Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

agf napisał:
Glazurnik - polecacie kogoś? I jak w Łodzi ceny za robociznę się mają?

Sklep z płytkami - mamy upatrzone jedne, ale za drogie :( Gdzie warto poszukać?

W internecie - ja kupiłam płytki do łazienki Tubądzin za połowę ceny w sklepie. Były pełnowartościowe.

Sklepów jest dużo - ja kupowałam w modnalazienka.pl (dobry kontakt ze sklepem)

Ewelina255 napisał:
Witam,

Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan.

wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie.

pozdrawiam wszystkich budujących:)

Witaj

Wreszcie decyzja o budowie.

Na szczęście będę korzystać z doświadczeń mojej rodziny. Sporo osób poszukuje rzetelnych wykonawców.

Ja mam już dwóch specjalistów (dwie firmy).

Dla tych którzy szukają dekarzy i fachowców od instalacji woda-kan ogrzewanie , gaz , co i wentylacji .

1. Dekarze kontakt do pana Daniela Balińskiego 509-296-851

2. Fachowca od rekuperacja i instalacji co i wod-kan itd. Kontakt Pan inż. Stasiak Przemysław 668-503-325. Co ciekawe sam wykonuje te instalacje a jest inżynierem, oby więcej takich ludzi w Polsce to będzie lepiej.

jaremy napisał:
Witam.

Poszukuję sprawdzonego serwisanta pieców Junkers. Nadszedł czas przeglądu.

Jeśli macie kogoś sprawdzonego podeślijcie namiary.

Dzięki

Witam, co do serwisanta, to polecam pana Jacka Rajpolda, 602109433 zawsze pomocny i sprawdzony.

Ewelina255 napisał:

Witam,

Szukam dobrych i sprawnych fachowców: elektryka + rozprowadzenie alarmu oraz hydraulika do wod-kan.

wiem, że temat się powtarzał kilkakrotnie, ale zależy mi na uczciwych i rzetelnych fachowcach, w rozsądnej cenie.

pozdrawiam wszystkich budujących

Hydraulika = pan Tadeusz 502351248 robi z synem, z tego co wiem mgr inż, więc doświadczenie + świeża krew, U nas zrobili wszystkie instalacje, co, woda, kan, gaz, centralny odkurzacz no i kotłownię na eko groszek i gazową. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Natomiast ja poszukuję sprawdzoną ekipę od glazury i ogrodzenia. proszę o namiary,

Pozdrawiam

dchman napisał:
Poszukuję dobrej ekipy do ocieplenia domu, która nie boi się styropianu grafitowego...

Z góry dziękuję za namiary.

Pozdrawiam

Tomek

To i ja podbiję temat. Również takowej ekipy poszukuję, a właściwie nie tylko nie strachliwej a takiej, która jeszcze umie położyć grafit bez kołkowania ;)

Pozdrawiam,

• 2 weeks później...
  Ewelina255 napisał:
Witam,

Szukam fachowców do ocieplenia i elewacji domu. Proszę o dobra i sprawdzona ekipę. Okolice Zgierza.

pozdr.

świetna ekipa, U nas robili i każdy inny fachowiec chwalił.

Marek 500 101 884

Powiedz że jesteś od Łukasza z Nowosolnej

plumbum napisał:
Witam, mój problem to:

posadzki - miksokret - Łódź

Kogo polecacie? Wiem, bylo wieloktotnie, ale moze jakies nowe kontakty? Bo z terminami teraz ciężko u niektórych ....

pozdrawiam,

plumbum

Bracia Domańscy również godni polecenia, sprawnie i przystępnie cenowo 723 428 630

A ja natomiast szukam kogoś do ogrodzenia z cegły/ bloczka

Ktoś coś poleci?

Złódzkiego napisał:
Witam

Poszukuje z łódzkiego ekipy, która zrobi ogrzewanie, kanalizacje, hydraulikę oraz dobrego elektryka

hydraulik Sławek 607-429-992 lub Eryk 660-410-501

elektryk 609-585-374 nie wiem czy dobry numer mam

POSADZKI - firma PosGlanc :) zapraszam do współpracy ze mną - strona http://www.posglanc.pl

wykonałem wielu bardzo wielu klientów z forum zapraszam do dodawania opinii. Jak było by źle już by pisali :) heh

pozdrawiam