Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

Witam,

razem z żoną zostaliśmy nie dawno właścicielami upatrzonej działki, projekt jest w przygotowaniu i liczymy, że późną jesienią uda się zrobić chociaż fundamenty (jeżeli nie to start na wiosnę).

Zaczęliśmy już rozglądać się za ekipą która ogarnęła by SSO i tu moje pytanie: czy lepiej żeby ten etap robiła "jedna firma" (pan przyjmuje rolę kierownika budowy, załatwia materiały i koordynuje prace ekip, które sam organizuje, bo z nimi współpracuje) czy lepiej będzie znaleźć wykonawców poszczególnych elementów (mury, dach) i dodatkowo kierownika, który tego przypilnuje?

Co z materiałami? Niby załatwiając samemu mam pewność że nikt nas nie przekręci, z drugiej strony usłyszałem że "nigdzie nie dostanie Pan cen takich jak ma moja firma"

Możecie polecić ekipy do murów, dachu i kierownika? Ewentualnie kogoś do wariantu pierwszego, kto ogarnia cały SSO?

Rozmawiałem już z kilkoma specami, mam nawet pierwszą wycenę, ale im więcej dzwonie tym mam większy kocioł w głowie.

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ja także poproszę namiar na ekipę:)

Witam

podam numer do kilku tynkarzy, nie wiem która ma wolne terminy. Każda z nich jest dobra.

Tynki cementowo-wapienne tradycyjne (piasek+cement+wapnno) Kuba 691-752-861 lub Grzegorz Smolarek604-975-865

Tynki cem-wapienne z worka, tynki gipsowe Sebastian Best-Tynk 514-057-718 lub Łukasz Głowacki 793-741-321

możesz powołać się na Glanca Łukasza pozdrawiam

• 1 month później...