Saly 26.09.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Witam Mam do sprzedania KOSTKĘ BRUKOWĄ PICCOLA firmy GALA BETON Producent podaje że jest to kolor biały w innych firmach jako jaśniutko szary. Mam 6 palet 9,56 METRA NA PALECIE tj 57,36 m2 cena 35zł /m2 płaciłam 55zł35gr Kostka jest NOWA ORYGINALNIE ZAPAKOWANA Została została nam po budowie Służyła jako dodatek do kostki betonowej Kostka jest prześliczna i duużo ładniejsza niż kostka typu piccola innych firm. OFERTA DOTYCZY ZAKUPU CAŁOŚCI ( 6 PALET) KOSTKĘ TRZEBA ODEBRAĆ WE WŁASNYM ZAKRESIE z pod Strykowa - NIE MAM MOŻLIWOŚCI ZAŁATWIENIA TRANSPORTU!!!! tel : 792 112 202 http://img42.imageshack.us/img42/2320/gd9i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitaś 27.09.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Witam, szukam sprawnej ekipy do wylania tarasów. Część tarasów będzie nieotynkowana, więc zależy mi na ekipie która to zrobi estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 29.09.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Szukam dobrej i niedrogiej ekipy do badania geotechnicznego, już prawie zdecydowaliśmu się na działkę, ale jest w obniżeniu terenu... (sąsiedzi są jeszcze niżej) poza tym mankamentem jest to taka działka jaką sobie wymarzyliśmy z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 30.09.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dziękuję bardzo za polecenie tynkarzy. Udało nam się zaklepać termin na połowę sierpnia (choć łatwo nie było) u tynkarza polecanego przez PosGlanc - dzięki bardzo i widzimy się na wylewkach A mogę prosić o namiar na tynkarza? Szukamy ofert na tynki wewnętrzne. Polecacie kogoś, niedrogo? I sprawdzonego, niedrogiego elektryka do instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 30.09.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 A mogę prosić o namiar na tynkarza? Szukamy ofert na tynki wewnętrzne. Polecacie kogoś, niedrogo? I sprawdzonego, niedrogiego elektryka do instalacji. Tynkarz naprawdę godny polecenia p. Jakub Kornacki, my robiliśmy cementowo-wapienne bez filcowania i są naprawde jak pod malowanie. Wyprowadzone piony i linia pozioma. Najlepiej dzwonic po godz 20 tel 691 752 861 Elektryka tez mam super, mogę podesłać zdjecia instalacji, średnia półka cenowa p. Jacek Sikorski 604 444 774 ( polecany na tym forum i się nie zawiodłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 30.09.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 I oczywiście do wylewek szczerze polecam PosGlanc ( forumowy lukasz860910 ), po trzech tygodniach od wykonania mogę śmiało polecac dalej. Aż miło będzie kłaśc płytki na taka posadzkę, SUPER, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 01.10.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Tynkarz naprawdę godny polecenia p. Jakub Kornacki, my robiliśmy cementowo-wapienne bez filcowania i są naprawde jak pod malowanie. Wyprowadzone piony i linia pozioma. Najlepiej dzwonic po godz 20 tel 691 752 861 Elektryka tez mam super, mogę podesłać zdjecia instalacji, średnia półka cenowa p. Jacek Sikorski 604 444 774 ( polecany na tym forum i się nie zawiodłam) Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechu 08.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam Poszukuje sprawdzonej ekipy która wykonuje (ładnie/dokładnie) tynki zewnętrzne (odciskane) drewnopodobne oraz sprawdzonej ekipy od kostki betonowej która wykona schody z góry baaaaaaaaaaaardzo dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 09.10.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Szukam dobrej i niedrogiej ekipy do badania geotechnicznego, już prawie zdecydowaliśmu się na działkę, ale jest w obniżeniu terenu... (sąsiedzi są jeszcze niżej) poza tym mankamentem jest to taka działka jaką sobie wymarzyliśmy z góry dzięki za pomoc geolog, mgr Czesław Frankiewicz 665710200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 14.10.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 geolog, mgr Czesław Frankiewicz 665710200 dziękuję jutro idziemy do notariusza i dzialka bedzie nasza... szybko się to wszystko dzieje myśleliśmy,że wybór działki jest trudna decyzja ale chyba wybór projektu zajmie nam wiecej czasu myslimy o: z8 http://z500.pl/projekt/8/Z8,latwy-i-tani-w-budowie-z-dachem-dwuspadowym-o-powierzchni-uzytkowej-100m2.html Asti II http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Asti_II/ bardzo podoba nam się tu ksztalt tarasu ale trzeci pokoj trzeba by zrobic w lazience Monako http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Monako/ czy ktoś z Was budował pod Łodzia wg któregoś z tyhc projektów albo inny mały dom do 100m2 użytkowej? alternatywą jest projekt indywidualny, macie jakies doswiadczenia z lodzkimi architektami i mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 14.10.