatnio jednak spore emocje związane z aurą. Prądu nie było mianowicie ponad 2 doby, na szczęście mam jeszcze mieszkanie awaryjne Problem się zaczął jak w nocy z niedzieli na poniedziałek, zaczęła spadać gwałtownie temperatura, a że kotłownia ma 2 wloty nawiew i wywiew, to specjalnie dużo wyższa temperatura tam nie panuje niż na dworzu. A wiadomo, że woda w rurkach może zamarznąć Na szczęście wieczorem w niedzielę prąd ruszył i instalacja została uratowana Nie wiem czy w przyszłości nie przydałby się jakiś agregacik. W domu kominek za to grzeje dziarsko niwelując zgubne skutki wichur. Tommco, jakie robisz schodki i ile Ci fachura powiedział za nie? Pozdrawiam grupkę ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.11.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Schody ażurowe zabiegowe dębowe 5 koła na gotowo. Myślę, że to nieźle. Jakoś niedługo może już będę widział efekty. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.11.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Kochani, czy ktoś ma godnego polecenia wykonawcę do budowy ścian i ekipę do super-trudnego dachu? Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 23.11.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 To ja też postaram się być na spotkaniu w piątek (3.12.) Aggi jak masz super trudny dach to musisz poszukać naprawdę dobrej ekipy. Ja miałem prawdziwych fachowców z okolic Aleksandrowa choć nie najtańszych ale z 7% VAT-em nie wyszło taj żle. Jeśli jesteś zainteresowana to wyślę namiary na prive. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Aggi, dachowca też mogę polecić - możesz porównać ceny no i ewentualnie obejrzeć mój dach A czy my już wiemy, w której knajpce tym razem pjemy? 3.12 idzie dużymi krokami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 24.11.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Schody ażurowe zabiegowe dębowe 5 koła na gotowo. Myślę, że to nieźle. Jakoś niedługo może już będę widział efekty. Pozdrawiam T. O tomku, ja tez bede miec u siebie zabiegowe, azurowe, cena 5 kola bardzo, bardzo mi odpowiada, ciekawe jakie beda u Ciebie, bo zdaje sie ze u Ani i Grega robil ten sam stolarz i schody maja piekne, jezeli twoje wyjda ok, to poprosze cie o namiary na tego schodziarza. W centrum schodow zaspiewlai mi 11 tys bez barierki, tak wiec wybor ejst prosty! Odnosnie naszego spotkania 3.12 dam wam znac w tym tygodniu gdzie sie spotykamy, na razie na liste wpisuje: 1 siebie 2 Luśkę 3 Tommco 4 Darwola 5 Anię 6 Martina 7 Gosię Łódź mam nadzieje 8.Grzegorz Kalonka 9. Maciej -kierowca 10. Agi -koniecznie masz być Kto da wiecej? Słuchajcie im nas bedzie wiecej, tym wiekszy sens "wymiany doswiadczen" nas naszym lokalnym, budowlanym podworeczku, bardzo cennej jak mysle. Nasze dotychczasowe spotkania zaowocowaly miedzy innymi, nawiazaniem nowych znajomsci , polecaniem sprawdzonych fachowcow (Pan Marek -elektryk to juz niemal legenda), korzystynmi zakupami poleconych materialow budowlanych itd, a o to przeciez chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts