forum_user 10.03.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Honorata z wielka checia zgłaszam akces uczesnictwa na grupowym spotkaniu klubowym... trzeba bedzie zorganizowac, nasza musi rosnac w siłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 10.03.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam coraz większe grono.Tommco dzięki!Pablo podobny zestaw poszedł obok mnie za 180.000zł. Działka 1100m2, ogrodzona z nasadzeniami , zadbana. Wjazd od płn. Media wszystkie oprócz kanalizy (szambo tylko na papierze). Dom z poddaszem razem ok.125m2, bez garażu, przy lesie (20m). Dach blachodachówka, okna plastik. Wewnątrz wylewki, rozpoczęta hydraulika, elektryka prawie skończona. Bez schodów wewn., ocieplenia wewn. i zewn.(poroterm). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 11.03.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Mam pytanko ... czy ktos korzystal z uslug architekta w celu zaprojektowania swojego domku ? Ja wlasnie taki mam zamiar bo co prawda znalezlismy gotowca zblizonego do naszych wymagan ale zmiany jakie ten projekt juz przeszedl dyskwalifikuje kupno gotowca ... po prostu sie nie oplaca. Koszt po adaptacji taki sam albo wyzszy. na co nalezy zwrocic uwage przy wspolpracy z architektem ... co procz referencji i umowienia sie na wizyty kontrolne w trakcie realilzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 11.03.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Mam pytanko ... czy ktos korzystal z uslug architekta w celu zaprojektowania swojego domku ? Ja wlasnie taki mam zamiar bo co prawda znalezlismy gotowca zblizonego do naszych wymagan ale zmiany jakie ten projekt juz przeszedl dyskwalifikuje kupno gotowca ... po prostu sie nie oplaca. Koszt po adaptacji taki sam albo wyzszy. na co nalezy zwrocic uwage przy wspolpracy z architektem ... co procz referencji i umowienia sie na wizyty kontrolne w trakcie realilzacji. Skontaktuj się z Gosią Łódź. Miłego weekednu dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 11.03.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Honorata Poproszę serdecznie o ułatwienie szukania i napisanie jaka jest nazwa uzytkownika Gosi z Łodzi. Jakoś nie mogę znaleźć niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.03.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 AAJ2004 Gosia Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 11.03.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 AAJ2004 - ja mam projekt indywidualny, ale robiony przez zaprzyjaźnionego architekta, więc współpraca układa się super Przede wszystkim musisz wiedzieć , czego chcesz i nie zgadzać się na wszystkie propozycje architekta - to w końcu ty będziesz mieszkać w tym domu. My naczytaliśmy się teorii do bólu i wiemy jakie stropy, ścianki kolankowe, ściany itp. chcielibyśmy mieć. Architekt parę pomysłów wybił nam z głowy, parę swoich dołożył, ale generalnie jest tak, jak my chcieliśmy. Do rozpoczęcia budowy sporo czasu zostało, ale mam nadzieję, że fachowym okiem parę razy ją obejrzy. Nie wiem tylko, czy musi, bo w końcu będzie kierownik budowy... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 11.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Tommco no to najwyraźniej coś żle robie ... ale jak daje wyszukiwanie ... SZUKAJ AUTORA.... to nie znajduje użytkownika "Gosia Łódź" prosze o podpowiedź ... PLEEEEAAAASSSSSEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Na 47 stronie Grupy Łódzkiej znajdziesz jej posty.Oprócz tego możesz wejść tu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17587 Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 11.03.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Tommco ... srdeczne dzieki ... przy ktorejs z kolei stronie grupy poddalem sie, a wyszukiwarka jest w takim bądź razie do kitu .... zresztą nie tylko pod tym wzgledem jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naish 11.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Tak mnie meczy ta Starowa Gora - juz ktoras osoba z kolei mowi mi o tamtych terenach. Pojzdze i zobacze Przyznam sie nigdy tam nie bylem no oczywiscie poza A1. Po swietach planuje urolp i uderzam na urzedy gmin. zobacze co sie wykluje. Tymczasem zaczyna sie weekend - piatkowy wieczor rezerwuje dla siebie. Maly zestaw: tyskie, tv+pilot, swiety spokuj. Bo sobota to juz walka - imieniny przyszlej tesciowej Dlugiego weeeeekendu Wam zycze. Pozdr Naish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 no co to w sobote juz nikt nic nie napisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 12.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ja tak właśnie czekałem, jak ktoś coś napisze...a tu dopiero teraz Ty coś naskrobałeś Dobrej nocy, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.03.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Nie było mnie byłem w gosciach, ale nie moglem doczekac sie kiedy wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 13.03.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Jadę na działkę na spacer....kto mówi, że nie lubi śniegu??? JEST PIĘKNIE!!! T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.03.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ja mam dosyc zimy gdzie był wątek o maszynce do sniegu chyba sie przeziebilem przy łopacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 14.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Hejka!ja tez mam objawy przeziebieniowe. W Berlinie typowe przedwiośnie, w nocy trochę jescze mrozi i sniezy, a w dzień silny wiatr, słonce, ptaki spiewaja, sople leca z dachów...Kochani ejszcze najwyzej 2 tygodnie zimy prorokuje, a potem juz bedzie cieplutko i fajnie (przynajmniej chcialabym zeby tak bylo...)Musze juz finalizowac zakup okien, zima mija, zaczyna sie sezon budowlany, rabaty coraz mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 patrzylem na prognoze onetowa w ciagu 3 kolejnych dni nad nasza grupą 10st C ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.03.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 To wcale się nie cieszę. Lepiej by było, gdyby przez jakieś 10 dni utrzymał się delikatny mrozik bez opadów. Wtedy znaczna część śniegu by wysublimowała. A tak to zaraz będziemy się topić w błocie...a fuj!!! Pozdrawiam T. PS. Dziś siedziałem prawie cały dzień na tyłku...i zgadnijcie co robiłem....ale odkrycie Też mi nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 14.03.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Hej budujący! Mam do oddania taką żółtą skrzynkę na licznik gazowy. Kto chce??? Bo taniej już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts