Tommco 26.11.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 dominoxs Cieszę się tym bardziej, że kominek jest całkowicie mojego autorstwa. Nikt inny w niego palcy nie meszał. Nie jest jakiś super odjechany, ale mi się taki podoba. To co będzie git...to...po dwóch stronach "klatki schodowej" mam po trzy kwadratowe wnęki w ścianie, które już teraz są przykryte mleczną szybą (jak na zdjęciu). Za szybkami będą żarówki, które będą oświetlały klatkę schodową. Nie mogę się doczekać tego efektu Przynajmniej wydaje mi się, że będzie super. Luśka Z parapetówą jeszcze trochę trzeba poczekać...ale coś mi się nie przypomina, żeby u Ciebie była A chyba przecież mnie nie omineła? Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominoxs 28.11.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Tommco , fajna sprawa z tymi wnekami! Koniecznie zamiesc zdjecia z pierwszego odpalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.11.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Tommco, u mnie parapetówa trwa cały czas Nawet już alkohole na licytacji wykupuję, co by nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.11.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Tommco, u mnie parapetówa trwa cały czas Nawet już alkohole na licytacji wykupuję, co by nie brakło Luśka, ale Ty mi na trzeżwą wyglądasz... czy to aby w porządku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.11.2004 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Heh...wydawać by się mogło, że jeśli już nie mam zajęć na uczelni to powinienem mieć multum czasu...a tu jest odwrotnie. Nie mogę się zabrać za pisanie pracy mgr....bo zawsze coś. Nie mam czasu na nic....a w zasadzie jak mam, to mam się czym zająć, co też st potrzebne....cały czas jakieś warsztaty, konkursy, spotkania...ehhh...to sobie ponarzekałem Dobranoc T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 01.12.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 niniejszym informuję, że na naszej liście na spotkanie są jeszcze wolne miejsca (patrz wyżej) i ciagle zapraszamy, Agatę i Darka, gtca, areksam, tdxls i inni przychodźcie! Nasze spotkanie odbędzie się w pubie Rolling Stones, ul. Moniuszki 6, od godz. 17.30. 3 grudnia (piątek) jest zarezerwowana dla nas oddzielna cicha salka do 20 osób, na moją skromną osobę -Honorata Ogieniewska. Prosze o przyjscie punktualnie przynajmniej kilku osób (ja mogę od 18.00) żeby nie przepadła rezerwacja! Dzień Dobry Będę na 17,30. Agata i Darek powiedzieli, że postarają się przyjść - przynajmniej Agata. Leszek - też się postara. Pochwalę się - jak można, ale juz półtora tygodnia mieszkam w nowym domku z powiększoną rodziną - sunia Rafia. Jak niektórzy wiedzą domek mam niewykończony. W kominku nauczyliśmy sie palic i jest do 22 stopni. Nie mam drzwi wewnętrnych - mala zmora. Największa zmora to brak kuchni. Poza tym fajnie. Jak był śnieg to czułam się jak w górach. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.12.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Moi Drodzy! Będę gdzieś ok. 17.30, bo pracuję do 17, więc doczłapię się z rogu Kościuszki i Zielonej na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.12.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Moi Drodzy! Będę gdzieś ok. 17.30, bo pracuję do 17, więc doczłapię się z rogu Kościuszki i Zielonej na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.12.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Luśka, ale Ty mi na trzeżwą wyglądasz... czy to aby w porządku??? hi, hi, hi - to się nazywa adaptacja do środowiska A swoją drogą, jak widzę zachowania niektórych polityków to mam wrażenie całkiem przeciwne - niby trzeźwi, a zachowują się jak totalnie narąbani. Dopisuję jeszcze Irenę na listę jutrzejszego spotkania - ale nas siła będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Luśka A co to za tajemnicza Irena??? Pozdro. T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 02.12.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Przyjdź, to zobaczysz..... Surprise !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 02.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Tomcco ....Irena - czytaj "zajęta". Agata potwierdziła przybycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Nie bardzo kumam co i jak, ale pewnie jutro mi się rozjaśni. Właśnie kupiłem 3 mp grabu na tę zimę, jakb mi przyszła ochota na popalenie w kominku. Czy ktoś z Was ma może dojście do brykietów?Bardzo by mi się przydały. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 02.12.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Apropo drzewa kominkowego, to bardzo chętnie kupię z kimś większe ilości debiny, grabu i brzozy. Jednakże w tańszej cenie. Podobniez dab i grab powinno sie sezonować, aż 2 lata aby dobrze wyschło. Pomimo wszystko jakby ktoś słyszał o rozsądnej cenie zakupu - dołączam sie moga byc nawet duże bale. Tomcco ile płaciłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.12.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Gosia O tej porze roku, to trudno o dobrą cenę. Płacę 170 zl/mp. Na wiosnę będę się przymierzał do większych ilości. Przez zimę i tak by za bardzo nie wyschło. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 02.12.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Jeszcze raz: Spotkanie wszystkich Forumowiczów z Łodzi i okolic , jutro 03.12.04., Pub Rolling Stones, na Moniuszki, małą salka na nazwisko Ogieniewska, godz. 17.30. Przed chwila dzwonilam jeszcze raz potwierdzic, nie powinno być "jaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Kochani, w świetle doświadczeń z poprzednich spotkań oszacujcie proszę - do której potrwa szcowne zgromadzenie? Usiłuję sobie zaplanować logistycznie ten wieczór i marne widoki mi wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.12.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Przed ostatnie spotkanie skończyło się jakoś koło 1szej. Ja tym razem nie będę aż tak wytrwały, ale jak znam niektórych, to wcześnie się nie skończy Pozdrawiam T. PS. Ponawiam pytanie o brykiet do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 03.12.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Potwierdzam przybycie na spotkanie - planuje jednakże max 21,30 mam szczeniaka w domu i wymaga opieki. Brykiet - kupiłam w OBI - na sprawdzian a i w ostatniej gratce - mocno sie ogłaszali ze najtaniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts