Luśka 31.12.2004 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Gtca - gratulacje dla Rodzinki !!! Doradcy niestety nie mam, ale życzę Ci żebyś znalazł! O ile dobrze pamiętam, to może coś poradzi Darwol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 31.12.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 ZDROWIA - MIŁOŚCI - PIENIĘDZY w 2005 roku dla wszystkich Łodzian życzę. Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 31.12.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Witajcie! Gtca - moje gratulacje! Namiary na bardzo dobrego doradcę podatkowego wysłam Tobie na priva. Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej i realizacji marzeń w 2005 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 31.12.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 GTCA Gratulki. Mam nadzieję, że szkrab się dobrze chowa Dla Was Wszystkich życzenia znakomitej zabawy oraz, żeby w 2005 roku spełniały się Wasze nie tylko budowlane marzenia Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 01.01.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Widzę, że wszyscy dziś od rana leczą kaca - My o mały włos nie puściliśmy domu z dymem od fajerwerków ... Pozdrowionka i Szczęśliwego 2005-ego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.01.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich forumowiczów niech w 2005 wszyscy fachowcy zaczną mówić do Was "ludzkim głosem" Czego i sobię życzę Zdrówka w Nowym Roku ,zdrówka ijeszcze raz ......pieniędzy pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 02.01.2005 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Dolaczam sie do zyczen dla wszystkich boatsmen - co by kiedys faktycznie byla to ziemia obiecana, bo w tej chwili to za ciekawie u nas nie jest. Do siego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 02.01.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Witam Wszystkich w tym Nowym Roku Zamierzamy zbudować nasz domek w Aleksandrowie Łódzkim . Przeczytałam wszystkie Wasze posty i zaczynam troszkę zazdrościć tym z Was, którzy już są w trakcie lub na ukończeniu budowy.... niektórzy już mieszkają w swoich domkach.... a my jesteśmy dopiero na początku tej strasznie trudnej drogi.....do własnego, wymarzonego domku..... Pozdrawiam Wszystkich i wszystkiego najlepszego!!!! Teraz będę już do Was częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.01.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 gochasz Witamy!!! Widać, że zachodnie obrzeża Łodzi cieszą się dużym powodzeniem. Dużo nas z okolic Aleksandrowa Powodzenia życzę... Ja dostałem już wylicytowany kask. Wszystkim jest w nim bardzo do twarzy...i będzie jeszcze przez wykończeniowy czas leżał gdzieś w widocznym miejscu...żeby pobudzać wyobraźnię wykonawcom Pozdrawiam PS. U mnie jutro przywożą rzeczy potrzebne do wykończenia garażu. Niestety wanna pod zbiornik olejowy nie wystarczy. Musimy zbudować ścianę między nim a garażem i wstawić drzwi przeciwpożarowe. Oprócz tego kupiliśmy najtańszy gres techniczny w Castoramie...żeby jeszcze zdążyć z ulgą. W drugim tygodniu stycznia będą montować szafy wnękowe. A poza tym mam nadzieję, że pan Mirek dokończy już schody... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 04.01.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 gtca - Gratulacje, dużo zdrówka dla wszystkich:) Witamy nowych budowlańców:) A ja jak usłyszałam o perypetiach Ani, to mi sie odrazu słabo robi:(.Własnie, tak od dłuższego czasu myślę , co by tu zrobić, i jak? aby przejść odbiór? A tak w ogóle to czy znacie jednolite przepisy co i jak musi być zrobione , aby odebrali? -np, czy musza być 2 łazienki- wykończone, jak są 2 w domu?-np. czy muszą być schody z poręczą ? - jak niekorzystam z 1 piętra?-np. czy musi być furtka? w ogrodzeniu? i inne takie duperele...??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 04.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Dołączam się do pytań Gosi Łódź i dorzucam małe spostrzeżenie z lektury Prawa Budowlanego: Konieczność odbioru i/lub zezwolenia na użytkowanie jest opisana w Waszym pozwoleniu na budowę. W moim (z 2000r) jest cz/białym jak wół napisane, że nie muszę o ile zgłaszam odbiór całości i muszę o ile odbiór będzie częściowy. Jak to jest w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.01.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Co do kwestii odbioru to może będę mądzrzejszy w sobotę. wiem jedno, tak sobie w poniedziałek dałem w kość, że jeszcze czuję. Tak się nanosiłem kafelków i bloczków, że myślałem, że się walnę pod kominkiem i prześpię do rana.... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 05.01.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tommco czekam zatem na wieści po sobocie. BTW. Jak tam Twoje schody. Jak pamiętam miały być w sierpniu Poszukuję pomysłów i namiarów na balustrady tarasowe (mam do zrobienia 14mb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Pooh W sierpniu ta miały być na samym początku, ale do pażdziernika ja się nie wyrobiłem. Pan Mirek odwleka od listopada. Dobrze, że da się po nich już chodzić. Jeszcze nie mieszkam, więc tak strasznie mi nie przeszkadza. Ale jak do połowy miesiąca nie będzie to już będę zły....a schody są super, więc pocieszam się, że może warto czekać. Z tą sobotą to nie obiecuję....postaram się podpytać, ale nie wiem czy mi się uda wyciągnąć te informacje. Pozdrawiam PS. Wziąłem się ostro za pisanie pracy magisterskiej...ale strasznie mi idzie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 05.01.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 HEH To gdzie świętować 1000 post jak nie w rodzinie To od dziś jaki mam opis przy moim znikającym i pojawiającym się jak zwida wilczku....? Pozdrawiam T[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.01.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Jedni przekraczaja 1000 i koncza budowe, inni zaczynaja od 10-tki Witam wszystkich. Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy, ale takiego "prawdziwego", a nie od wpisow w dzienniku. Takich mam kilku do wyboru. Z budowa ruszam od marca-kwietnia, teren gm. Nowosolna. Jesli u Was sie sprawdzili na budowie - bede wdzieczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 05.01.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Luśka dzięki za namiary odnośnie parkietu. Byłem trochę ostatnio zajęty (koniec roku) i dopiero dzisiaj znalazłem trochę czasu na te strony.Wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Czy ktoś przeszedł już etap grzejników łazienkowych drabinkowych? Możecie polecić coś fajnego? Druga sprawa gresy: do wewnątrz i na tarasy. Czy ktoś wytropił coś ładnego i jest zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.01.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Kochani, witam po Nowym Roku i mimo deszczowej pogody po relaksujacym i fajnym pobycie w Pieninach. Jak patrze za okno, zyc mi sie odechciewa, gdzie ejst zima? Ano napewno nie u nas za to na południu, turecka Ankara jak donosza mi turkish friends jest zasypana sneigiem, snieg spadl tez w gorach na polnocy Afryki, brawo! Z koncem roku zamknelam dom w stanie surowym otwartym , czyli ejdnak nie kompletnie zamknelam bo okien i drzwi ci on nie ma ! Ze zdjeciami troche sie guzdrze, wiem, moja wina, moja wina. Dach wyglada bardzo fajnie i ma co najwzniejsze dokladnie ten kolor o jakim zawsze marzylam, szyli szary łupek! Co prawda zestawienie z szaroscia scian z BK jest na razie dosyc ponure i dziurami na okna, ale przeciez to jeszcze nie stan finalny! Aniu, odbierz mailika, chce cie odwiedzic! Tommco, gratuluje 1000 postu, wkrotce dobije do ciebie! Gtca -Mariusz, z calego serca gratulacje z okazji dzidziusia, to ejst dopiero najwspanialszy news noworoczny! Ciechanko, Dzikusie co z waszym dzidzusiem, kiedy do was dołączy? Przymierzamys ie do kredytu, piszcie o waszych doswiadczeniach, wiem juz ze multibank nie specjalnie, mbank rowniez kicha, co z innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 06.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Rosa - fajne są niektóre InstalProjektu. Możesz pooglądać na Inflanckiej, ale u nich jest drożej. Kupić można w kilku innych miejscach. Gresy w dużych ilościach są w Fumino na Północnej przy Kilińskiego. Witaj student w "Elycie" Czekamy na następnych!!!! No i widzę, że dołączają kolejne kobiety budujące - powodzenia Gochasz! Jak zaczniesz mieć rozterki - po co mi ta budowa??? - to pamiętaj, że to normalny objaw i należy przejść przez ten etap "z siłom i godnościom osobistom". W razie co - mamy dobrze przeszkoloną ekipę psychologów gotową na pomoc w każdej chwili. Taka forumowa "R"-ka Czy ktoś może wie, kiedy przyjdzie wiosna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz 06.01.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Luśka, ja jeszcze nie zaczęłam budowy a już mam jej dosyć ale nie poddam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts