truskawek36 08.02.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki Łukasz za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 09.02.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 waga, teka - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 10.02.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam możecie jeszcze polecić kogoś do sufitów podwieszanych,będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dar0 10.02.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam.Może ma ktoś namiar na dobrego architekta który wykona projekt zamienny dla PINB?Bo niestety mój poprzedni kierownik/architekt nabruździł i mam obowiązek nałożony przez PINB wykonać projekt zamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia.SZ 14.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 WitamPoszukuje stolarza,firmy do wykonania zadaszenia drewnianego nad tarasem,poproszę o namiary.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buduje dom. 18.02.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 orientujecie się jaki koszt muszę założyć za mb rury gazu już na własnej posesji? koszt przyłącza z gazowni znam i chciałąbym oszacować ile mnie ta przyjemność doprowadzenia gazu wyniesie, projekty też są. Na chłopski rozum, ekipa z uprawnieniami 50mb gazociągu na mojej działce, skrzynka chyba z zaworem na elewacji i tylko przez ścianę do kotłowni do pieca. Podrzućcie wsoje koszty i namiary na gazowników wspólpracujących z gazownią PAbianice bo nei wiem czy myśleć o pompie czy zostać przy gazie.... od rekuperacji też szukam jakby ktoś chciał zarekomendować Witaj, jeśli chodzi o gaz ziemny ( taki z sieci ) to wiadomo że jest najtańszy ! ale jeśli jesteś mega EKO albo boisz się Putina ; ) to zrób tak jak ja i zainstaluj pompę ciepła : ), Niestety nie mam gazu więc większa inwestycja ale i mniejsze koszty eksploatacyjne. Osobiście polecam firmę Solar Partner z ul. Wróblewskiego 70/72 w Łodzi. solidna i profesjonalna firma. Po zrobieniu konkursu ofert ;P i kilku rozmowach wychodzili najrozsądniej : )) POMPA CIEPŁA ŁÓDŹ : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANEM 20.02.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 witam wszystkich, poszukuje taniego baraku na budowe w Lodzi (okolice rabienskiej). gdyby ktos mogl pomoc w tej kwestii bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawek36 22.02.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne i panele w Łodzi lub okolicy.Gdzie możecie polecić jakiś salon z płytkami i armatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 22.02.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne i panele w Łodzi lub okolicy.Gdzie możecie polecić jakiś salon z płytkami i armatura. Witaj, moge polecic sklepy w Pabianicach. Odnośnie drzwi gdzie dają nam niezłe rabaty to jest Bel-Pol na Partyzanckiej 174 ( są tam również panele ) i tuz obok jest salon z płytkami. Polecam również salon z płytkami Tubądzin w Łodzi na Wróblewskiego mają tam kolekcję Zienia więc jest w czym wybierać a i obsługa bardzo miła i pomocna. Wszystkie płytki upatrzone w tych salonach zamawialiśmy niestety u konkurencji na Partyzanckiej 57 w Pabianicach gdzyz schodzili nam w sumie do cen internetowych, czyli jakieś 30-40zł taniej na metrze niż w salonach. To jest taki malutki sklepik z płytkami w sumie mało zachęcający z zewnątrz ale sprowadzili wszystkie płytki, które chcieliśmy. Armaturę zamawialiśmy przez internet z odbiorem w Łodzi (sklepbaterie.pl) Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EL-SEBUS 25.02.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam, potrzebuje hydrałlika do montażu co na gaz i rozprowadzenia wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 25.02.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Gdzie kupowaliście beton B-20, jaki koszt m3 ? Buduję koło Zgierza? pod Zgierzem jest Junikost polecam , nie tylko beton , nie wiem jak to wygląda dziś ale w tedy mieli super podejście do klienta http://www.domkikotwica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agf 03.03.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Gdyby Ktoś potrzebował dobrą, sprawną ekipę w rozsądnej cenie od tynków cementowo-wapiennych (drobne ziarno, my nie kładliśmy gładzi) to przekażę namiar do naszego wykonawcy Pana Edwarda, teraz robi u nas też elewację. Szczerze polecam! Poproszę jeśli to jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody37 04.03.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam. Jako ze jestem juz szczesliwym posiadaczem pradu w budynku mam na zbyciu erbetke jesli ktos chetny to zapraszam. Zostalo mi również sporo desek oddam w dobrej cenie. Moj numer 509665042. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EL-SEBUS 05.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam Mam problem ze szczelnością nowego okna tarasowego chyba leci pod nim i troche jak by z boku , trzeba też uszczelnić wykusz prosze o jakieś namiary na fachowca który ma doświadczenie w tych sprawach ,z góry dziękuje i pozdrawiam.Miał ktoś podobny problem ? jak to opanowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 08.03.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Szukam sprawdzonej ekipy z Łodzi lub okolic do montażu podbitki z PCV. Polecacie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy1981r 08.03.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam. Czy pokrywał ktoś dach lub taras membraną EPDM lub Derbigum albo folią polietylenową. Szukam kogoś sprawdzonego do takiej roboty. Z góry dziękuję za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnoli 10.03.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam. Czy pokrywał ktoś dach lub taras membraną EPDM lub Derbigum albo folią polietylenową. Szukam kogoś sprawdzonego do takiej roboty. Z góry dziękuję za namiary. Ja pokrywałam dach płaski folia Bauder Termofol U 15: http://www.dachyplaskie.info.pl/technika-i-technologie/folie-dachowe-z-tworzyw-sztucznych-na-dachy-plaskie-/ Mogę polecić bez zawahania bardzo solidnego wykonawcę: http://panoramafirm.pl/%C5%82%C3%B3dzkie,,%C5%82%C3%B3d%C5%BA,ba%C5%82uty,grunwaldzka,33/eco_piotr_swiatczak-oejsrb_jbu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 11.03.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Chciałbym podstawić sobie jakiś kontenerek na odpady, możecie coś polecić z naszego województwa?Wszędzie ceny oscylują w granicach 700 zł trochę to przerażające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina255 12.03.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Gdzie kupowaliście stal zbrojeniową? Gdzie mają najtaniej? Nadmienię, że budowa koło Zgierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hzag 12.03.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Szukam sprawdzonej ekipy z Łodzi lub okolic do montażu podbitki z PCV. Polecacie kogoś? 600-730-613 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts