Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa łódzka

Karolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 24,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Urbanek : uprawniony powie ze musi wszystko sam zrobic bo sie boji, mnie tak powiedział i poprosił 400zł następny 250 bo trzeba kupic monitor cen za 150 ale szukałem szukałem i znalazłem za 200 zł

prawdemówiąc to kierownik mojej budowy wiec wiedział co i jak

Pablo

Zrobiłam kosztorys do PKO BP na podstawie gotowca z forum (jest tu gdzieś od życzliwego forumowicza). Tak aby suma była odpowiednia dla udzielonego nam kredytu. Mój kierownik budowy rzucił okiem, stwierdził, że może być i złozył swój szlachetny podpis za ...'dziekuję".

Bank nie miał żadnych uwag.

Witam wszystkich łódzkich forumowiczów...

Chciałbym dołączyc się do prośby ewuś i też poprosić o namiary na sprawdzone ekipy budujące domy.

Z góry wielkie dzięki za wszelkie info przesłane na e-mail w moim profilu

Pozdrawiam

Szukanie dzialki cd

Ni snieg ni mroz nie powstrzymaja mnie przed znaleziemiem dzialki. Bylem w ielu miejscowosciach z namiarami ktore dostalem od posrednikow jaki od niektorych z Was.

Zaczalem od Nowosolnej trasa na Stryków. Pozniej Kalonka, Dobra, Smardzew, Nowe Lagiewniki, Zgierz, Rosanow, Aleksandrow, Rabien, Babiczki.

Tak ustalona zostala trasa wg ofert. Na niektore tereny z miejsca nie bylo mnie stac np Kalonka troche zbyt wygorowana cena za cos co jest pozbawione wszelkich mediow i dotego jest gruntem rolnym. Ale okolica urokliwa.

Zawitalem tez do Grotnik - rowniez bardzo urokliwa okolica rzeklbym wypoczynkowa :) Byla tez oferta z tamtad i zastanawiam sie nad nia.

Co Wy na to??

Prad i woda sa w sasiedniej dzialce. Dojazd szutrem od asfaltu okolo 500 m. Inne srodki komunikacji - Stacja pkp umozliwi dojazd do lodzi i z lodzi. Autobus mpk Zgierz. Szkola sklepy apteki na miejscu.

No i ponawiam pytanie co Wy na to?? Jakie macie skojarzenia z ta miejscowoscia?

Pozdr Naish

witam wszystkich

z tym kosztorysem to kiepsko ,Millenium ma jakieś druki z udziałem procentowym sama chyba nie dam rady tego zrobić a wszystko na mojej głowie bo facet mi wyjechał .Moze znacie kogos kto tani zrobi kosztorys dla potrzeb banku.

A Naish Grotniki są super byłam tam parę razy ale latem nie wiem jak tam jest zima, dojazd kiepski a może poszukaj czegoś w druga strone Łodzi za Konstantynowem .Ostatnio w Lutomiersku w gminie były jakieś działki na sprzedaż ale nie wiem po ile.

Pozdrawiam Aga

witam wszystkich

z tym kosztorysem to kiepsko ,Millenium ma jakieś druki z udziałem procentowym sama chyba nie dam rady tego zrobić a wszystko na mojej głowie bo facet mi wyjechał .Moze znacie kogos kto tani zrobi kosztorys dla potrzeb banku.

A Naish Grotniki są super byłam tam parę razy ale latem nie wiem jak tam jest zima, dojazd kiepski a może poszukaj czegoś w druga strone Łodzi za Konstantynowem .Ostatnio w Lutomiersku w gminie były jakieś działki na sprzedaż ale nie wiem po ile.

Pozdrawiam Aga

Witam wszystkich nowych!!! Aby Wam się dobrze działo...

Ja właśnie przed godziną wróciłem z Zakopanego. Było cudownie. Śniegu multum (na to zresztą narzekać w Łodzi też widać nie można), piękne widoki....już po gorącym zesonie, więc ludzi nie tak dużo...

Akurat w sobotę byłem na kuligu i wspaniałym wieczorze góralskim u Zająca. I powiem Wam...że (tu mnie chyba zaraz nakrzyczycie), nie zamieniłbym się na Spotkanie Muratora. Było super!!!

Teraz został mi jeszcze do napisania 1 rozdział mgr oraz wstęp i zakończenie. Jakoś muszę ruszyć z kopyta. A co...!

Pozdrawiam

T.

wiesz Honorata jak siepoznamy to bedziemy smielsi:)

Naish a jakie ceny?? co nie podobało ci sie ?

jak wygladał Aleksandrów cenowo i obszarowo??

zdaje sobie sprawe ze ludzikom sie poprzewracalo w głowach

kto ostatnio pisał ze są tanie w aleksandrowie darwol?

Witam.

Naish właśnie wymień te działki i podaj ich ceny, nie bój się nikt Cię nie ubiegnie a niejeden może z tego skorzystać.

Luśka właśnie przed chwilą obejrzałem fotki ze spotkania Forum. Za dużo Was tam nie było! Dzięki Tobie i Honoratce Łódź tam była. Napiszcie o własnych odczuciach jak tam było. Pzdr.