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 dziękuję jutro idziemy do notariusza i dzialka bedzie nasza... szybko się to wszystko dzieje myśleliśmy,że wybór działki jest trudna decyzja ale chyba wybór projektu zajmie nam wiecej czasu myslimy o: z8 http://z500.pl/projekt/8/Z8,latwy-i-tani-w-budowie-z-dachem-dwuspadowym-o-powierzchni-uzytkowej-100m2.html Asti II http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Asti_II/ bardzo podoba nam się tu ksztalt tarasu ale trzeci pokoj trzeba by zrobic w lazience Monako http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Monako/ czy ktoś z Was budował pod Łodzia wg któregoś z tyhc projektów albo inny mały dom do 100m2 użytkowej? alternatywą jest projekt indywidualny, macie jakies doswiadczenia z lodzkimi architektami i mozecie kogos polecic? Zerknij na projekt Z273 lub powiekszony Z273a, my równiez długo obstawialismy projekt domu z dachem dwuspadowym aż w koncu wybralismy Zetkę. Dom o powierzchni użytkowej 99m2 dla naszej rodziny 2+1 jest naprawdę optymalny. Jezeli chcialabys obejrzec nasz dom to zapraszam, budujemy sie w ok. Pabianic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piechu 20.10.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Witam Poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy od zabudowy kominka ( z szamotu lub płyt krzemianowych) z góry dziękuje za namiary i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 20.10.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Witam Poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy od zabudowy kominka ( z szamotu lub płyt krzemianowych) z góry dziękuje za namiary i pomoc Witam. Mam namiar wzięty z forum ale uprzedzam, ze Jego wykonań osobiscie nie widziałam, p.Michał Kuraś z Łodzi 505 44 30 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0wsi4nka 25.10.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam wszystkich, Pilnie poszukuję rzetelnego projektanta/montażysty kominków. Jakoś dziwnie nam się składa, że albo fachowiec nie przyjeżdża na umówione spotkanie albo wykręca się chorobą... Powoli tracę nadzieję, że jeszcze kogoś dobrego znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plumbum 25.10.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witamjako pozostałość po pracach ociepleniowych odsprzedam ok 5 paczek styropianu:Knauf Expert Fasada Grafit 032 w grubości 8cm bez felcacena rynkowa około 200 złotych, oddam za 160. Cena m3. lokalizacja: Łódź zach.plumbum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 30.10.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Sprzedam ok 300 szt stempli budowlanych o dlugosci ok 2,8m w cenie 4 zl za sztukeodbior stróża gm.andrespolkontakt 608 824 832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 10.11.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 co tu tak cicho? nikt w Łódzkim nie buduje? szukam ekipy do murowania systemem dryfix, możecie kogos polecic z Łodzi? albo jestescie w trakcie wznoszenia domu tą metodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełPawlak2000 11.11.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam jeśli ktoś by potrzebował dobrego i solidnego Hydraulika to z cala odpowiedzialnością mogę polecić pana Marcina który wykonywał u minie wszystkie prace hydrauliczne pozdrawiam Kontakt do Pana Marcina 880-987-511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 11.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam ,chciałbym zobaczyć kocioł Skam-plus na ekogroszek,może ktoś użytkuje taki w okolicach Łodzi,Zgierza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 11.11.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Witam ,chciałbym zobaczyć kocioł Skam-plus na ekogroszek,może ktoś użytkuje taki w okolicach Łodzi,Zgierza, Witam. Jeszcze nie uzytkujemy ale czeka na montaż Skam-P Plus 12kW, około 20 listopada powinien już śmigać okolice Pabianic i Konstantynowa Łódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts