Martin 14.03.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 Witam moi drodzy, sezon się zbliża wielkimi krokami, choć zima znów przypomniała o sobie. Niedługo przymierzam się do ocieplenia domu. Mam ścianę z pustaków Maxa (grubość 25 cm). Planuję dać 12 cm styropian + cienkowarstwowy kolorowy tynk mineralny. Jaki system jest dobry i niedrogi? Będę wdzięczny za Wasze opinie (ceny za m2 całego systemu, tj. siatki, kleje, tynki, styropiany, kołki, a także Wasze doświadczenia z konkretnym systemem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 17.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Uprzejmie "donoszę" - odbyło się mini spotkanie (5 min)w ramach grupy łodzkiej tj. JarekA i ja. W tym tygodniu nastąpi wytyczenie domku przez geodetę no i do przodu. Oficjalnie budowa rozpoczęta. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.03.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 No ładnie. Nieformalne spotkania....!!!! Ładnie to tak? Moze kiedys formalne zrobimy, chociaz na ostatnim (jeżeli to było ostatnie formalne) byłem tylko Ja i RChmielewski. Tak więc za bardzo chyba nie da się grupy skrzyknać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 17.03.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Bo moze takie nieformalne dwojkowe spotkania, to cecha grupy lodzkiej A swoja droga, warto by jakie piwenko przetracic... Ponoc wiosna juz idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 17.03.2003 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Myślę że już czas pomyśleć o jakimś pierwszym wiosennym łódzkim spotkaniu. Co powiecie na tę niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 17.03.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Myślę że już czas pomyśleć o jakimś pierwszym wiosennym łódzkim spotkaniu. Co powiecie na tę niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 18.03.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Ja bardzo chętnie ale nie w tę niedzielę. Akurat w ten weekend wyjeżdzam z Łodzi. Chyba że w niedzielę późnym popołudniem. Pomyślcie o miejscu i godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.03.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Oj lepiej w tygodniu, popołudniową porą! Niedziele mam totalnie zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.03.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Ja to tak najchetniej od poniedzialku do czwartku po 19tej. We wtorki ewentualnie moge wczesniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 20.03.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Wygląda na to, że nie uda nam się spotkać ale nie tracę nadziei. Może w terminie późniejszym. Z radością stwierdzam, że już prawie, prawie rozmarzła ziemia i będzie można zacząć budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hippo 24.03.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Witam wszystkich Forumowiczów z Grupy Łódziej i jednocześnie przyłączam się do Was. Może pomożecie mi w znalezieniu "na wczoraj"solidnej ekipy do wykonania wylewek. Jestem na urlopie i chciałbym "popchnąć" trochę robót na budowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 25.03.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Czesc Hippo. Niestety z ekipa Ci nie pomoge. Powiedz cos wiecej: gdzie i co budujesz, na jakim jestes etapie itd.... PS. U mnie koncze instalacje elektryczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 25.03.2003 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Witaj Hippo, też niedługo będę miał robione wylewki, ale ta ekipa zostanie u mnie na dłużej...Tommco, elektrykę zaczynam w piątek. Jestem ciekaw Twoich doświadczeń na gorąco.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 U mnie robil ja taki dosc mlody elektryk z bardzo mila powierzchownoscia (zdal tes na pierwsze wrazenie - nie dopuszczam takich z pijacka twarza). Wydaje mi sie, ze zrobil to porzadnie. Jesli bylbys ciekaw cen to na priva albo maila pisz. Cociaz mialem dosc niskie, wiec jak juz kogos masz, to moze lepiej nie wiedziec Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 26.03.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Widzę, że Wy wszyscy już jesteście daleko w przodzie. U nas w sobotę przchodzi geodeta wytyczyć dom, a od poniedziałku zaczynają się wykopy pod fundamenty. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Instalacje RTV zrobi mi elektryk, jak tylko bede wiedzial gdzie chce miec gniazdka. O komputerowej raczej nie mysle, bo internetu to tam gdzie mieszkam raczej dlugo nie bedzie. Pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.03.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Witam Sznowną łódzką grupę. :smile: Mam na imię Leszek. A ponieważ mieszkam prawie pod "miastem Łódź" chciałbym dołaczyć się do WAS. Obecnie jestem na etapie wykańczania - stan surowy zakończyłem w ubiegłym roku. Pod względem specyfiki obiegam trochę od typowej budowy, ponieważ jest rozbudowa budynku z lat 70-tych. Obecnie jestem na etapie wyboru pokrycia dachowego, zakładania instalacji, wylewek i tynkowania wewnątrz. Czyli jeszcze wiele przede mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 27.03.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Witamy Cię serdecznie i życzymy powodzenia. Dużo wyborów przed Tobą (przede mną również). Ale trzeba być otymistą. "Prawie miasto Łódź" to co? Chociaż napisz która strona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.03.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Witam Tdxls! Chetnie przyjmiemy i Ciebie!!! Co to za roznica, czy budowa czy rozbudowa? Tak czy tak jest tam slowo "BUDOWA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.03.2003 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Przepraszam zapomniałem powiedzieć (napisać ) ta okolica to słynne na cały kraj Koluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts