AAJ2004 25.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 za projektem oszacowania sredniego wieku to moj rocznik to 1973 a u mnie jeden krok dalej w zakupie dzialki ... rada gminy ustanowila ten teren pod budownictwo jednorodzinne .... teraz wlasciciel bedzie dzielil dzialeczki, zakladal ksiege wieczysta i zacznie sie zabawa z odrolnieniem , warunkami zabudowy, pozwoleniami i pozwoleniem na budowe ..... mimo wszystko nie moge sie doczekac wlasnego kawalka ziemi a o domku nie wspomne wogole ... pozdrawiam swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 25.03.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 witaj AdaśP !!!!!!!!!!!!! nie wiem czy wiesz ale na Łódzkie forum trafilem właściwie dzięki tobie, nie wiedząc o istnieniu takowego puściłem pytanie kto jest z Łodzi a Ty odpisałeś i dałeś mi linka nie wiedziałem że jest tu tylu naszych rówieśników, domek stawiasz w Tuszyn lesie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 25.03.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 jaszcze chcialbym złożyć wszystkim naszym forumowiczom tym dużym i tym małym spokojnych, zdrowych Świąt Wielkiej Nocy abyśmy wszyscy jak najszybciej zamieszkali w swych domkach a ci którzy już mieszkają niech pomyślą o tych co jeszcze budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBANEK 25.03.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 HonorataMam pytanko czy pan od oczyszczalni zajmuje się też papierkową robotą tzn.projektem technicznych oczyszczalni dla potrzeb gminy. u mnie w gminie chcą projekt oczyszczalni i ekspertyze geologiczna.czy on to też robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 25.03.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Honorata Mam pytanko czy pan od oczyszczalni zajmuje się też papierkową robotą tzn.projektem technicznych oczyszczalni dla potrzeb gminy. u mnie w gminie chcą projekt oczyszczalni i ekspertyze geologiczna.czy on to też robi???? czy oni u ciebie zwariowali ja robiłem to jeszcze za starych przepisów musiałem starać się o pozwolenie na budowę oczyszczalni, ale teraz z tego co wiem to wystarczy zgloszenie więc po co im projekt . firma JPRSYSTEM dawała projekt gratis do swoich oczyszczalni, trzeba było im tylko przesłać mapkę do celów projektowych i za odebraną przesyłkę 150zł. które odliczało się od zakupionej pużniej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 25.03.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 chyba każdy przygotowuje się do świąt w naszym forum bo jakoś nikt nic nie pisze no dobra to pogadamy po świętach . Jeszcze raz wszystkim życzę smacznego jajka i bardzo mokrego dyngusa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.03.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 a ja siedze i analizuje głowa mi peka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 25.03.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Pablo1979 co się martwisz co się smucisz z Alexa jesteś na Alex wrócisz , nie przejmuj sie życie jest piękne dopuki nie bierzesz go na serio . to jak z posadzkami może nauczymy się na twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.03.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 mam obawy zebysmy nie spiep..... bo zona nas zabijea kto poziomy wyznaczy?? betoniareczka by sie znalazła a styrop umiesz ulozyc na przekładke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 26.03.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 http://foto.onet.pl/upload/40/93/_445004_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/22/2/_445005_n.jpg Wszystkim, którzy zbudowali, budują i będą budować życzę wytrwałości, radości i nadziei. Oby pogoda, także ducha, była zawsze pomyślna przez cały rok!!! Wyobraźcie sobie, że dzisiaj, w Wielką Sobotę, o godz. 11 przed południem, do nowego domku (z 4 nowowybudowanych) po drugiej stronie drogi (widzę z okna!! ) wprowadzili się nowi sąsiedzi!!. Mam nadzieję, że dobrze nam sie będzie po sąsiedzku mieszkać. Wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Wszystkim Forumowiczom życzę zdrowych, radosnych i DOMOWYCH Świąt i co by w Poniedziałek nie musieli wody wiadrami ani pompami wylewać z działki. Lepiej zostać zmoczonym w sposób tradycyjny Pozdrawiam Tommco '81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Tomcio 81 rocznik no to wiadomo kto bedzie szampana otwierał, ten kto jest najmłodszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Tyle, że mnie w zasadzie można bardziej nazwać zarządcą budowy a nie inwestorem. Inwestują rodzice, ja tylko robię prawie wszystko poza tym. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.03.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Radosnych, spokojnych, rodzinnych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy dla całej Grupki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.03.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Może ktoś z Was ma jakiś namiar na niedrogi sprzęt AGD. Muszę kupić z najbliższym czasie lodówkę wolnostojącą INOX, płytę elektryczną, zmywarkę 60 do całkowitej zabudowy. Nie potrzebuję top modeli. Muszą mieć najpotrzebniejsze funkcje i być nieawaryjne. Przy okazji, żeby nie kosztowały fortuny. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmiodek 26.03.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Witam grupę łódzką. Jestem nowy na forum. Jestem Łodzianinem a działkę mam w Czyżeminie - okolice Tuszyna. Ale do budowy jeszcze daleka droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darwol 26.03.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych dla łódzkiej Grupy skadam ja rocznik ad 1971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 tomek a chciales isc w Aristona Indesita?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Pablo Myślałem o tym. Pod blokiem mam sklep, w którym sprzedają po okazyjnej cenie sprzęt z delikatnymi uszkodzeniami (typu ryska na boku pralki czy lodówki - której i tak nie widać). Tyle, że jak zobaczyłem w sklepach internetoych, to w tym pod blokiem wcale nie jest taniej, więc facetowi się wydaje, że zrobi interes. Teraz szukam jakiegoś sprzętu z tzw. okazji. Musi być dobry i mieć potrzebne funkcje, ale nie wymagam od płyty grzejnej, żeby odkurzała, a od zmywarki, żeby ścierała kurze Jeśli wiecie gdzie/co i jak to dajcie znać. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.03.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 tommcio a daj jakies adrest aristona sklepów internetowych ] mamy praleczke i myslimy dalej o aristonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts